Пародия в мачовете, но после в Европа всичко лъсва
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Пародия в мачовете, но после в Европа всичко лъсва
Пародия на футболни мачове от началото на полусезона наблюдаваме приятелски мачове със странно държание и различно във всеки мач от едни и същи отбори, няма да казвам мачовете на кои отбори визирам, вие си ги знаете после защо не можем да влезем в групите на какъв и да е турнир като са свикнали по подобен начин да печелят мачовете си и не могат да издържат във 2-3 истински мача в Европа!
Re: Пародия в мачовете, но после в Европа всичко лъсва
vizirai otbori!
Последна промяна от PFC Litex на 23 мар 2009 20:06, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
Причина: Пиши на кирилица
Батков вън от ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
iskren написа:vizirai otbori!
софийските+черноморец, сливен и локомотив пд
- whitesnake
- Контакти:
football-world написа:iskren написа:vizirai otbori!
софийските+черноморец, сливен и локомотив пд
Пич,забрави Пирин,Миньор,Локо Мз,Беласица,Ботев,изобщо цялата А група.Готов си за Канал3

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Дано греши football-world , че иначе пак ще ставаме за смях! Според мен толкова слаби отдавна не са били нашите отбори, даже бих казал толкова слаби не ги помня да са били!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Братле, хващай маршрутката за Милано и си гледай Милан!АСМ1899 написа:Дано греши football-world , че иначе пак ще ставаме за смях! Според мен толкова слаби отдавна не са били нашите отбори, даже бих казал толкова слаби не ги помня да са били!
Братле, хващай маршрутката за Милано и си гледай Милан!
Първо защо да заминвам за Милано? Заради това че съм за Милан ли? Просто така искам така съм се регнал! Гледам си нашият футбол и виждам, че на зле отиват нещата- да го премълчавам ли? Това е моето мнение! НЕ искам да те обидя, но са слаби отборите ни! Много искам да видя българските отбори да направят това което правят украинците- все ми е тая дали са ЦСКА, Литекс, Черно море и Левски- нека стигнат до там бе брат! Да стигнат всички, но просто не виждам как ще стане засега!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Лошото е, че и бъдещето за нас хич не е светло.Напълно отсъства тенденцията да залагаме на юношите ни, които или търкат скамейката, или са пращани във изключително слаби отбори уж за обиграване, което постепенно просто се превръща в метод за елиминаре на някои от нашите качествени момчета. Нещото, което изключително иронично е,че аматоьорският ни национален отбор много често е сред първенците на различните футболни турнири,а той е съставен от бивши футболисти, които не са успяли да се докоснат до нашата "висша лига". Обезпокояващ е фактът и че продължаваме да пазаруваме некачествени чужденци на килограм, които с нищо не превъзхождат нашите играчи. Глупаво е звенето на един български отбор да се гради от чужденци. Не ме разбирайте погрешно, не съм против вкарването на чужденци в българските отбори, но трябва да се въведе някаквъв истински елемент, с цел да се стимулира нашите кадри, българчетата, които играят футбол. В някакъв момент това го правиха Левски и Цска, но и там нещата са слабо развити. Светлината в тунела е,че поне чуждите отбори горе-долу се ориентират в нашия буламач и взимат младите ни момчета,след като те не са обект на интерес на родните ни грандове.
Има един виц за това как в Африка провеждат кандидат-студентски изпит за България, което в момента важи и за българските футболни отбори, които са накупили негри на килограм 90% от които не стават и за поддръжка на стадионите. Когато Левски стигна до четвърт финал за купата на УЕФА но стигнаха благодарение на момчета от собствената си школа на млади БЪЛГАРСКИ момчета а не на незнайни играчи. Но инвестирането в ДЮШ явно е доста скъпа инвестиция за всички футболни президенти. За това няма да имаме никакъв клубен футбол а по жалкото е че няма да имаме и национален..
Върни се в “Футбол - България”