БЕРБАТОВ: ПАДАМЕ, ЗА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СТАВАМЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
БЕРБАТОВ: ПАДАМЕ, ЗА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СТАВАМЕ
берба много падаме ве нема ли да станем некога 

-
- Контакти:
Re: БЕРБАТОВ: ПАДАМЕ, ЗА ДА СЕ НАУЧИМ ДА СТАВАМЕ
"Нокаутът е техническо понятие от бойните изкуства. Ударът е причинен не само върху физиката на играча, но и върху неговата психика. Може да отнеме месеци за да се възстанови."

Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Пада в националния, за да става в Манчестър 

БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
не става въпрос за Бербатов а за всички в тоя отбор
при бойните и-ва е месеци,ама в тоя случай са си цели години
при бойните и-ва е месеци,ама в тоя случай са си цели години
Are zaradi тебе ще направя гол и асистенция. А срещу Еире винаги играем добре и въпреки приятеля ми Robi и прехваления им треньор, смятаме да ги размажем с Валери и Стенли
O'k?

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- smash_the_reds
aaaaz-ve написа:Пада в националния, за да става в Манчестър
Ето -това ми хареса,наистина!!!!!

Абе Бербатов си е номер 1 . Много му се кефя . На Стенли обаче съм най-голям фен . Малко се пише за него , защото ролята му в Астън Вила е такава , обаче пича си върши страхотно работата . Дайте сега да не ги напъваме момчетата . Контролите са за това - да се дъни тотото. Нека всички като БЪЛГАРИ да подкрепим отбора .Наслаждавайте се на играта и за...те резултата !
... = е б е
... = е б е
В момента не е важно кой къде пада и къде става. Важното е ,че Стоилов ще успее да ги вдигне. Очаквам много добър мач- 6вейцарците са мн.организирани и отлично подготвени, а наще са като спешно повикан отряд за бързо реагиране.
Збласъкът е на тяхна територия- те излизат и очакват само и единствено победа. Всичко е отдавна програмирано като швейцарски часовник
ще излязат спокойни и с желязна дисциплина. Обаче... ако нещо се обърка и балканците се озъбят, знаете ли какво се получава в такива случаи??? ПАНИКА!!!
Защо? защото в такава система няма кой да реагира адекватно на изненади
Всеки казва по швейцарски: Аз си изпълних задълженията,не е моя грешка.. и т.н. И тогаваааа- дупе да им е яко!

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Само дето ги няма Коща и Ицо, които се зъбеха много здраво, на когото си искат.. Все пак трябва да вярваме в тях, ако не вярваме, защо да гледаме мачовете изобщо..
Има и други мъдрости Митко като тази: http://vbox7.com/play:9c4b059c
Когато умра не искам за мен плач на колене,а да ме помнят като човек от Сектор Г-е!!!
http://vbox7.com/play:5e0c8033
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Върни се в “Футбол - България”