Отборите на Пирин (Благоевград) и Оборище (Панагюрище), които се състезават в Югозападната „В” група не се победиха и завършиха 2:2 в контролна среща среща играна в Сандански.
„Орлетата” поведоха с 2:0 . Антонио Хаджииванов в 37-ата и Смаил Креболиев в 64-ата минута откъснаха Пирин с два гола напред , но Оборище се върна в мача в 73-ата минута , когато Янко Янков от дузпа намали на 2:1. В оставащите минути до края, тимът на Оборище успя да изравни. Това стана в 86-ата минута, когато след центриране от фаул и разбъркване в наказателното поле , най-съобразителен се оказа Стефан Чилингиров, който изравни за 2:2.
Бившият вратар на ЦСКА Тодор Кючуков пази цял мач на вратата за Оборище. В игра се появи и Стойчо Младенов-младши. Синът на бронзовия медалист от САЩ’94 Емил Кременлиев – Георги, който също играе за Оборище , бе изгонен през първото полувреме. На почивката обаче се изясни , че не той е обидил с неприлични реплики рефера Христо Ристосков и му бе позволено да се завърне на терена.
С контролата срещу ОФК "Пирин" на практика завърши 10-дневната подготовка на "Оборище" в Сандански.
Съставът на "Оборище": Тодор Кючуков, Станислав Петров, Георги Иванов, Георги Кременлиев, Александър Томаш, Никола Иванов, Георги Нетов, Деян Борисов, Алек Манолов, Янко Янков, Стойчо Младенов-младши (Мишо Михайлов, Емил Стоев, Петър Еленкин, Стефан Чилингиров, Иван Раленеков, Николай Кузманов, Ангел Парпулов).[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z1axqMapeHM[/youtube] Изгледах на живо мача , ще споделя само какво дочух по време на мача от случайни зрители "семкари" , стоящи близо до мен - Този отбор на Пирин е по -силен от половината отбори в А -група .
ФК"Оборище" с престижно равенство срещу ОФК"Пирин" Блг
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- орчо войвода
- Контакти:
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: ФК"Оборище" с престижно равенство срещу ОФК"Пирин" Блг
орчо равенството е престижно и за двата отбора
Пирин може и да е качествен отбор но дали е толкова качествен за "организацията на ББ"
Пирин може и да е качествен отбор но дали е толкова качествен за "организацията на ББ"
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

- орчо войвода
- Контакти:
obi4am_pirin написа:орчо равенството е престижно и за двата отбора
Днес показаха класа , Самокишев ,Балтов ,Стоев ,Хаджииванов бих отличил ,Креболиев също , въпреки че , грешката на Томаш му позволи да вкара този гол ..
Какво става с Танчо Калпаков? Нали играеше в Панагюрище?
- орчо войвода
- Контакти:
Venko123 написа:Какво става с Танчо Калпаков? Нали играеше в Панагюрище?
Играещ помощник треньор е , днес не игра , защото имаше доста други ангажименти -администратор , домакин на отбора , капитан ,треньор , лекар и т . н .

-
- Контакти:
браво дано влезнат в А група
- gentlemanxxx
- Контакти:
obi4am_pirin написа:орчо равенството е престижно и за двата отбора
В която и тема да влезна все на някой ББ му е виновен.. Почнахте да се изтърквате!
- obi4am_pirin
- Контакти:
gentlemanxxx написа:obi4am_pirin написа:орчо равенството е престижно и за двата отбора
В която и тема да влезна все на някой ББ му е виновен.. Почнахте да се изтърквате!
Ми не влизай бе пич!ние кво да кажем като който и ТВ канал да пуснем ББ все ленти реже...не остана лента за рязане!Комбинат за ленти построиха за нуждите на ББ!Някой къщичка за птички да направи и ББ реже лентата!
хахахахах

- vladabarkall
- Контакти:
Върни се в “Футбол - България”