Нефтохимик, това е кауза, страст и любов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

greenultras
Контакти:

Нефтохимик, това е кауза, страст и любов!

Мнениеот greenultras » 24 апр 2012 23:47

Феновете на Нафтата: Това е кауза, страст и любов, с която никой няма право да се подиграва!

Феновете на Нефтохимик излязоха с обръщение към ръководството и футболистите по повод негативните, напоследък, резултати на тима.

Ето целия текст на обръщението:

"Във връзка с негативната серия в последните мачове на любимият ни отбор в похода му към "А" група желаем да заявим следното:

Феновете на Нефтохимик Бургас твърдо заявяваме своята безрезервна подкрепа към ръководството на отбора, младите ни треньори и най-вече към футболистите и искаме да ги уверим, че продължаваме да вярваме в тях и сме убедени, че заедно ще успеем да спечелим оставащите ни мачове и да отпразнуваме заслуженото ни класиране в групата на майсторите.

Момчета, съдбата е във ваши ръце. Съдбата обича смелите, а късметът е със силните. Време е да покажете на всички, че Нефтохимик е кауза,страст и любов, с която никой няма право да се подиграва. Ние сме горди, че нашето ръководство залага на честната игра, а когато играеш по правилата е нормално да направиш и грешен ход.

Затова горе главите, повярвайте в собствените си сили, така както вярваме ние и тази вяра ще ви поведе в последния победен марш към заветната цел.Носете гордо и по шампионски емблемата и цветовете на Нефтохимик. Четири мача, четири финала. Ние сме с вас! Нефтохимик, това е Бургас!"

Клуб на привържениците на Нефтохимик Бургас, фракция Green Fighters 97
http://fanface.bg/agitki/item/4140-%D1% ... D0%B0.html

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Нефтохимик:Това е кауза, страст и любов, с която никой няма

Мнениеот nik_bg1 » 24 апр 2012 23:55

Кой си позволява, да Ви се подиграва?

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 00:01

nik_bg1 написа:Кой си позволява, да Ви се подиграва?

Как кой? Съдиите и тези неадекватници от БФС където ни ги пращат да ни посичат.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 апр 2012 00:08

greenultras написа:

Тогава всички фенове трябва да почнем да пишем декларации...

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 00:14

nik_bg1 написа:
greenultras написа:

Тогава всички фенове трябва да почнем да пишем декларации...

Ми пишете ве майна някои да ви е спрял да не пишете? И това е написано за футболистите ни и за ръководството ни да разберат че ние феновете ги подкрепяме и сме твърдо зад тях.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 00:19

Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 25 апр 2012 00:19

Успех на Green fighters 97 :mrgreen:
Последна промяна от rado. на 25 апр 2012 00:20, променено общо 1 път.

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 00:29

Bourgas написа:Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...

За втори път те виждам да пишеш подобно мнение. Като казваш а кажи и б? От къде ги чуваш тези слухове или само пишеш ей така да отбиеш номера. И за сведение никога не сме се навеждали на ботевистите с тях имаме взаимно уважение. Но след последните мачове заради големия залог влизането в А група има малко напрежение в двата лагера което е нормално.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 апр 2012 00:35

greenultras написа:
Bourgas написа:Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...

За втори път те виждам да пишеш подобно мнение. Като казваш а кажи и б? От къде ги чуваш тези слухове или само пишеш ей така да отбиеш номера. И за сведение никога не сме се навеждали на ботевистите с тях имаме взаимно уважение. Но след последните мачове заради големия залог влизането в А група има малко напрежение в двата лагера което е нормално.

Знам го от мястото, което дава пари за отбора. Друго няма да кажа. Не целя да се заяждам. А за ботевистите, вие ги уважавате, те ви псуват и нареждат по форуми и стадиони. Все ми е тая, просто сте бургазлии и не ми харесва да ви бъзикат разни типове. Както и да е, пожелавам ви успех, заслужавате го само заради верните си фенове, защото останалото е....
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 25 апр 2012 00:54

Bourgas написа:
greenultras написа:

Знам го от мястото, което дава пари за отбора. Друго няма да кажа. Не целя да се заяждам. А за ботевистите, вие ги уважавате, те ви псуват и нареждат по форуми и стадиони. Все ми е тая, просто сте бургазлии и не ми харесва да ви бъзикат разни типове. Както и да е, пожелавам ви успех, заслужавате го само заради верните си фенове, защото останалото е....

Мястото което дава пари имаш предвид от Филипов или от Каравълчев. Хайде ми пиши на лично точно за какво става въпрос. Колкото за уважението между ботевистите и нас ще кажа само че всеки има право да казва и да прави каквото си иска. Тяхната фенска маса е много голяма не може всички да ни уважават. Имам приятели ботевисти и знам че те са точни пичове. Да чел съм наредби по наш адрес но има и много наши които не им остават по назад и също им сипят наредби. Нали знаете свобода на словото.

Върни се в “Футбол - България”