След като тренира с Левски и ЦСКА, голямата звезда на българския футбол Божинката , почна тренировки с Локо София. От бибиси съобщиха ,че вече и Долно Камарци има апетити към национала и ще го привлече през новия сезон. Контракта ще бъде за 1+1 година с опция за закупуване до живот.
Този наистина се мисли за звезда , прогнозата ми е ,че ще отиде в супер анонимен отбор.
Туристът Валери Божинов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Туристът Валери Божинов
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- vks1
- Контакти:
Re: Туристът Валери Божинов
miki85 написа:След като тренира с Левски и ЦСКА, голямата звезда на българския футбол Божинката , почна тренировки с Локо София. От бибиси съобщиха ,че вече и Долно Камарци има апетити към национала и ще го привлече през новия сезон. Контракта ще бъде за 1+1 година с опция за закупуване до живот.
Този наистина се мисли за звезда , прогнозата ми е ,че ще отиде в супер анонимен отбор.

Канарче!
- milen.hristov
- Контакти:
Ако и Локото го отрежат, може д се пробва в Славия при чичо Венци. И ейго вече с голям шлем отказали ти и 4 софииски отбора
Той вече си е договорил трансфер ако не сте разбрали....в къщата на Вип Брадър 

-
- Контакти:
Няма такава пародия, толкова талант и толкова малко мозък. Курвите и чалгата го провалиха това момче, и псевдо славата обкръжаваща нашето бутафорно хай-лай общество където всеки се чуди на кой да се надупи. Абсолютно си е заслужил дереджето на което се намира. Бутафория пълна.
Няма смисъл от това плюване. Готви се с нас защото в един период бе юноша в нашата школа. Ако някой български отбор го вземе само ще спечели, таланта му си е талант въпреки чалгата и курвите.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
loko1 написа:Няма смисъл от това плюване. Готви се с нас защото в един период бе юноша в нашата школа. Ако някой български отбор го вземе само ще спечели, таланта му си е талант въпреки чалгата и курвите.
Пил ли си си хапчетата днес?Валери бил ваш юноша. Това е майтапа на сезона. И кога е бил ваш юноша като от 13 годишен е в Лече? Бива глупави хора,ама господ ще си прибере вересиите.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
miki85 написа:loko1 написа:Няма смисъл от това плюване. Готви се с нас защото в един период бе юноша в нашата школа. Ако някой български отбор го вземе само ще спечели, таланта му си е талант въпреки чалгата и курвите.
Пил ли си си хапчетата днес?Валери бил ваш юноша. Това е майтапа на сезона. И кога е бил ваш юноша като от 13 годишен е в Лече? Бива глупави хора,ама господ ще си прибере вересиите.
А бе отворко като не знаеш по добре си трай. Аз лично съм бил заедно с Божинов на два турнира във Франция като бяхме юноши (1999-2000г.) Валери беше юноша на Локомотив София в преиода 1998-2002 г. и има спечелени доста турнири и доста голмайсторски призове. Аман от разбирачи като тебе.
IRON FOREVER!!!
miki85 написа:loko1 написа:Няма смисъл от това плюване. Готви се с нас защото в един период бе юноша в нашата школа. Ако някой български отбор го вземе само ще спечели, таланта му си е талант въпреки чалгата и курвите.
Глупав май си ти, да те прибира явно искаш.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
LOKO_SF_FOREVER33 написа:miki85 написа:loko1 написа:Няма смисъл от това плюване. Готви се с нас защото в един период бе юноша в нашата школа. Ако някой български отбор го вземе само ще спечели, таланта му си е талант въпреки чалгата и курвите.
А бе отворко като не знаеш по добре си трай. Аз лично съм бил заедно с Божинов на два турнира във Франция като бяхме юноши (1999-2000г.) Валери беше юноша на Локомотив София в преиода 1998-2002 г. и има спечелени доста турнири и доста голмайсторски призове. Аман от разбирачи като тебе.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... 0%BE%D0%B2
Незнам какво е играл,но тук няма никакво инфо за тези велики успехи дето ги казваш. Хаха на 12 години бил велик футболист. Така е наистина съм смешен и не разбирам от футбол мухахаха. И аз на 12 години бях голям талант и ме искаха от Байерн хахахаха.
98 -02 казваш е бил в локомотив. Явно божинката има двойник ,защото е роден 86 така като смятам 2002 е бил на 16 много странно защото на 14 години играе в малта. Баси как играе на 2 места едновременно тоя бил супермен ве :Д:Д:Д:Д
Върни се в “Футбол - България”