Шеф на Спортист: Баражът се реши преди седмица
Изпълнителният директор на Спортист (Своге) Христо Димитров заяви, че срещата с Ботев е била решена още преди седмица, а негови футболисти са били атакувани. "Мачът с Ботев не се реши днес на терена. Баражът се реши седмица по-рано. Моите футболисти бяха атакувани от знайни и незнайни хора с различни оферти. Това ме навежда на разни мисли. Днес Спортист не бе същия отбор", каза Димитров след срещата на стадион "Славия".
http://football.sportal.bg/news.php?news=367395
Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Re: Шеф на Спортист:"Мачът с Ботев не се реши днес на терена.
Сериозно ли мислите, че този смешен и жалък отбор от Своге може да се противопостави на Ботев Пд ?
LaRgO написа:Сериозно ли мислите, че този смешен и жалък отбор от Своге може да се противопостави на Ботев Пд ?
Предвид представянето на двата отбори в Б групите през целия сезон ТВЪРДО ДА, с кво сте повече от отбора на Своге ве освен на приказки!
bez-nick написа:LaRgO написа:Сериозно ли мислите, че този смешен и жалък отбор от Своге може да се противопостави на Ботев Пд ?
Предив представянето на двата отбори в Б групите през целия сезон ТВЪРДО ДА!Всеки знае, че гербаджийските отбори се бутат и им се помага и за базата!
Днеска с кво им се помохна ???
Що тоя "мъж" не излезна преди мача да кажа: атакуваха мой футболисти!!!
Що вчера дуднеха как марципаните щели да бият с разлика !!!
Предвид предстявянето.... толкоз си гледал Б групите- да не като да играеш срещу Банкя!?!
Последна промяна от kicker на 30 май 2012 19:54, променено общо 1 път.
Казах на приказки може и да сте повече, като футбол, с нищо по-различно от Спортист Своге и съм ви гледал мачове, така че не ми обяснявай за великата ви класа 

bez-nick написа:Казах на приказки може и да сте повече, като футбол, с нищо по-различно от Спортист Своге и съм ви гледал мачове, така че не ми обяснявай за великата ви класа
На Своге гледал ли си?
бля-бля... колкот да правиш вятър през устата!
- publicimage
- Контакти:
Тази новина зарежда с гориво дребните душици
-
- Контакти:
fena написа:Шеф на Спортист: Баражът се реши преди седмица
Изпълнителният директор на Спортист (Своге) Христо Димитров заяви, че срещата с Ботев е била решена още преди седмица, а негови футболисти са били атакувани. "Мачът с Ботев не се реши днес на терена. Баражът се реши седмица по-рано. Моите футболисти бяха атакувани от знайни и незнайни хора с различни оферти. Това ме навежда на разни мисли. Днес Спортист не бе същия отбор", каза Димитров след срещата на стадион "Славия".
http://football.sportal.bg/news.php?news=367395
Само да не получиш инфаркт ...спокойно ,че тази злоба ще те довърши . Стиска ли палци за шоколадите

ясно е , че мача си беше предрешен и го написах поне в 10 форума в 10.00 часа тази сутрин. Няма да поствам линкове, но който разбира нещата, няма какво да се чуди
Доста приятели изкараха пари - едни го играха на твърдо 1, други на 1/1 - първо/краен. Единия беше планирал парите за ремонт на колата, другия за зъболекар. Изобщо ...
още нещо казвам и ме запомнете: като почне новото първенство ще ви казвам уредените мачове на Ботев, само да няма сърдити и триещи. Миналата година казвах уредените на Локо Пд, обаче техния модератор ме блокира...какво да правя!?
уточнявам - не съм от Пд и не съм от тези отбори
Доста приятели изкараха пари - едни го играха на твърдо 1, други на 1/1 - първо/краен. Единия беше планирал парите за ремонт на колата, другия за зъболекар. Изобщо ...
още нещо казвам и ме запомнете: като почне новото първенство ще ви казвам уредените мачове на Ботев, само да няма сърдити и триещи. Миналата година казвах уредените на Локо Пд, обаче техния модератор ме блокира...какво да правя!?
-
- Контакти:
izumrud написа:ясно е , че мача си беше предрешен и го написах поне в 10 форума в 10.00 часа тази сутрин. Няма да поствам линкове, но който разбира нещата, няма какво да се чуди
Що не заложи някоя друга хилядарка бе колега

Върни се в “Футбол - България”