http://sportni.bg/?tid=40&oid=2516605&cid=11213
Цитат : "Не искам да се бъркам в работата на треньора, но голямото текучество в ЦСКА не може да не ме притеснява. На трансферен прозорец е нормално да се привличат по двама-трима играчи, а ние вземаме по 10 състезатели, което е необяснимо, смешно и жалко за отбор като ЦСКА. Намесени са много странични интереси, които определят пазарната политика на ЦСКА. Сега взеха 3-4-ма централни нападатели. Защо са им?! За вътрешни трансфери в България се дават луди пари. Съмнителните португалци от Локо (Мз) идват у нас за жълти стотинки, а 6 месеца по-късно ЦСКА вади огромни суми, за да ги купи. Това нормално ли ви се струва? Ами замислете се, че ако те са толкова добри играчи, щяха да ритат в елита на Португалия или в Испания. По-добре е да се вземат млади български играчи, от които клубът може да изкара пари. Този Гунлаугсон например какво прави в ЦСКА. Аз ако съм, няма да му дам да мине през портала на „Армията“. Друг е въпросът, ако са го привлекли заради жена му, но и тя не е толкова хубава. Обидно е да се вземат такива футболисти в ЦСКА. Клубът привлича слаби играчи за големи суми. На "Армията" един поръчва, а друг плаща."
Ха сега погледнете темата от форума : "ЦСКА депо за разпращане на футболисти тук и там" .... С такава клубна политика за никъде ..... вече никой не отива в ЦСКА за да печели купи и титли с отбора, просто отива там за да бъде продаден някъде в чужбина ....... затова и никой не го е еня дали отбора е трети или пети в класирането, дали играе добре или не .... само журналистите и фюрер Г.А. не разбраха това !!!!!!
Паро Никодимов : Селекцията в ЦСКА ......
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Паро Никодимов : Селекцията в ЦСКА ......
Никой не може да каже,че Паро не разбира от футбол!!!!!!!!!!
Сигурно е много прав човека!
Сигурно е много прав човека!

Никодимов явно е прозрял, че футбола е преди всичко игра/спорт и целта му е забавление на феновете, а не търговско дружество за печелене на парички ......
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
До някъде съм съгласен с Паро, но той никъде не взима под внимание времето и ситуацията, в която се намираше отбора в началото на първенството, и сегашната смяна на собствеността. Съгласен съм с него, че на младите не се даде много шанс да покажат какво могат. Друг е въпроса за окомплектоването на отбора. След миналогодишната ситуация с лиценза, всички знаем колко футболисти напуснаха, и за да се направи нов отбор нямаше никакво време. Тогава се взеха футболисти по спешност, без пробен период и с голям риск дали ще паснат на стила на ЦСКА. Явно треньора Д.Пенев е видял доста пропуски в наличните футболисти, и сега в първия трансферен прозорец е решил да поправи каквото е нужно. Смяната на собсвеника, също доведе до допълнителни изисквания към треньорското ръковдство, и естествено е да се получат някой разминавания в преценката, което да доведе до взимане на повече състезатели и връщането на някой от тях.
А що се отнася до това, че всички идват в ЦСКА за да си осигурят някакъв трансфер в чужбина, бих казал ,че това едва ли ще стане ако не се печелят купи,шампионати и добри игри в Еропа, след като няма кой да ги забележи. Ако играеш добре - взимат те, ако не играеш - оставаш на пейката и никой не се интересува от теб.
А що се отнася до това, че всички идват в ЦСКА за да си осигурят някакъв трансфер в чужбина, бих казал ,че това едва ли ще стане ако не се печелят купи,шампионати и добри игри в Еропа, след като няма кой да ги забележи. Ако играеш добре - взимат те, ако не играеш - оставаш на пейката и никой не се интересува от теб.
-
- Контакти:
Абе вие сега ли се усетихте 4е Цска върви към фалит.Та 4орбарите от край време му се подаряваха титлите и купита.Та 4орбата една реално спе4елена титла няма.Каква селекциа та те незнаяат какво е това селекция.БФС всяка 10**десета** година им подариява една купа та да се радват.Не виждате ли та в ЕВРОПА никой не ги познава.,,,,,,МАДРИД.
- a boy named goo
- Контакти:
Hristomil kostov написа:Абе вие сега ли се усетихте 4е Цска върви към фалит.Та 4орбарите от край време му се подаряваха титлите и купита.Та 4орбата една реално спе4елена титла няма.Каква селекциа та те незнаяат какво е това селекция.БФС всяка 10**десета** година им подариява една купа та да се радват.Не виждате ли та в ЕВРОПА никой не ги познава.,,,,,,МАДРИД.
Забрави да споменеш заслугите на комунистите

Иначе аз също мисля, че сегашната селекция на ЦСКА не много правилна. Къде-къде по-добре щеше да е с тези пари да бъдат събрани най-таланливите млади футболисти. Това е поредната селекция в която се мисли за момента,а не в перспектива.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Върни се в “Футбол - България”