Футболното хулиганство в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Футболното хулиганство в България

Мнениеот lpfc-on-line » 11 фев 2009 10:46

Може би е време да си поговорим малко за футболното хулиганство. Какво мислите за него? Потдържа ли футбола или го разваля? Ще се върнат ли хората по стадионите? Ето несхот което ще опресни мислите ви http://***.eu/?p=1167
Съумявате ли какво става с футбола?
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Футболното хулиганство в България

Мнениеот Yasso » 11 фев 2009 11:13

"Съумявам", че не си посещавал често часовете по български! :roll: :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 11:19

Футболното хулиганство съществува само в главите на няколко милиционерчета и няколко журналиста. И то разбира се, с чисто комерсиално-финансова цел. Не знам дали все още има хора, които не им е ясно това. Явно има.
Виж, в някои други страни наистина има.

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 11 фев 2009 11:31

Истината е, че футболно хулиганство, каквото го има в много други страни (вкл. и западните) при нас, слава богу, няма. Но лошото е, че започва лека, по-лека да се появява. Единственият светъл лъч е, че простотиите на стадионите започнаха да изчезват (ОТКАКТО ПОЛИЦАИТЕ СПРЯХА ДА ВЛИЗАТ СРЕД АГИТКИТЕ :!: :!: :!: )
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 11 фев 2009 11:37

tprodanov написа:Футболното хулиганство съществува само в главите на няколко милиционерчета и няколко журналиста. И то разбира се, с чисто комерсиално-финансова цел. Не знам дали все още има хора, които не им е ясно това. Явно има.
Виж, в някои други страни наистина има.

И при нас го има! И тук има доста хора който ходят по мачовете само и само да правят ексцесии.Според мен колкото по малко ексцесии има толко повече хора ще има по стадионите (макар и повече чичковци) ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 11:40

Не, няма го. Тук има много малко хора, които правят простотии. И нека не водим за футболно хулиганство това, че някое лапе е пийнало три бири и е обърнало кошчето за боклук. Има време, детето ще порастне и ще стане човек, нищо лошо няма. Проявите на хулиганство по стадионите на 90% са планирани, организирани и изпълнени от органите на реда.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 11 фев 2009 11:42

tprodanov написа:Не, няма го. Тук има много малко хора, които правят простотии. И нека не водим за футболно хулиганство това, че някое лапе е пийнало три бири и е обърнало кошчето за боклук. Има време, детето ще порастне и ще стане човек, нищо лошо няма. Проявите на хулиганство по стадионите на 90% са планирани, организирани и изпълнени от органите на реда.

Според мен не са само лапетата ;) има моменти в който всеки един от нас може да се превърне в хулиган. Ти никога ли не си правил простотий?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 11:47

Чакай сега - това, което описваш не е футболно хулиганство. Аз мога да превъртя, да ми стане нещо, да счупя пейка, или пък да се кача в колата и да карам с 200. Това не е футболно хулиганство, а по-скоро съвсем отделна проява на хулиганство или нарушаване на обществения ред. Футболното хулиганство е нещо далеч по-масово и организирано, и доколкото има такива прояви тук, те са оргинизирани по един или друг начин от МВР. Независимо дали става въпрос за обикновенна провокация на мач, или пък навлизане в агитка, или внедрени хора от МВР в агитката. Но въпросното хулиганство се изчерпва до тук, а оттук натам се доразгаря единствено от няколко платено-малоумни журналиста.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 11 фев 2009 12:01

tprodanov написа:Чакай сега - това, което описваш не е футболно хулиганство. Аз мога да превъртя, да ми стане нещо, да счупя пейка, или пък да се кача в колата и да карам с 200. Това не е футболно хулиганство, а по-скоро съвсем отделна проява на хулиганство или нарушаване на обществения ред. Футболното хулиганство е нещо далеч по-масово и организирано, и доколкото има такива прояви тук, те са оргинизирани по един или друг начин от МВР. Независимо дали става въпрос за обикновенна провокация на мач, или пък навлизане в агитка, или внедрени хора от МВР в агитката. Но въпросното хулиганство се изчерпва до тук, а оттук натам се доразгаря единствено от няколко платено-малоумни журналиста.

За мен футболно хулиганство е рушене на стадиони, бой между фенове и полиция и така на татък.Понеже редовно стават такива неща сам на мнение 4е има такова :roll:

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 фев 2009 12:01

Моето мнение е,че футболното хулиганство в България е все още във фаза,когато може да бъде контролирано.Въпреки това,много малки момчета намират поле за цялостна реализация в разни глутнички по време на мач.Има хора,които ходят по стадионите,единствено с желанието да се сбият.Ако погледнем историята на футболното хулиганство в Англия и Италия,ще видим,че там органите на реда въведоха строги правила,едва когато загинаха хора....В Сицилия преди две години убиха и карабиниер.При това убиецът беше характеризиран като кротко и възпитано момче в реалния живот.
Мисля си,че тук може да се овладее ситуацията в зародиш,стига полицията да не се занимава само с това да млати наред..Ако на тези нахъсани деца по агитките се обясни ,че човешкият череп е по-тънък от яйце при слепоочието,че сърцето е само на 6см дълбочина в гърдите.....,че животът е крехък като порцелан....
Преди време едно момче беше убито от бомба в центъра на София,момиче едва оцеля ,с тежки поражения...Да чакаме нов Хейзел или Скарбъро да стане,че тогава ли да мислим??Учудвам се,че хора от форума мислят,че в България няма футболни хулигани...Има и още как.

Върни се в “Футбол - България”