Кого устройва контузията на Бербатов?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimitar59
Контакти:

Кого устройва контузията на Бербатов?

Мнениеот dimitar59 » 23 мар 2009 13:33

Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.

longer
Контакти:

Re: Кого устройва контузията на Бербатов?

Мнениеот longer » 23 мар 2009 13:39

не знам, много ми се вижда да се лекува навехнат глезен 14 дни, и то в ортопедична обувка.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 23 мар 2009 13:40

Според мен никой не устройва! Не може ли да се контузи Бербатов преди тоя мач? Та той имаше някакъв проблем още срещу Интер като играха! Лов на вещици ли органзираме или теория на коспирацията търсим?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 23 мар 2009 13:41

Е що пък трябва да се преструва.. ? :roll: ти въобще гледа ли мача.. :?

genata68
Контакти:

Мнениеот genata68 » 23 мар 2009 13:45

Аз съм си навехвал глезена и да ви кажа едва стъпвах една седмица.Мисля,че наистина е контузен,а и мисля,че не трябва за всичко да се обвинява Бербатов,с него или без него пак ще ни напълнят кошницата!

lkt12
Контакти:

Мнениеот lkt12 » 23 мар 2009 13:48

nikoi ne go ustroiva.. za vsi4ki e mnogo nepriatno...

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 23 мар 2009 13:52

dimitar59 написа:Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.

бате кай честно ти пиян ли си или просто си малоумен!!!!! не мога да ви разбера, защо вс толкова мразите бербатов?? момчето работи и тренира сериозно, издигна се сам и сега играе в юнайтед! къв точно ви е проблема

Потребителски аватар
Тоти
Контакти:

Мнениеот Тоти » 23 мар 2009 13:52

при самото заглавие в което се питаш се вижда че си меко казано малко простичък

никой истински фен на футбола не устройва контузията на Бербатов ,фен съм на ЦСКА но желая успех на Мъри и националния тим и да паднем няма да го плюя защото това са възможностите на Българския ни футбол
По повод контузията на Бербатов и след мача с Сърбия го обвиняваха че симулира или се пази за неговия тим но се видя че 10 дена ликува контузия
М Петров е мъжкар и какво стана П Марков го пусна в Грузия контузен и сериозната контузия е налице на награждаването на футболист на годината се видя колко страда от това че не може да играе

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 23 мар 2009 13:54

dimitar59 написа:Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.

А СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ!!!! :mrgreen: Атеб какво те устройва контузията на БЕРБАТОВ :evil:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - България”