БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

yasennn
Контакти:

БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!

Мнениеот yasennn » 11 фев 2009 23:35

Както се пише навсякъде много свеж и възкръснал Национален отбор доста добре се представихме жалко че наказаха единствената ни грешка иначе сички се представииха много добре с изключение може би на Мечо но другите бив6и левскари бяха на ниво!! САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
lakito7

Re: BRAVO NA MOMCHETATA!!!

Мнениеот lakito7 » 11 фев 2009 23:47

Веднага си пролича намесата на Мъри.Отборът игра по съвсем различен начин от мачовете при Марков.Разбирасе ще трябва време на Мъри,за да покаже в пълна степен замисъла за играта на отбора.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!!

Мнениеот -Ицо- » 11 фев 2009 23:48

Няма да се съглася - грешките бяха две, но ни наказаха само за една :) А иначе Мечо наистина нямаше ден, мисля че трябваше да го изкара по-рано и на негово място да пусне Велизар Димитров, но това си е лично мое мнение.Като цяло приятен мач, с оглед на факта че само една тренировка го дели от този със Сърбия.Първото полувреме беше наистина интересно, имахме много добри комбинации, чак ми стана приятно.Пък и головете тогава паднаха.Второто като че ли малко замряхме, и Бербатов нещо се поизгуби.Ей така, м/у другото, мисля че Стилян заслужава да му се върне капитанската лента, отново не особено забележим, но безупречен.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 11 фев 2009 23:56

Браво чак не може да се каже, но поне се видя желание в играта на футболистите ни! Това е добре като за начало!
Не бием ли oбаче Ейре в Дъблин можем да се простим със световното...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 фев 2009 23:57

Аз лично видях голямо желание за игра у всички :!: Специално Бербатов не го бях виждал така да играе скоро за националния :!: Има позитивна промяна и мисля че трябва да се спре с фенската омраза и завист, и да се остави отбора намира :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
1914
Контакти:

Мнениеот 1914 » 12 фев 2009 00:00

чук чук ... поглени Момчетата в червено тръпнеха в очакаване да свърши мача и да почнат Обидите .. типично B тяхeH стил... евала !

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 12 фев 2009 00:01

1914 написа:чук чук ... поглени Момчетата в червено тръпнеха в очакаване да свърши мача и да почнат Обидите .. типично B тяхeH стил... евала !

Така е! Червените фесове винаги по чорбарски начин гледат, но нека ние не им обръщаме внимание! ;)
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Върни се в “Футбол - България”