Снощи Д.Момиров в Ринг ТВ призна, че е имало дузпа !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Снощи Д.Момиров в Ринг ТВ призна, че е имало дузпа !!!

Мнениеот Yoda » 11 апр 2009 07:33

Снощи в предаването "Център" на Ринг ТВ Димо Момиров директно в ефир призна, че е имало контакт между крака на Гонзо и защитника на Черно Море. Неотсъждането на дузпа обаче той обясни с думите "След контакта на кого го болеше крака ? На Гонзо или на защитника ? На защитника . Значи Гонзо го е ритнал и затова дузпа нямаше, съдията правилно е отсъдил !"
Нали разбирате до къде стигна наглоста и безочието на съдиите. Или може би това е пълна олигофрения !!!!!! Такова идиотско и нагло изказване не бях чувал ..... Това е човека който командва съдиите и ние очакваме те да си вършат работата. Нали знаете приказката за рибата, че се омирисвала от към главата .... Ами ето ...
Браво другарю Момиров. Изпълнявате успешно партийното поръчение. В края на сезона ще бъдете похвален пред стоя и ще Ви връчим червеният орден "Спортна слава" .... :D :D :D П.П Плика с ония работи ще си получите в офиса ни в Панчерево лично от колегата си Краваря !!!

апропо : Защо Цска си назначи за управител кау..краваря .... ? Ами за да пасе ..... :lol:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

batekrasi
Контакти:

Re: Снощи Д.Момиров в Ринг ТВ призна, че е имало дузпа !!!

Мнениеот batekrasi » 11 апр 2009 07:51

в заглавието казваш ,че е признал,че има дузпа,после обаче казваш че е признал ,че няма дузпа... объркани мисли имаш в главата си приятелю... а и за "краваря" не се пали, щото освен крави той пасе и говеда :) у наше село стадото е от 20 крави и 10 говеда и си ги пасе кравар... ;)
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 11 апр 2009 07:54

batekrasi написа:в заглавието казваш ,че е признал,че има дузпа,после обаче казваш че е признал ,че няма дузпа... объркани мисли имаш в главата си приятелю... а и за "краваря" не се пали, щото освен крави той пасе и говеда :) у наше село стадото е от 20 крави и 10 говеда и си ги пасе кравар... ;)

Аз не съм казал, че сте говеда, но щом ти казваш , че е така , нама да ти се сърдя ..... Колкото до заглавието виждам, че обърканият си ти. Явно за червените фенове, ще трябва да изписваме нещата с обяснителни бележки към тях / Както беше със Стоичков, Пенев-Дъртия и т.н./ :D

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 11 апр 2009 07:56

кой е казал,че ти си казал ??? не ми вменявай думи,които не съм казал:) айде да си сипна още едно кафенце :)
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

koi4i

Мнениеот koi4i » 11 апр 2009 07:57

Значи според Момиров дузпа ще се свири,ако нападателя го боли крака повече от защитника??
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 11 апр 2009 08:04

еее,честито ,значи вече сте първи !!! ще черпиш!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2009 08:34

Йода, наистина си объркан.... в заглавието пишеш, че Момиров казва, че има дузпа... а после, че няма :)
И освен това го е казал с лека насмешка към претенциите на Левски за дузпа, защото от моето място на стадиона ясно се видя, че Гонзо не бяга напред, а си изтегля крака настрани и удря защитника на Черно море, чиито крак дори и от телевизионните повторения се вижда, че стои неподвижно! Така че фал в полза на Черно море и жълт картон за Гонзо беше правилното решение. Признавам, че от телевизионните повторения това не се вижда много ясно, но съдията беше заел много добра позиция и се радвам, че не се подведе по евтината симулация на Гонзо и не свири измислена дузпа за Левски. Претенции Левски от мача с Черно море не могат да имат, Йовов да беше вкарал... или оня другия накрая на мача, щяхте да биете. Ама не - понеже не успяхте и сега искате дузпи и какво ли не. Понеже съдията свирил измислена, ако не и две измислени дузпи за ЦСКА срещу Славия, що не е дал измислена дузпа и за Левски. Баси хората.... отбора на Черно море и феновете на Черно море не сме виновни за тези дузпи на ЦСКА срещу Славия. Айде успех.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 11 апр 2009 08:48

Всичко това страшно много ме забавлява. До вчера всички "кьорави" се кълньхя , че не виждат на записите никакъв контакт между краката на двамата Гонзо/защитникал Вчера обаче Момиров има еб... макята с това изказване, защото ги обори тези "кьоравите" като каза, че контакт има. Обаче след като защитника го боляло повече значи не може да има дузпа ... Кажете ми при колко хиляди ситуации извършващият нарушението се е самоконтузвал ...?!?!?! Това се вижда на всеки мач . Момиров обаче въведе ново правило в играта .... който реве по-малко след нарушението значи той е извършителя .... Дедуктивна мисъл ! Направо Шерлок Холмс ! Вече всички нарушители на играта са разкрити !!!

А колкото до репликата , на предното момче, че Гонзо е правил някакви маневри настрани ли назад ли не знам кви ги вижда , ще му кажа , че Гонзо не е летяща чиния , да си мени за секунда 10 пъти посоката на движение ....Той си бяга в посока на вратата и пада в тая посока след спъването ..... /Иххх тоя метилов алкохол, как бърка хората ..../ :D :D :D

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 апр 2009 08:49

Миронов е завършен малоумник!!! Мен не ме е яд за дузпата, защото можеше да се свири, можеше и да не се. На Меси в сходна ситуация срещу Байерн му вдигнаха жълт картон (Вярно, че Гуардиола полудя след това, но това е отделен въпрос) . Следващият път дано Йовов и Жоро Христов си вкарат положенията, пък нека да не ни свирят дузпи...
Всички днес на стадиона!! Очаквам един красив мач с много футболни достойнства и поне 10 000 човека на Герена, и с бодра песен, и да сгазим Локото.... :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

galder

Мнениеот galder » 11 апр 2009 08:55

Абе защп го.ведата броят за гол, ЕВЕНТУАЛНАТА дузпа? Помним случаи в които изтърваха 2 дузпи в 1 мач именно срещу черно море, помним как куция кон Гонзи изпорти дузпа в Сандански, срещу Батето и още няколко такива. После С. Диков показа нагледно че има дузпа срещу Левски, също така неотсъдена. Историята знае кой е най-подпирания отбор в БГ и сега, когато почват да им свирят реално надават вой до небесата. Говедарска работа

Върни се в “Футбол - България”