Кого устройва контузията на Бербатов?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кого устройва контузията на Бербатов?
Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.
Re: Кого устройва контузията на Бербатов?
не знам, много ми се вижда да се лекува навехнат глезен 14 дни, и то в ортопедична обувка.
Според мен никой не устройва! Не може ли да се контузи Бербатов преди тоя мач? Та той имаше някакъв проблем още срещу Интер като играха! Лов на вещици ли органзираме или теория на коспирацията търсим?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- toni_montana
- Контакти:
Е що пък трябва да се преструва.. ?
ти въобще гледа ли мача.. 

Аз съм си навехвал глезена и да ви кажа едва стъпвах една седмица.Мисля,че наистина е контузен,а и мисля,че не трябва за всичко да се обвинява Бербатов,с него или без него пак ще ни напълнят кошницата!
nikoi ne go ustroiva.. za vsi4ki e mnogo nepriatno...
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
dimitar59 написа:Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.
бате кай честно ти пиян ли си или просто си малоумен!!!!! не мога да ви разбера, защо вс толкова мразите бербатов?? момчето работи и тренира сериозно, издигна се сам и сега играе в юнайтед! къв точно ви е проблема
при самото заглавие в което се питаш се вижда че си меко казано малко простичък
никой истински фен на футбола не устройва контузията на Бербатов ,фен съм на ЦСКА но желая успех на Мъри и националния тим и да паднем няма да го плюя защото това са възможностите на Българския ни футбол
По повод контузията на Бербатов и след мача с Сърбия го обвиняваха че симулира или се пази за неговия тим но се видя че 10 дена ликува контузия
М Петров е мъжкар и какво стана П Марков го пусна в Грузия контузен и сериозната контузия е налице на награждаването на футболист на годината се видя колко страда от това че не може да играе
никой истински фен на футбола не устройва контузията на Бербатов ,фен съм на ЦСКА но желая успех на Мъри и националния тим и да паднем няма да го плюя защото това са възможностите на Българския ни футбол
По повод контузията на Бербатов и след мача с Сърбия го обвиняваха че симулира или се пази за неговия тим но се видя че 10 дена ликува контузия
М Петров е мъжкар и какво стана П Марков го пусна в Грузия контузен и сериозната контузия е налице на награждаването на футболист на годината се видя колко страда от това че не може да играе
- plamen etov
- Контакти:
dimitar59 написа:Неслучайно си задавам този въпрос-и отговора е много прост-всички:1.Станимир Стоилов-оправдание при очертаващ се провал в квалификациите.2.БФС-по същите причини.3."Манчестър-юнайтед"-запазва футболиста за предстоящите много отговорни мачове на отбора.4.Самия Бербатов-елегантно бягане от отговорност.Колкото до последното,ако това се бе случило с Мартин Петров,изключвам всякакво съмнение.Мартин е мъжкар-доказал го е многократно.Но Митко....?Дали контузията му е истинска или е плод да речем на бримка в чорапа....Ето защо ще се радвам да видя мнението ви.
А СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ!!!!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Върни се в “Футбол - България”