Бившият бранител на ЦСКА, Черно море и националния отбор Божил Колев отново стана треньор. Футболист №1 на Варна за XX век, пое тима на "Медицински университет". Отборът е съставен само от студенти от МУ, които вече направиха втора тренировка. Тренировъчният процес се извършва на терена на Техническия университет, два пъти в седмицата.
Студентите в отбора ще ползват специално намаление на семестриалните такси. От новия сезон отборът ще се стартира в „А" окръжна футболна група, а дотогава са предвидени само тренировки. Очаква се тимът да стартира участие в студентско първенство.
Любопитното е, че в тима на МУ има играчи, които в момента играят в първенството на Североизточната "В" група. По непотвърдена информация те ще си изкарат сезона в тимовете си от третия ешелон, а наесен ще играят за новия тим, воден от Божил Колев.
Божил Колев пое ФК "МУ Варна"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Божил Колев пое ФК "МУ Варна"
При всички положения е хубаво Варна да разполага с още един отбор в който да могат да играят местни момчета.Успех в начинанието!!!
ми то трябва всеки университет ако щете и всяко училище да има отбор и да се гледа сериозно на заниманията с него както в Щатите
-
- Контакти:
До всички които могат да помогнат на един млад,може би бъдещ талант!
На 04.12.2012 около 18:00ч. намерих - детски футболни бутонки в автобус 94 (ст.град). Ако някои чуе за такива изгубени,нека се свържи с мен.
Подробностите за марка,модел и цвят искам да ги чуя от тези,които се свържат с мен !!!! Представете си колко е тъжно в момента това момченце!
На 04.12.2012 около 18:00ч. намерих - детски футболни бутонки в автобус 94 (ст.град). Ако някои чуе за такива изгубени,нека се свържи с мен.
Подробностите за марка,модел и цвят искам да ги чуя от тези,които се свържат с мен !!!! Представете си колко е тъжно в момента това момченце!
vlado ruskov написа:До всички които могат да помогнат на един млад,може би бъдещ талант!
Браво, дано малкият си намери бутонките!
Добро дело правиш!
- Adrian Monk
- Контакти:
vlado ruskov написа:До всички които могат да помогнат на един млад,може би бъдещ талант!
Ако искаш наистина да помогнеш, свържи се с Центъра за градска мобилност. Възможно е, родителите на детето все пак да попитат там.

http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/70/kontakti
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Върни се в “Футбол - България”