Морала на българските съдии !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Морала на българските съдии !

Мнениеот Yoda » 06 мар 2009 17:44

Искам с тази тема да ви фокусирам вниманието върху следното, а и очаквам да ми помогнете с допълнителна информация.
Хайде да направим списък на съдиите които са били или са действащи администртори или др.функционери в клубове от извънземната българска футболна лига !
Хайде някое сополиво журналистче , като например Сашко конячето да ми отговори как така съдиите все подпират Левски, а след няколко години стаж се оказват служители на кой ли не клуб. Да ама в Левски такива няма и е нямало. А и къде е морала на такъв съдия. Аз например си спомням един мач Цска-Славия преди около 3 години. Каубоя беше рефер. Славистите поведха 1:0 и Каубоя побесня. Цска не можеше да мине центъра. Каубойчето обаче започна с измислени нарушения да вкарва отбора на Славия тяхното накзателно поле и да дава едни фаулове пред същото. И обърна мача човека. Тогава съм си мислил , че е изпълнявал партийно поръчение, но се оказа, че той си бил фен на Цска ..... истината никога н остава скрита !
Поклон пред тези велики чернодрешковци! :D :D :D :D Свириш "правилно" и си осигуряваш службица в любимото клубче ...
Хайде сега да направим списъка. Започваме с Каубоя, Атанас Узунов , Орманджиев, Кой беше от Любетата, Оня преводача от Цска .... десетки са ..
Последна промяна от Yoda на 06 мар 2009 17:52, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
чорбица
Контакти:

Re: Морала на българските съдии !

Мнениеот чорбица » 06 мар 2009 17:48

Антон Генов е кръвна група чорбар... :ugeek:
Изпрати SMS с текст "Duzpa" на кратък нормер 1948, и спаси Фк Ц(*КА. Нека заедно да подарим надежда на отборът в нужда. Благодарим ви за щедростта. [video]http://vbox7.com/play:bd28b144[/video]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 06 мар 2009 17:49

Нормално е той е интелигентен човек ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
чорбица
Контакти:

Мнениеот чорбица » 06 мар 2009 17:50

River Plate написа:Нормално е той е интелигентен човек ;)

Нормално е да ви дава дузпи иначе няма как да вкарате на Левски! :oops: СМЕШНИЦИ!
Изпрати SMS с текст "Duzpa" на кратък нормер 1948, и спаси Фк Ц(*КА. Нека заедно да подарим надежда на отборът в нужда. Благодарим ви за щедростта. [video]http://vbox7.com/play:bd28b144[/video]

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 06 мар 2009 17:51

Yoda написа:Искам с тази тема да ви фокусирам вниманието върху следното, а и очаквам да ми помогнете с допълнителна информация.
Хайде да направим списък на съдиите които са били или са действащи администртори или др.функционери в клубове от извънземната българска футболна лига !
Хайде някое сополиво журналистче , като например Сашко конячето да ми отговори как така съдиите все подпират Левски, а след няколко години стаж се оказват служители на кой ли не клуб. Да ама в Левски такива няма и е нямало. А и къде е морала на такъв съдия. Аз напривер си спомням един мач Цска-Славия преди около 3 години. Каубоя беше рефер. Славистите поведха 1:0 и Каубоя побесня. Цска не можеше да мине центъра. Каубойчето обаче започна с измислени нарушения да вкарва отбора на Славия тяхното накзателно поле и да дава едни фаулове пред същото. И обърна мача човека. Тогава съм си мислил , че е изпълнявал партийно поръчение, но се оказа, че той си бил фен на Цска ..... истината никога н остава скрита !
Поклон пред тези велики чернодрешковци! :D :D :D :D
Хайде сега да направим списъка. Започваме с Каубоя, Атанас Узунов , Орманджиев, Кой беше от Любетата, Оня преводача от Цска .... десетки са ..

А преди малко какво ще кажеш за съдията :twisted: :twisted: :twisted: А къде е морала във един нерегисриран БФС на който комисиите който вземат решения за отлагане на 1 кръг също не са ЛИГИТИМНИ :?: :?: :?: :?:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 06 мар 2009 17:57

Абе то дано утре Бела да не вземе да тресне чорбата, че ни чакат тогава едни национални трагедии, кризи, рушене на стадиони във горите / що на тия стадионите са им все горите-партизанска им работа/ .... репресии, не мога си пусна телевизора-вой, ревове .... :D :D :D ..... ще ангажират световната общественост и ООН, може сини каски да докара за следващият си мач в "гората"

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 06 мар 2009 18:00

Това е доста интересна тема, аз си мислех нещо подобно след като прочетох новината за назначението на "каубоеца" в клуба от с.Панчарево. Интересно ще ми е да се направи статистика на всички тези "просионалисти" рефери, който са свирили мачове на ЦСКА и да се види например колко дузпи са дали и какви картони са показвали.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 06 мар 2009 18:01

Yoda написа:Абе то дано утре Бела да не вземе да тресне чорбата, че ни чакат тогава едни национални трагедии, кризи, рушене на стадиони във горите / що на тия стадионите са им все горите-партизанска им работа/ .... репресии, не мога си пусна телевизора-вой, ревове .... :D :D :D ..... ще ангажират световната общественост и ООН, може сини каски да докара за следващият си мач в "гората"

Братле а ВИХРЕН :twisted: :twisted:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 06 мар 2009 18:03

Ми хайде какво чакаме. Да ги заринем с ............ ИСТИНАТА , тая от която най-много се боят "червените" .... ама гледайте си хронометрите, слд колко минути ще свалят темата от форума !!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 06 мар 2009 18:06

Думите "морал" и "български съдии" /не само футболни/ са несъвместими в едно изречение!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”