Трябва ни правилен съдия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Трябва ни правилен съдия
След като 1седмица в Гонг слушахме за запалката във Варна от днес почва рев срещу съдията за мача срещу Ч.море.Още никой не е казал кой ще е съдия,но Русев и Грънчаров започнаха атаката срещу Ст.Тодоров.Бил гонел много левскари ,значи мрази Левски.Кажете направо правилния съдия за да се успокоите.Срещу Локомотив Пд си назначихте Цветанов,сега казвате кой не трябва да свири.Най-добре от БФС да оставят Левски да си назначават съдиите сами дано господата Русев и Грънчаров мирясат.
Re: Трябва ни правилен съдия
Точно те да реват от съдията след като есента нас ни заклаха не в 1-2 мача.Смешна работа
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Една такава тема изтриха на дупедавците не им хареса
Не се чуди.Тук е забранено да се критикува Т. Русев

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Тяхното си е по навик,Сираков преди всеки сезон плашеше как тези дето не се (справят) ще им спират нарядите ,преди напечен мач задължително се реве,при загуба да не говорим
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

Много отрано почнахте да се подгрявате, морски... До мача, след седмица, ще сте се спекли вече от сол!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Old_death написа:Една такава тема изтриха на дупедавците не им хареса
Не се чуди.Тук е забранено да се критикува Т. Русев![]()
![]()
Може да се пише само срещу Г.Атанасов
Темата за Перуката и нея махнаха
ЧЕРВЕНА ЗОНА 

вижте момчета аз съм левскар до дъното на душата си,но специално за станислав тодоров не сте прави и веднага ви казвам защо? на левски това му е второ гостуване първото знаете как завърши,да припомня с червен картон.първо фаловете са много спорни на милиев,но забележете с какво самочуствие го изгони и тук отварям скоба да нека гонят футболисти на двата гранда няма нищо нелогично,но нека ми кажат тези от форума помните ли господа кога за последно изгониха ваш футболист? ами руи мигел помните ли го срещу сп вн. НЕ СЕ заяждам с вас но не беше ли за гонене .тук не става въпрос за поръчка но това е много важен мач за шампионата слагаш първи съдия в ранглистата на съдиите и спекулациите свършват,МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО Е ИЗГОНЕН ФУТБОЛИСТ НА цска за първенство.
Левски завинаги в моето сърце.
Темата за Перуката и нея махнаха
Ти пък искаш много екстри

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
"Великите"от Левски да не се уплашиха нещо от един "ПРОВИНЦИАЛЕН "отбор ,че много рано взеха да бучат за съдията .Моряци нека подкрепим любимия си отбор срещу великите БГ "ГРАНДОВЕ"а пък Кольо да измисли точния състав че след мача да си пийнем от радост а не от мъка .
Върни се в “Футбол - България”