ФК Аристон строи нов футболен стадион !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

ФК Аристон строи нов футболен стадион !

Мнениеот dunavfc » 20 юни 2012 10:52

Доколко може да се вярва на тази новина само времето ще покаже,но не е лошо все пак да се адмирират подобни начинания,въпреки че досега в България трябваше да имаме поне 20 супер-модерни спортни съоръжения.
Става въпрос за русенкият футболен клуб Аристон,който се смята за наследник на славното Локо Русе ( поне те се смятат ) който през този сезон ще играе във "В" група.Името на прокета е Bobo Zander Arena и ще бъде за около 18,500 души.
Ето и повече информация http://www.fcariston.com/arenabg/index.php

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: ФК Аристон строи нов футболен стадион !

Мнениеот Обичам Левски » 20 юни 2012 11:08

Много искам да стане имат добра тренировачна база,ако направят и добър отбор и нов стадион може да атакуват местата във А група ;)

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 20 юни 2012 11:20

Абе, нов, нов, реконструкция на стария. Но в Русе толкова сме закъсали откъм стадиони, че трябва да се радваме на този. Основно не ми харесва това, че няма да махат пистата. Можеха да направят както със стадиона в Ловеч.Трибуните на Локото са доста отдалечени от терена и не е много удобен за гледане, особено зад вратите. Може би концесионният договор не им позволява. Вероятно Бобо Зандер ще дадат някакви пари, за да се казва стадионът така, а и ме съмнява, че Синабов може да извади няколко милиона за стадиона.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 юни 2012 11:23

Дори и да не се случи, прави впечатление, че "Аристон" гледат много сериозно на темите база и стадион и са направили не лоши неща до тук. Дано да се случи и това, Русе заслужава както свой хубав стадион, така и отбор в "А" група. Успех!

П.П. Хубав проект, само това игрище зад врата ме уби :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 20 юни 2012 11:28

Евалата...очуден съм в какво състояние е стадиона на този отбор, при положение, че за мен е известен само с ДЮШ...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 юни 2012 11:41

Като чуя Аристон се сещам за перални и прахосмукачки все злобни машини но иначе евала за това което правят за футбола в Русе.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 20 юни 2012 11:46

Нов стадион ли? Това не е ли стадионът на Локото просто? Боядисан?

way
Контакти:

Мнениеот way » 20 юни 2012 11:47

D.Georgiev написа:
П.П. Хубав проект, само това игрище зад врата ме уби :)

И кой трябва да гледа от там зад клетката ?:Д да не си правят ферма насред игрището

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 20 юни 2012 11:55

Дано се осъществи този проект, но наистина това малко игрище с тези мрежи ще затруднява много видимостта на зрителите зад едната врата. Общо взето, това си е недомислица.
Но, колкото повече прилични стадиони и бази в България, толкова по-добре.
А лекоатлетическата писта предполагам ще я оставят, тъй като ще искат да се провеждат и лекоатлетически състезания там, с цел да има още приходи за съоражението, с които да се самоиздържа.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”