Грозни гледки се разиграха извън стадиона в Стара Загора след полуфинала между Берое и Славия. Президентът на „белите" Венцеслав Стефанов се впусна в конфликт с привърженици на домакините, след като бе провокиран с грозни обиди.
Излизайки от стадиона Стефанов честити победата на домакините.
„Победиха хората заслужено. Честитя им победата", заяви Стефанов.
В този момент към президента на Славия бе отправена обида от близкостоящ фен на Берое. "Ще честитиш на майка ти", се чу от групата фенове на Берое. Това доведе Стефанов до състояние на гняв, при което той налетя на запалянкото.
Бой пред съблекалнята на Славия
„Ей, момче знаеш ли каква майка...? Майка ми ли, а? Майка ми е в гроба! Ще те убия като куче!", крещеше Стефанов преди да бъде озаптен от полицията.
„Видях го, аз го виждам ей там е", призоваваше президентът на Славия служителите на реда към предприемане на действия.
Представителите на Славия бяха поставени под непрестанни провокации от страна на домакините преди, по време и след мача. Вили Вуцов и Георги Петков също имаха съприкосновения с фенове и полиция на стадион "Берое".
http://livesport.bg/Fenove-na-Beroe-pro ... boy!-88835
Пускам тази тема,защото мисля,че поведението на един футболен президент не отива на такъв мач от такова естество.Венцеслав Стефанов ни върна далеч в средата на 90-те години,когато съдии се биеха по съблекалните,а хора като Порточанов стреляха по тях с пистолети.Защо Венци баничаря се държи като мутра и ще последват ли наказания за него,Велислав Вуцов и Гошо Петков?Нормално ли е да размахва пръст на униформени и да ги нарича "фуражки",да се държи с тях като с боклуци?Задавам тези въпроси защото поведението му е меко казано скандално!Може да видите изявите му във видео файла.
СКАНДАЛ!Венци Стефанов се държи като мутра след мача (видео)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
СКАНДАЛ!Венци Стефанов се държи като мутра след мача (видео)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Re: СКАНДАЛ!Венци Стефанов се държи като мутра след мача (видео)
изобщо не е скандално поведението му... писна ми от лумпени по трибуните, да му забранят на фена да посещава мачове до живот и т'ва е 

В този момент към президента на Славия бе отправена обида от близкостоящ фен на Берое. "Ще честитиш на майка ти", се чу от групата фенове на Берое. Това доведе Стефанов до състояние на гняв, при което той налетя на запалянкото.
Бой пред съблекалнята на Славия
„Ей, момче знаеш ли каква майка...? Майка ми ли, а? Майка ми е в гроба! Ще те убия като куче!", крещеше Стефанов преди да бъде озаптен от полицията.
А това поведение на фена на Берое трябва да похвалим, или?
- we are the champions
- Контакти:
Венци тука си е много прав.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Че Венци си е мутра, защо "като"
Иначе конкретно в случая му е нормална реакцията, и мен да ме напсуват на майка, и аз ще полудея, още повече че неговата не е между живите
Това че Венци, Вили и Гошо Петков са бесни селяндури, не значи че и някои от феновете на Берое не са.

- KategorieC
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Че Венци си е мутра, защо "като"![]()
![]()
Иначе конкретно в случая му е нормална реакцията, и мен да ме напсуват на майка, и аз ще полудея, още повече че неговата не е между живите
Това че Венци, Вили и Гошо Петков са бесни селяндури, не значи че и някои от феновете на Берое не са.
Факт! Сами си го направиха обаче Вили и Венци. Като ги накажат за бомбите и бостън тогава да ревът, дотогава... майката и синът му да го питат къде е?

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че феновете на "белите" са сред най-интелигентните и възпитаните в България. "Славистите са възпитани. Това е най-интелигентната публика.
айде пак тоя корем да говори как слависитите били най-интелигентни и възпитани
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
KategorieC написа:Viktor4o_Rs написа:Че Венци си е мутра, защо "като"![]()
![]()
Факт! Сами си го направиха обаче Вили и Венци. Като ги накажат за бомбите и бостън тогава да ревът, дотогава... майката и синът му да го питат къде е?
И това го има. Не си мисли, че се кефя на поведението на тия тримата, по-скоро ме е адски срам ... Ти си пич и се държа адски адекватно през цялото време, честитя победата на теб и твоя отбор и успех във финала

KategorieC написа:...дотогава... майката и синът му да го питат къде е?
Майна заради такива келемета като тебе публиката няма да е на стадиона. Толкова си се назобил че незнаеш какво пишеш.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- KategorieC
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:KategorieC написа:Viktor4o_Rs написа:Че Венци си е мутра, защо "като"![]()
![]()
И това го има. Не си мисли, че се кефя на поведението на тия тримата, по-скоро ме е адски срам ... Ти си пич и се държа адски адекватно през цялото време, честитя победата на теб и твоя отбор и успех във финала
Благодаря! Разбирам ядът ти и разочарованието на феновете на Славия, и аз съм фен, знам какво е. Както казах псувни към феновете не е имало, а само към онези, които го провокираха това, с поведението си.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Върни се в “Футбол - България”