Ха ха ха ботев Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Ха ха ха ботев Пловдив

Мнениеот Yoda » 14 мар 2009 15:09

Какъв е смисъла селски тимчета като ботев плавдив да ритат в А група. Тия играят футбол на ниво "В" група. Всички контроли на Левски през януари-февруари бяха много по-трудни от мачлето преди малко ..... Просто докато не редуцират отборите в А група на 9-10 футбола в България ще е смешен ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

ЧОВЕК

Re: Ха ха ха ботев Пловдив

Мнениеот ЧОВЕК » 14 мар 2009 15:22

БОТЕВ СЕ ИЗЛОЖИХА ТОТАЛНО!!!! КОГАТО ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА СИ,АКО СИ НОРМАЛЕН И "БЯЛ"ЧОВЕК,ПРОТИВНИКОВИЯ ОТБОР И ХОРАТА ОТ НЕГО НЯМАТ НИКЪКВА ВИНА! И ИЗОБЩО ХОРАТА! АМИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ НЯКОЙ ПОСТРАДА СЪС ДОЖИВОТНА ТРАВМА????? КАКВА ВИНА ИМА ЧОВЕКА ЧЕ 1000 ИДИОТА НЕ МИСЛЯТ КАТО ХОРА!!!!! ВИКАЙТЕ СИ,ПРОТЕСТИРАЙТЕ СИ,НО НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ХОРА!!!!!! ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА СЕЛЯНИЯ И ДОЛНА КОМПЛЕКСАРЩИНА!!!!!! КАКВА ВИНА ИМАХА ФУТБОЛИСТИТЕ И ТРЕНЬОРИТЕ НА ПРОТИВНИКОВИЯ ОТБОР ЧЕ ВИЕ ЖЪЛТУРИ СТЕ СМЕШНИ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ!!!!!! И ЗАЩО ВСЕ СРЕЩУ ЛЕВСКИ ЦСКА,ЛОКО ПЛОВДИВ,ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ СИ МАКСИМАЛНО?????? А С ТОЗИ ПО-ГОРЕ,ТОТАЛНО СЪМ НЕСЪГЛАСЕН И НЕ САМО АЗ,ЧЕ ТРЯБВА БОТЕВ И ЛОКОТО ДА ИГРАЯТ ДЕРБИ В Б.ГРУПА!!!! БЕЗ ПЛОВДИВ ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!!! НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ Е АДСКИ СКУЧЕН И СЕЛСКИ!!!!! НО БОТЕВ ОПРЕДЕЛЕНО ЗАСЛУЖАВАТ НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ ЗАЩОТО ТОВА ДНЕСКА БЕШЕ ТОТАЛНА ИДИОТЩИНА!!!!!! КОГАТО СЕ ПОСЯГА НА ЧОВЕК И ЗДРАВЕТО МУ,НЕТРЯБВА ДА ИМА НИЛОСТ!!!!!..........НО ПОНЕЖЕ СМЕ В БГ.,И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА МЕКО И СТРАННО НАКАЗАНИЕ!!!! А БОТЕВ ОТ 15 ГОДИНИ ВИСЯТ С ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!!!!!

[warning][Бижутера] Капс лок[/warning]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 мар 2009 15:26

Колкото и куриозно да Ви звучи, една от причините футбола в Бг да е на това ниво са евтините билетчета и буклуците които се допускат на стадионите .... Нека билетите да станат по 20 кинта парчето и на стадионите да ходят хора "среда ръка" ,които имат някаква култура и възпитание. Абсолютно съм уверен, че тогава стадионите ще започнат отново да се пълнят .... Тия отрепки които сега са в агитките не стават и за кучешка храна .... Велев правилно им го каза есента --- наркомани, аз ще добавя отрепки ... вкл. и в агитките на Левски ...

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 14 мар 2009 15:49

20 лв ако са билетите , ше ходят по 20 човека на мач

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 14 мар 2009 15:54

Кой ще даде 20 лева за тази хомо пародия?! Супер тъжно ми стана да гледам Ботев такъв. Куц в защите, ялов в атака. Ама Селския като продава играчи за по полвин милион и купува за 10 хиляди това е резултата. Играчите не са виновни толкова си могат. Вън селския от Ботев!!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 14 мар 2009 15:55

Аз като фен на Ботев,съм съгласен с горните твърдения за простотията от трибуните,цяла седмица писах, че от това което е замислила агитката няма смисъл,защото по никакъв начин няма да изгонят Селския от отбора така. Е направиха го и сега единственото което ще направят е да накажат отбора със лишаване от домакинство.Колкото до твърденията ,че Ботев е селски тим,всеки който го твърди е болен мозък, не може да даваш такова определение за отбор заради 20-на малумници по трибуните,като и контролите са ви били по- трудни ,защо тогава бихте така измъчено с 1 на 0. Че Ботев играе слабо това го знае всеки в последните 10 г,но какво игра Левски днес- нищо и с тази игра няма как да станете шампиони,а ние няма как да се спасим.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 мар 2009 16:05

Canaries front написа:Аз като фен на Ботев,съм съгласен с горните твърдения за простотията от трибуните,цяла седмица писах, че от това което е замислила агитката няма смисъл,защото по никакъв начин няма да изгонят Селския от отбора така. Е направиха го и сега единственото което ще направят е да накажат отбора със лишаване от домакинство.Колкото до твърденията ,че Ботев е селски тим,всеки който го твърди е болен мозък, не може да даваш такова определение за отбор заради 20-на малумници по трибуните,като и контролите са ви били по- трудни ,защо тогава бихте така измъчено с 1 на 0. Че Ботев играе слабо това го знае всеки в последните 10 г,но какво игра Левски днес- нищо и с тази игра няма как да станете шампиони,а ние няма как да се спасим.

Като ти гледам мнението, със здраве да си се радваш на Сельо, и без тва още 10 години ще сме неговата играчка.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 14 мар 2009 16:22

Yoda написа:Какъв е смисъла селски тимчета като ботев плавдив да ритат в А група. Тия играят футбол на ниво "В" група. Всички контроли на Левски през януари-февруари бяха много по-трудни от мачлето преди малко ..... Просто докато не редуцират отборите в А група на 9-10 футбола в България ще е смешен ....

А какъв е смисъла изобщо да се играе футбол в БГ когато цялата футболна власт е проядена от подуенския бацил?
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 мар 2009 16:45

Ще доидат Евротурнирите и за съжеление ще видим пак посредствения Левски които за пореден път ще ни изложи на Евро сцена! За жалост това посредствено отборче победи неузнаваемия Ботев! Жалко за Пловдивския футбол!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 14 мар 2009 16:54

Малоумници , в това "отборче" - Левски играят футболисти, които са вкарвали голове на егрограндове и други които са удържали в защита победите .... доста от тях са били и са национали и в такива мачове са се доказали ..... а колкото до мача днес, аз също като среща на улицата грозна и проста ку..ва не си правя труда да я впечатлявам, гледам по-бързо да подмина .... за какво да си давам зор :D :D :D

Върни се в “Футбол - България”