Сливен-Миньор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kalo
Контакти:

Сливен-Миньор

Мнениеот kalo » 06 апр 2009 16:29

Схемата отново заработи - ти на мен,аз на теб! ;)

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Re: Сливен-Миньор

Мнениеот Taz » 06 апр 2009 16:31

Болни мозъци!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 06 апр 2009 16:36

Болни,ама говорещи верни неща! Спомни си здравомозъчния мачовете на Локо Пд. и Спартак Вн.преди тези с чорбата как завършиха!!! :twisted:

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 06 апр 2009 16:38

kalo написа:Болни,ама говорещи верни неща! Спомни си здравомозъчния мачовете на Локо Пд. и Спартак Вн.преди тези с чорбата как завършиха!!! :twisted:

не мога да ти хвана идеята

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 апр 2009 16:40

Все пак нека да изчакаме до края на мача! Искам да подчертая във футбола схемата с уреждане на мачове беше, а и сега продължава да е така - гол в началото на мача и после блъскане на топката до края на мача! Дано не се окаже така, защото ще е жалко. Тъкмо се видя проблясък до този 20 кръг. А мисля, че дори и Сливен да не загуби мача, пак има един отбор, който не спазва фейрплея.
ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КОЙ Е ТОЙ СНОЩИ МЕЖДУ 19:30 И 21:20 Ч!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 06 апр 2009 16:43

Grinta написа:
kalo написа:Болни,ама говорещи верни неща! Спомни си здравомозъчния мачовете на Локо Пд. и Спартак Вн.преди тези с чорбата как завършиха!!! :twisted:

не мога да ти хвана идеята

То трябва съвсем малко сиво вещество в главата,но когато Господ не е дал никой не може да помогне! :lol:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 06 апр 2009 16:44

не бе Миньор са силни нормално е да бият Сливен като гости , така де това да не е Беласица или Ювентус

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2009 16:46

Това с уговорените мачове не го вярвам. Локо Пд биха Сливен с гол в продължението (ако ще е уговорен мача, защо да чакат до 93мин.?!), загубата от Спартак е повече от логична на фона на играта, която показват двата отбора през пролетта. Освен това в Спартак е Симонович - човек, който познава много добре отбора на Сливен и най-добре знае как да го победи. А мачът в момента според мен се играе на 100%.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 06 апр 2009 16:48

L_Messi написа:Това с уговорените мачове не го вярвам. Локо Пд биха Сливен с гол в продължението (ако ще е уговорен мача, защо да чакат до 93мин.?!), загубата от Спартак е повече от логична на фона на играта, която показват двата отбора през пролетта. Освен това в Спартак е Симонович - човек, който познава много добре отбора на Сливен и най-добре знае как да го победи. А мачът в момента според мен се играе на 100%.

Вярваш,не вярваш,но нещата се получават все в полза на един отбор! ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 апр 2009 16:53

kalo написа:
L_Messi написа:Това с уговорените мачове не го вярвам. Локо Пд биха Сливен с гол в продължението (ако ще е уговорен мача, защо да чакат до 93мин.?!), загубата от Спартак е повече от логична на фона на играта, която показват двата отбора през пролетта. Освен това в Спартак е Симонович - човек, който познава много добре отбора на Сливен и най-добре знае как да го победи. А мачът в момента според мен се играе на 100%.

Вярваш,не вярваш,но нещата се получават все в полза на един отбор! ;)

Виж, програмата на ЦСКА е така направена, че отборите, с които играе Сливен, после играят с ЦСКА. Така беше есента, така е и сега. Разликата е, че през есента Сливен играеха доста по-добре и печелеха точки, а сега през пролетта са слабички и падат. Левскар съм, но не приемам тези приказки за уговорени мачове.
Спомни си през есента какво се говореше за гостуването ни в Бургас, а пък какво стана накрая.

Върни се в “Футбол - България”