ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ
НЕКА НА ВСИчКИ ДА Е ЯСНО ,чЕ "НОВИТЕ" ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА НЕ СА НИщО ДРУГО ОСВЕН НАчИН ДА СЕ МАНИПУЛИРА ОБщЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.НАБЪРЗО БЯХА ОТСТРАНЕНИ ХОРА КОИТО ПИшАТ ПРОТИВ МЪРИ СТОИЛОВ,СИРАКОВ И ДРУГИ ХОРА КОИТО ГОНГ ЯРОСНО ЗАщИТАВАТ.И АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ-НЕУДОБНИТЕ.ВчЕРА ПОЛУчИХ ПОКАНАТА КОЯТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ПО ДОЛУ.ОПИТАХА СЕ ДА МЕ ВЕРБУВАТ С НАДЕЖДАТА ДА НЕ СИ ИЗРАЗЯВАМ ПОВЕчЕ МНЕНИЕТО .НО РАЗБИРА СЕ ОТКАЗАХ.ВЕДНАГА МЕ БАННАХА 2 ПЪТИ ПО IP АДРЕС.ТОВА НЕ Е ОСОБЕН ПРОБЛЕМ ЗА МЕН ТЪЙ КАТО СИ СМЕНИХ 2 ПЪТИ IP(КОЕТО СТАВА ЗА 10СЕКУНДИ).НО ДОКОГА щЕ НИ ПРАВЯТ НА БАЛАМИ????

Re: ИСТИНА ЗА ФОРУМА НА ГОНГ.БГ
хахаххахаахах тва с личното съобщения просто ме разби
FCB МОДЕРАТОР АЛЕ АЛЕ !!!

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:хахаххахаахах тва с личното съобщения просто ме разби![]()
![]()
![]()
![]()
FCB МОДЕРАТОР АЛЕ АЛЕ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КАТЕГОРИчНО ОТКАЗАХ
що бе майн ?

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Приятелю- трябва да си доста ограничен за да не схванеш сарказма в съобшението. Факта, че правиш публично достояние лична кореспонденция, без да го съгласуваш с другата страна говори за твоята нравственост.
Предупреждавахме те многократно, да спреш да се лигавиш- няма по точна дума описваща твоите деяния.
Всички изгонени са заради невъздържано поведение, а не защото са писали против този и онзи.
Аз съм само модератор- не работя нито в гонг, нито пък в Дарик нито пък получавам пари за тази работа.
Нямам право да назначавам модератори, по простата причина,че не съм администратор. Жалко, мислех си, че си малко по-различен- сбъркал съм.
ХА ХА- бил отказал категорично- че то никой не те е молил. Ако трябва да сме точни, дори не отговори на съобщението- което за пореден път показва какъв лъжец и манипулатор си.
Предупреждавахме те многократно, да спреш да се лигавиш- няма по точна дума описваща твоите деяния.
Всички изгонени са заради невъздържано поведение, а не защото са писали против този и онзи.
Аз съм само модератор- не работя нито в гонг, нито пък в Дарик нито пък получавам пари за тази работа.
Нямам право да назначавам модератори, по простата причина,че не съм администратор. Жалко, мислех си, че си малко по-различен- сбъркал съм.
ХА ХА- бил отказал категорично- че то никой не те е молил. Ако трябва да сме точни, дори не отговори на съобщението- което за пореден път показва какъв лъжец и манипулатор си.
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Винаги съм си мислел, че фкб нещо не е в час с нещата, но чак пък толкова....е тва вече ме изуми

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- POPCORN
- Контакти:
лелел ако е така съм много възмутен.ако томислав е наредил и това да става да не се говори против мъри и такива работи евалта.той чу ли лоша дума за левски и ставя ясно...тцтцтц
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Напротив- нито ще трия темата, нито ще я заключвам- казах ти го вече- ти сам си наказан достатъчно- хората го виждат.
Ако желаеш може да наречеш темата "Истината за mike28"
Леко жокерче- до колкото аз знам , главен редактор на гонг е Ники Александров, така че престанете с измислените си теории на коснпирацията.

Ако желаеш може да наречеш темата "Истината за mike28"
Леко жокерче- до колкото аз знам , главен редактор на гонг е Ники Александров, така че престанете с измислените си теории на коснпирацията.
plovdiv_chernobql написа:Винаги съм си мислел, че фкб нещо не е в час с нещата, но чак пък толкова....е тва вече ме изуми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕТО ГО ТОЯ Е ГОТОВ ДА ГИ ЗАщИТАВА.ЗАщО ЛИ НЕ СЕ ОчУДВАМ

темата верно е корава ... никъв ключ !!!!!!!!!! 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Върни се в “Футбол - България”