Един не лош 16-ти крьг!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Един не лош 16-ти крьг!
Не беше безинтересен 16 крьг! Имаше от всичко по много! Прилична резултатност,малко футбол и много простотия! Беласица-Цска 0:3 / абсолютно нормално,Бела няма нищо,те са си в Б група/ Левски-Вихрен 3:2 /уловката от мача за купата замалко да сработи,то най-помогна неадекватния Велев/ Черно море-Пирин 1:0 /Този мач показа ,че Пирин са добри,а на Тича им е рано да мечтаят за титла,въпреки Кривия/ Литекс-Славия 0:1 /тук всеки получи това което заслужава/ Локо сф. - Миньор 5:1 / има и такива мачове, в които топката просто си влиза без да си много по-добьр/ Локо пд. - Сливен 2:1 / има Господ,недоразумението си отива на мястото,сега пак се точи на Цска,да им е жив и здрав и Коста Янев! Черноморец-Ботев 2:1 /Нищо ново като класа от немските възпитаници,Бургас не е Швабия, Ботев заслужава да го има! Локо Мз.-Спартак 1:1 / тези пък изобщо не заслужават да ги има, футбола е феьрплей,поне малко! С две думи : Със старите _ _ _ _ _ нов бардак не става!
- POPCORN
- Контакти:
Re: Един не лош 16-ти крьг!
мене ми хареса.имаше от всичко по малко.най-важното е че имаше много голове.Всички отбори играха за тях си.Ако продъжава така първенството въобще няма да гледам другите първенства.Става интересно
От много години на сам не е било така!

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Да наистина е така. Може да ни е слабо първенството, но си е нашето и тази година е интересно. На мен ми направи впечарление този кръг съдийството. За разлика от друг път почти няма недоволни и оплакващи се. Или съдийте ни стават по-обективни и безпристратни, или клубовете са решили да не се занимават с тях. И в двата случая е на добре. Дано само не ме опровергаят другия кръг.
- asenkolev
- Контакти:
Да, прави сте! Аз за нашият мач(Локо-Миньор) мога да кажа, че първото полувреме беше доста добро за нас! Имаше футбол и от двата отбора. После нещо се прекърши в нашите, което показа, че въпреки дългата подготовка и лесният съперник от четвърт-финала, Миньор не можа да издържи физически на сгъстените мачове. Което се отнася и за другите отбори в родното първенство. Трябва да отбележа и доброто съдийство на Антон Генов, един съдя не долюбван от нас, но този път беше професионалист. Ако си подобрят физическата подготовка всички отбори, ще стане още по-интересно.Евала на Вихрен и Славия, такива мачове ще правят първенството интересно. Пожелавам си и Левски и ЦСКА да по изгубят малко точки за сметка на Литекс и Черно Море, за да не гледаме пак надбягване от два коня.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- North side Boy
blue bear написа:Не беше безинтересен 16 крьг! Имаше от всичко по много! Прилична резултатност,малко футбол и много простотия! Беласица-Цска 0:3 / абсолютно нормално,Бела няма нищо,те са си в Б група/ Левски-Вихрен 3:2 /уловката от мача за купата замалко да сработи,то най-помогна неадекватния Велев/ Черно море-Пирин 1:0 /Този мач показа ,че Пирин са добри,а на Тича им е рано да мечтаят за титла,въпреки Кривия/ Литекс-Славия 0:1 /тук всеки получи това което заслужава/ Локо сф. - Миньор 5:1 / има и такива мачове, в които топката просто си влиза без да си много по-добьр/ Локо пд. - Сливен 2:1 / има Господ,недоразумението си отива на мястото,сега пак се точи на Цска,да им е жив и здрав и Коста Янев! Черноморец-Ботев 2:1 /Нищо ново като класа от немските възпитаници,Бургас не е Швабия, Ботев заслужава да го има! Локо Мз.-Спартак 1:1 / тези пък изобщо не заслужават да ги има, футбола е феьрплей,поне малко! С две думи : Със старите _ _ _ _ _ нов бардак не става!
Абсолютно точно! Мноо правилно казано и аз съм на същото мнение!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!
- slavia_forever
- Контакти:
Съгласен съм. Кръгът беше относително интересен. В частност за мен, беше и наистина вълнуващ! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Най-много ми хареса края на кръга!

Върни се в “Футбол - България”