Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че не би отказал предложение да стане спортен министър на България. Босът на „сините“ бе гост в предаването “България говори“ по Нова телевизия, където обсъждаше предимно политически проблеми.
На зрителски въпрос дали би приел да стане спортен министър на България, Тодор Батков каза: „Ако ми бъде предложено, бих приел да правя всичко в името на България, без да получавам заплата, без да извличам облаги.“
За работата на Свилен Нейков на министерския пост в МФВС, Батков отбеляза: „Всички министри бяха в сянката на министър председателя. Но като цяло спортът отиде напред, поне като материална база.“
„Любо Ганев не е лош кандидат за спортен министър,“ добави Батков на вметнатата тема за едно от спряганите имена за позицията в следващото правителство.
анкета :Батков - спортен министър? Одобрявате ли?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Батков - спортен министър? Одобрявате ли?
Аз съм - ЗА
Може да се пусне и анкета ...

Ако ми предложат, аз също няма да откажа 

Ако нямаш врагове, нямаш характер...
стига глупости бе. 

Дано като спортен министър Батков да помогне агонията на ЦСКА да свърши по-бързо.ЗАКИРВАААААЙ ЦСКА!!!!!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
НЕ! Аз съм по добър избор, то като се замисля всеки би бил по добър избор от агент Ганьо! Това агентската наглост край няма!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- we are the champions
- Контакти:
Вие сериозно ли ? по добре Титаните или Венци... отколкото Батков...
ДПС и БСП влезнаха в преговори за състава на ново коалиционно правителство след изборите.Турците поискаха министерството на енергетиката,ако вземат и спортното министерство,то Батков е логично да стане министър на спорта.Все пак Герена е бастиона на ДПС в София и е нормално турците да поддържат своите мекерета!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Батков спортен министър, а Лупи премиер!
Хайде пускайте малко по-сериозни теми.
Хайде пускайте малко по-сериозни теми.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Син до гроб_
- Контакти:
GOLEADOR написа:ДПС и БСП влезнаха в преговори за състава на ново коалиционно правителство след изборите.Турците поискаха министерството на енергетиката,ако вземат и спортното министерство,то Батков е логично да стане министър на спорта.Все пак Герена е бастиона на ДПС в София и е нормално турците да поддържат своите мекерета!
Ааааа,други подкрепят Галатасарай!

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Върни се в “Футбол - България”