Хайде да направим списък на съдиите които са били или са действащи администртори или др.функционери в клубове от извънземната българска футболна лига !
Хайде някое сополиво журналистче , като например Сашко конячето да ми отговори как така съдиите все подпират Левски, а след няколко години стаж се оказват служители на кой ли не клуб. Да ама в Левски такива няма и е нямало. А и къде е морала на такъв съдия. Аз например си спомням един мач Цска-Славия преди около 3 години. Каубоя беше рефер. Славистите поведха 1:0 и Каубоя побесня. Цска не можеше да мине центъра. Каубойчето обаче започна с измислени нарушения да вкарва отбора на Славия тяхното накзателно поле и да дава едни фаулове пред същото. И обърна мача човека. Тогава съм си мислил , че е изпълнявал партийно поръчение, но се оказа, че той си бил фен на Цска ..... истината никога н остава скрита !
Поклон пред тези велики чернодрешковци!

Хайде сега да направим списъка. Започваме с Каубоя, Атанас Узунов , Орманджиев, Кой беше от Любетата, Оня преводача от Цска .... десетки са ..