Ако на някой от Вас му е познато това лице, моля пишете ни!
Скандалът с „черно тото“ при юношите може да е изтъркана и бозава тема за едно, но определено е наболяла и доста интересна за други. Преди време директорът на ДЮШ на ЦСКА Спас Джевизов заяви, че непрестанно вижда по юношеските мачове „мутри, които говорят непрестанно по телефона на английски“, бяха потвърдени на 100% от поредното разследване на Канал 3.
ЦСКА- Велбъжд юноши
Livesport.bg
Нашата колежка Кристина Александрова присъства на мача между юношите на ЦСКА и Велбъжд (3:1) и забеляза англоговорящ, който не спира да дава информация по телефона за абсолютно всичко - кой напада, кой се защитава, картони, корнери, всичко! Естествено, репортерът на Канал 3 отиде при него с най-добри чувства, за да го попита кой е, за кого работи и какво прави на мача. Докато въпросният англоговорящ даваше инфо по телефона, непрестанно отбиваше въпросите с „No Comment”(на български – без коментар).
След края на мача обаче се оказа, че „заподозряният“ съвсем не е англичанин или какъвто и да е чужденец, а си е чист българин. Той се обърна към нашата колежка с думите: „Без коментар, не коментирам. Не искам да разговарям с вас, no comment”.
От Канал 3 не се отказаха и преследваха въпросния човек и извън стадиона, при което той не спираше да повтаря „Махнете се, не искам да говоря с вас, няма да говоря“. И по едно време, явно гузен, че е разкрит и побеснял от факта, че опитите да му измъкнат думи от устата няма да спрат, човекът прибегна до първичното и удари камерата и оператора на телевизията, след което си плю на петите и както се пее в една песен „дим да го няма“...
Нашата молба е следната: Ако някой от Вас е виждал някъде това лице и го познава по един или друг начин, моля пишете ни на електронната ни поща team@livesport.bg! Също така може да ни пишете и на страницата ни във Facebook! Нека изпреварим МВР, нека заедно помогнем за изкореняването на „черното тото“, нека спасим футбола ни, или поне да се опитаме! http://livesport.bg/-Pomognete-da-izpre ... k.---74824
Помогнете да изпреварим МВР! Познавате ли този човек?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Помогнете да изпреварим МВР! Познавате ли този човек?
малоумници, тоя човек осигурява фийд за някое буки
пак някой се е опитал да пръдне пък се е насрал

Последна промяна от red_guy на 15 окт 2012 14:10, променено общо 1 път.
В един популярен сайт за залагания(да не му споменавам името с ..365)Често на live има юноши и можеш да залагаш.Там в конзолата се вижда кой напада удари в и извън вратата, корнери и т.н. Да не се окаже , че този човек от същата компания, защото в това няма нищо нередно....просто се дава инфо. на залагащите.
red_guy написа:малоумници, тоя човек осигурява фийд за някое буки

точно и ясно

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Кого ще разпознавате бе? Това е бет365, спортингбет или нещо от сорта! Пак търсите под вола теле!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
red_guy написа:малоумници, тоя човек осигурява фийд за някое буки
Много добре казано.Човека си коментира за букмейкъри за което му се плаща.Той нито манипулира,нито го интересува как ще завърши мача.Единственото което го интересува е след мача да му платят там 60-70 лева ,че коментирал и това е.Но явно българските журналисти пак търсят под вола теле.
Индианска работа!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Ако беше така , едва ли щеше да се крие .
sslevski написа:red_guy написа:малоумници, тоя човек осигурява фийд за някое буки
Много добре казано.Човека си коментира за букмейкъри за което му се плаща.Той нито манипулира,нито го интересува как ще завърши мача.Единственото което го интересува е след мача да му платят там 60-70 лева ,че коментирал и това е.Но явно българските журналисти пак търсят под вола теле.
Индианска работа!!!
Ми да си каже бе човек, няма лошо да си върши работата, ама да си каже, а не да се крие... Щото нали знаеш че и тази "работа" е най-малкото сиваикономика, защото дори и да му плащат, едва ли го осигуряват, апък той да си плаща данъците... Пак е за икономическа полиция тая история
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Българите, които работят към 365 като трейдъри от вкъщи или като фийдъри трябва да се самоосигуряват, за други букита не знам. Човекът не е длъжен да отговаря на въпросите на всеки малоумник с микрофон. Може да се занимава с каквото си иска.
саше,саше,сашеееее

Върни се в “Футбол - България”