Започва ремонт на Армията...?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Започва ремонт на Армията...?!
Ще започна с това ... не не съм цскар нито ми пука за армията но ми пука за българския футбол. Защо пак правим неща на парче.. както направиха обновление на националния за парите които щяха да построят нов стадион - красив с големи трибуни, абе театър, но някои опъна за пореден път в Бълкгария парите и обновика, та така и на армията - НЕДЕЙТЕ ПРАВИ НА ПАРЧЕ НАПТРАВЕТЕ НОВ СТАДИОН. НАЛИ ТЪИТАН ИМА ПАРИ ... ТА ЕНИ ТОАЛЕТНИ НЯМАТЕ ТАМ - ХЕПТЕН ПО ПРАСЕШКИ...
Последна промяна от Бижутера на 24 мар 2009 20:20, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие
Причина: Оправено заглавие
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА АРМИЯТА...?!
абе ти луд ли си или какво?дай ти пари като си дървен философ ?Как ще дават пари за нещо което не е тяхно ти да не падаш от марс ?Кой голям бизнесмен, ще си даде така парите на държавата?Няма такива будали.Когато дадат стадионите тогава.И това им е много което правят най-голямите клубове при полужение, че не са техни!Все едно да дойдеш у нас и да не живеш у нас и да ми купиш телевизор за 5000 лева.ебати логиката имаш брато

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
ееее ако отидеш у тех мини и през мене една плазма ако може 

POPCORN написа:абе ти луд ли си или какво?дай ти пари като си дървен философ ?Как ще дават пари за нещо което не е тяхно ти да не падаш от марс ?Кой голям бизнесмен, ще си даде така парите на държавата?Няма такива будали.Когато дадат стадионите тогава.И това им е много което правят най-голямите клубове при полужение, че не са техни!Все едно да дойдеш у нас и да не живеш у нас и да ми купиш телевизор за 5000 лева.ебати логиката имаш брато![]()
![]()
![]()
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Супер! На кочината ще слагат нови ясли 

LL999 написа:Супер! На кочината ще слагат нови ясли
Да за да нахраним говедата в тях

Извинявам се за израза но сте ебати хората.
Някой нещо се опитва да прави и веднага 100 човек тръгват да му търсят кусури, вместо да има положителни мнения, че въпреки цялата боза все още има хора, които искат нещо да правят вие само плюете.
Аз се радвам, че ще ремонтират Армията, защото при хубав терен стават хубаво двубой.
Зле ли е, като Герена е с перфектна тревна настилка?
Някой нещо се опитва да прави и веднага 100 човек тръгват да му търсят кусури, вместо да има положителни мнения, че въпреки цялата боза все още има хора, които искат нещо да правят вие само плюете.
Аз се радвам, че ще ремонтират Армията, защото при хубав терен стават хубаво двубой.

- POPCORN
- Контакти:
абе професори и специялисти дал господ.те си мислят, че тия пари някой който ги дава падат от небето като дъжд!Радвайте се и на това.
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
PFC Litex написа:Извинявам се за израза но сте ебати хората.
нали знаеш , че повечето са деца под 18 години и пишат нещо за да има коментарчета или просто , просто още не разбират от нищо , но и тях ще ги грабне живота

И ще засъдят дъбове, за да раждат жъкъди и така да има храна за квичашите !!! То в тия гладни времена.....
Върни се в “Футбол - България”