Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство
Мисля, че е редно да почетем съдията на днешния финал за купата на България. Без перфектното съдийство на Цветан Кръстев днес нямаше да видим спектакъла на който се насладиха всички футболни фенове. Дано БФС дават път на повече млади, необременени и необвързани съдии като Цветан Кръстев, защото футболът само ще спечели, когато всичко се решава на терена.
Re: Цветан Кръстев - бъдещето на българското съдийство
Шегата настрана,наистина съдията беше блестящ свири мача с футболно мислене,а не инстиктивно,което го имат много малко съдии.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Далеч беше от перфектното съдийство.
Това, че нямаше грешка, която да повлияе на мача, не означава, че е свирил перфектно. Представи се задоволително.
Това, че нямаше грешка, която да повлияе на мача, не означава, че е свирил перфектно. Представи се задоволително.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:Далеч беше от перфектното съдийство.
Представи се перфектно не бях гледал БГ съдия да свири така мач и благодарение на него стана хубав мач и не даваше фалове за всяко полягане .Браво!!! Но на Левскарите какво да им хареса не е като Пастата и Чики Рики
Много добре се справи съдията, не може да му се отрече! Браво, дано всички са като него!
Свири перфектно, беше в тон с мача. Пускаше свободна игра, а не при всяко падане на футболисти да надува дудука:) Друго добро впечатление ми направи, че Цветан Кръстев се стремеше да дава авантажи, в ситуациите в които е възможно! Браво на съдията!
- POPCORN
- Контакти:
Евала на съдията.Не може да се хване за нищо човек.Сравнение с другите е на светлини години 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Съдията се справи отлично.В момента, може би е най-добрия български съдия.
И според мен се представи отлично. Най-ми хареса, че пусна свободна игра и стана страхотен мач. Свири смело, принципно и не позволи на играчите да му се качат на главата. Забелязах, че и те самите имаха респект от него, явно разбрали, че не е мекушав и страхлив. Дано да продължава така, а и другите да вземат пример от него.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
Tommi написа:Далеч беше от перфектното съдийство.
Да, ти си прав.

Нямаше ли един от ония наши, та докараха този резонен съдия?

Върни се в “Футбол - България”