Димитър Бербатов и мача с Ейре!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Димитър Бербатов и мача с Ейре!
Дано да се оправи за мача, няма значение от кои отбори сме, трябва да се обединим за този изключително важен мач, а без Бербатов сме със сигурност по-слаби. Нещо не съм много очарован от постъпката на Ман Ю да го пускат контузен, и сега прочетох, че са обявили, че със сигурност пропуска квалификацията с Ейре! И после след 2 седмици няма да се учудя ако се оправи тъкмо навреме за техния кирлив мач, е кво ме интересуват мачовете на този чужд отбор?! Надявам се, че българските фенове ще споделят мнението ми. Сега има двуседмична пауза и може би Ман Ю са рискували нарочно с неговото пускане!
Re: Димитър Бербатов и мача с Ейре!
от TheClub на 21 Мар 2009 21:51
Хора без Бербатов сме на 90% процента в гроба(метафорично казано), но забележете не 1оо% !!!!! Това е най-важното, защото може да изпъкне някой друг. Божинов-добър, доста добър,МНООГОО добър, но скоро не е играл на 1оо%. Жалко за Марто Петров... Гадно нали бих казал както и вие, но това е живота ако искаме МОНДИАЛ 2о1о трябва да бием със каквото имаме. Един Велизар би ги разпилял тия ако му е ден както вкара и на Румъния... Жал ми е че Тунчев е контузен... а за Илиев знаем, че не го повиха, отварям пак скобата защо???? Но само спорове, онзи тренера, метеоролог ли е треньор ли е???? Кажете ми??!?! Недейте .... Спореве спореве без смисъл.. Има надежда споко в ЦСКА търсим новия Берба, но Мъри сигурно нема го викне Работим по въпроса споко хора Намираме двама и тогава и Бразилия не може да ние бие.
ПП Последните редове бяха оптимизъм
Вижте какво казвам аз в другата тема... И кажете какво мислите ...
Хора без Бербатов сме на 90% процента в гроба(метафорично казано), но забележете не 1оо% !!!!! Това е най-важното, защото може да изпъкне някой друг. Божинов-добър, доста добър,МНООГОО добър, но скоро не е играл на 1оо%. Жалко за Марто Петров... Гадно нали бих казал както и вие, но това е живота ако искаме МОНДИАЛ 2о1о трябва да бием със каквото имаме. Един Велизар би ги разпилял тия ако му е ден както вкара и на Румъния... Жал ми е че Тунчев е контузен... а за Илиев знаем, че не го повиха, отварям пак скобата защо???? Но само спорове, онзи тренера, метеоролог ли е треньор ли е???? Кажете ми??!?! Недейте .... Спореве спореве без смисъл.. Има надежда споко в ЦСКА търсим новия Берба, но Мъри сигурно нема го викне Работим по въпроса споко хора Намираме двама и тогава и Бразилия не може да ние бие.
ПП Последните редове бяха оптимизъм
Вижте какво казвам аз в другата тема... И кажете какво мислите ...
emkata написа:ам да викне дормушали саид ходжа или митко георгиев(удоджи),абе направо чичовото да яхва обувките.много си прост бе чорбар.
Дам лоша новина за Бербатов.А този пост по-горе, ясно определя и интелекта на потребителя!
Само не мога да разбера, защо правите трагедия от това ?Да не би да разчитахте той да реши мача ?
- Бижутера
- Контакти:
Какво като не играе Бербатов?Голяма работа..има и други момчета,които поне няма да разхождат фланелката и да се пазят от контузии...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Аз лично исках Бербо да не играе този мач.Така ще видим,дали Митето е безценен и толкова важен.
Може да е за добро
Българските лъвове са събаряли световни величия и още много имат да си патят от нас.
Сега е момента младите да се покажат и да се докажат.

Българските лъвове са събаряли световни величия и още много имат да си патят от нас.
Сега е момента младите да се покажат и да се докажат.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Бижутера написа:Какво като не играе Бербатов?Голяма работа..има и други момчета,които поне няма да разхождат фланелката и да се пазят от контузии...
Я ни светни кои са тези момчета които могат да играят на неговият пост?!..........Или....лаф да става...."Аз съм с вас" излиза....., няма са делиш я!!!.....
- smash_the_reds
kartago написа:Бижутера написа:Какво като не играе Бербатов?Голяма работа..има и други момчета,които поне няма да разхождат фланелката и да се пазят от контузии...
Я ни светни кои са тези момчета които могат да играят на неговият пост?!..........Или....лаф да става...."Аз съм с вас" излиза....., няма са делиш я!!!.....
Ще те светна-Гонзо!!!

smash_the_reds написа:kartago написа:Бижутера написа:Какво като не играе Бербатов?Голяма работа..има и други момчета,които поне няма да разхождат фланелката и да се пазят от контузии...
Ще те светна-Гонзо!!!
Ндаааа......винаги съм уважавал хората с чувство за хумор,

Върни се в “Футбол - България”