Такива писти има две в страната – в София на стадион „Васил Левски” и в Русе”, заяви депутатът Пламен Нунев
Премиерът Бойко Борисов ще открие официално лекоатлетическата писта на Градския стадион през октомври. Най-веорятната дата за това събитие е 13-и, заяви в Русе депутатът Пламен Нунев. Той допълни, че дотогава щели да бъдат доставени и монтирани 4 500 нови седалки, за да „светнат” два от секторите на стадиона. Веднага след това щяло да бъде организирано и международно лекоатлетическо състезание с участници от цялата страна и от Румъния. В началото на есента се очаква да бъде срязана лентата и на новата сграда на Административния съд в Русе. Министерско посещение пък ще има вероятно и на празника на ябълката в ело Екзарх Йосиф на 7 септември. Очаква се събитието да уважи не само зам.-министър Светла Боянова, но и министър Мирослав Найденов.
[offtopic]Само не знам Защо Чак Тогава при положение, че Пистата е Напълно Готова. Не знам но мен най-ме радва че ще ,,светнат" 2 от секторите на Стадиона и ще заприлича леко на Нормален Стадион[/offtopic]
Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- Levskar_90
Re: Бойко Борисов реже лентата на лекоатлетическата писта в Русе
Бойко Борисов трябва, да си носи чувалче за лентите, че джобовете вече му се препълниха 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала! 

kireto2 написа:За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала!
Много научна фантастика си гледал!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
W84me написа:kireto2 написа:За друго не знам ,но за спорта Б.Б. прави много! Лентичка тук, лентичка там и на игрите в Рио 10-15 медала!
Много научна фантастика си гледал!
Тая неговата въобще не е научна.

С риск да ядосам антифеновете на Бойко какво повече може да направи той за спорта? Може би да иде да скача вместо Венелина Венева, да плува вместо Катя Аврамова или да стреля вместо Антон Ризов?
-
moonlight написа:С риск да ядосам антифеновете на Бойко какво повече може да направи той за спорта? Може би да иде да скача вместо Венелина Венева, да плува вместо Катя Аврамова или да стреля вместо Антон Ризов?
Много неща,както писах вече да си резне вените,ей така за спорта.
- Levskar_90
moonlight написа:С риск да ядосам антифеновете на Бойко какво повече може да направи той за спорта? Може би да иде да скача вместо Венелина Венева, да плува вместо Катя Аврамова или да стреля вместо Антон Ризов?
Още в темите за олимпийските игри разбрах, че си простоватичък, но това не е обида. Просто ти си от ония хора по селата, дето може да ги лъжат, а те да гледат човека който ги лъже в очите и да му вярват. Супер наивност и оптимизъм без покритие

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
2 мнения след моето с доводите " да си резне вените" и , че аз съм "простоватичък от село"...
Първия няма да го коментирам... Както казва една легенда "не съм интелигентно достатъчен"... Пък на тоя дето викаше , че съм простоватичък от село... Ако Пловдив е село... Ама както и да е ... Разни хора , разни идеали...
Първия няма да го коментирам... Както казва една легенда "не съм интелигентно достатъчен"... Пък на тоя дето викаше , че съм простоватичък от село... Ако Пловдив е село... Ама както и да е ... Разни хора , разни идеали...
То това вече не е новина! Новина ще бъде ако премиера пропусне да среже някоя лентичка

Върни се в “Футбол - България”