Програма Б група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Програма Б група
Никъде не мога да открия пълната програма на Б група.Навсякъде виждам само за първия кръг.Ако някой я е срещнал някъде,моля да пусне един линк тук!
- natrapnika
- Контакти:
Re: Програма Б група
http://www.sportal.bg/statistics_schedu ... all_rounds Тука е има ама ама нещо не е написана както трябва. Нас ни изкарват 1 и 2 кръг да играем в срещу Видима

-
- Контакти:
Тази не става изобщо.
Доктор Хаус написа:Никъде не мога да открия пълната програма на Б група.Навсякъде виждам само за първия кръг.Ако някой я е срещнал някъде,моля да пусне един линк тук!
Най-важната част от програмата

На 19 август нафтата стартира първенството на Б група с мач срещу Видима Раковски като гост.
Първото домакинство на отбора ще е седмица по-късно срещу Чавдар Етрополе.
Ето и програмата по кръгове:
- Трети кръг – Банско – Нефтохимик;
- Четвърти кръг – Нефтохимик – Пирин Разлог;
- Пети кръг – Спартак Варна – Нефтохимик;
- Шести кръг – Нефтохимик – Любимец;
- Седми кръг – Раковски – Нефтохимик
- Осми кръг – Нефтохимик – Септември Симитли;
- Девети кръг – Светкавица – Нефтохимик;
- Десети кръг – Нефтохимик – Шумен;
- Единадесети кръг – Калиакра – Нефтохимик;
- Дванадесети кръг – Нефтохимик – Сливен;
- Тринадесети кръг – Спартак Плевен – Нефтохимик
От БФС не уточниха за пореден път кога ще станат ясни конкретните дати за мачовете, като все пак поеха ангажимент това да се случи скоро.
Вие не разбрахте ли че тази година ще влязат Светкавица и Спартак пл.никои не иска 2 отбора от Бургас и Варна в А група 1 е достатъчен.Таман в Плевен ще ремонтират стадиона в Бургас си имат стадион а във Варна са лъжци не заслужават елитен футбол. 

- natrapnika
- Контакти:
CHE написа:Вие не разбрахте ли че тази година ще влязат Светкавица и Спартак пл.никои не иска 2 отбора от Бургас и Варна в А група 1 е достатъчен.Таман в Плевен ще ремонтират стадиона в Бургас си имат стадион а във Варна са лъжци не заслужават елитен футбол.
Този пък многознайко от къде знаеш кой ще влезне и кой не да не си баба ванга? Аман от такива разбирачи.

natrapnika написа:CHE написа:Вие не разбрахте ли че тази година ще влязат Светкавица и Спартак пл.никои не иска 2 отбора от Бургас и Варна в А група 1 е достатъчен.Таман в Плевен ще ремонтират стадиона в Бургас си имат стадион а във Варна са лъжци не заслужават елитен футбол.
Този пък многознайко от къде знаеш кой ще влезне и кой не да не си баба ванга? Аман от такива разбирачи.Няма тука Плевен млевен. Тази година в "А" група влиза НЕФТОХИМИК БУРГАС
Другите да се спасяват.
Ха ха ха вие едва не фалирахте а ми говорите за А група

CHE написа:Вие не разбрахте ли че тази година ще влязат Светкавица и Спартак пл.никои не иска 2 отбора от Бургас и Варна в А група 1 е достатъчен.Таман в Плевен ще ремонтират стадиона в Бургас си имат стадион а във Варна са лъжци не заслужават елитен футбол.
Е, Светкавица се наиграха в "А" група. Те никога през годините не са и искали особено да влизат, а точно сега едва ли ще се натискат.
Харесва ми анализа ти, има и мълко сърказъм, което наистина ми допада. Чувам и аз, че Спартак Пл ще се натисне тази година, но все пак всичко се решава на терена. А те са новаци и със сигурност ще им трудничко, освен ако не изкарат много пари - нещо, което не ги виждам да правят.
В ролята на фаворит уж сме ние, но това основно на база желанието на феновете. Кой докъде са му силите - ще видим.
CHE написа:Ха ха ха вие едва не фалирахте а ми говорите за А група.
Ако ми кажеш отбор в България, който да не е бил близо до фалита ще те призная!
Ако ми кажеш и отбор, който има стабилна финансова основа - още повече!
Всичко и всички кърпят ден за ден.
Спартак ще влязат заради традициите и възраждането на футбола в този регион и държавата ги подкрепя [мислех че другия отбор ще е Шумен но тоталната незаинтерсованост на бизнесмените в този град и плачевната форма в контролите може да ги доведе до борба за оцеляване*].От другите отбори само Светкавица имат стабилен собственик и обявиха Цел номер 1 А група ,другите отбори нямат пари за издръжка в групата на маисторите.
Върни се в “Футбол - България”