Какъв е Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какъв е Томов в ЦСКА?
Имам един въпрос към цесекарите. Задавам го без да се заяждам. Какъв го играе още Томов във вашия отбор? Не ви ли притесняват неговите думи, че "ЦСКА вече е взел лиценз", въпреки че лицензите се дават през май. А в едно предишно изявление, преди около седмица, каза, че "се надявал Митал да се съгласи на предложената от Титан цена!!!" Те досега не са ли се разбрали? Тепърва ли ще има преговори? Наистина ми е интересно, и ако може лумпените - чорбари да не се бъркат в тази тема.
Re: Какъв е Томов в ЦСКА?
Rado написа:Томов=*******
+1
За съжаление за много ............ НИКЪВ

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
djonik написа: Какъв го играе още Томов във вашия отбор? Не ви ли притесняват неговите думи......
Томофф не ме тревожи ни най-малко...

Играе го още "президент", но това е само докато се финализира окончателно и БЕЗВЪЗВРАТНО сделката....
Титаните го търпят засега, защото искат всичко по сделката да е факт и ДА НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД или отмятане и тогава ще го изритат...
Да не им е уроки - според мен Титаните започват сериозни неща с ЦСКА, дано да ги докарат докрай...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- sedem_!_dva
А какъв е потребителя Rado според вас и какъв е този подпис, кой му дава правото да говори от името на Апостола, мир на праха му. 

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:А какъв е потребителя Rado според вас и какъв е този подпис, кой му дава правото да говори от името на Апостола, мир на праха му.
Не си спомням Апостола да те е опълномощавал за свой адвокат,защото той е бил от ЦСКА!А дявола djonik се загрижил за нашия отбор,защо ли???

Последна промяна от al_ex1 на 31 мар 2009 21:51, променено общо 1 път.
Аз имам едно въпросче към djonik. Защо цяла година, когато Томов говореше, че е чист,че не взимал и стотинка от ЦСКА и Кремиковци, че има заговор срещу ЦСКА за отнемането на лиценза и какво ли още не, вие от синия лагер го наричахте лъжец, измамник,крадец и т.н., а сега изведнъж започнахте да вярвате на думите му? Този човек живее в собствен свят, и говори каквото и когато му дойде, и всяка изречена дума от него, подлежи на 100%-тово съмнение и недоверие. Ето защо бих ви посъветвал, да не се хващате за никое изказано от него мнение. А, ЦСКА вече е със сигурен собственик, който ще намери решение за тази личност. Не са феновете тези които могат да отговарят на такива въпроси.
- slavia_forever
- Контакти:
Томов е като всеки комунист. САТРАП! Не виждам нищо анормално. 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Томов е като всеки комунист. САТРАП! Не виждам нищо анормално.
А знаеш ли какво е "сатрап"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Приятелю дано четеш,Томов не е по-малко бай Ганьо и двамата са един дол дренки,само кадето единия се изпъкна като ИСТИНСКИЯТ ОТ ФИЛМИТЕ.Повярвай ми от такива нямаме нужда .
- bigbonusprize
- Контакти:
Томов е олимнпиец!!! Дано след година стане съкилийник с Ахмед Доган. Да се любуват на мъжката любов...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Върни се в “Футбол - България”