Стара Загора иска финала за Купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Стара Загора иска финала за Купата на България

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 19:38

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предложи стадион "Берое" за финалния мач от турнира по футбол за Купата на България. Той изпрати писмо с това предложение до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и президента на Българска професионална футболна лига Стефан Капралов.

В писмото Тодоров изразява готовността на спортната общественост, на многобройните фенове на футбола и административното ръководство на Общината за провеждането в Стара Загора на финалния двубой от турнира по футбол за Купата на България между отборите на Лудогорец и Локомотив Пловдив, който ще се проведе на 16 май 2012 година.

Според него, "стадионът под Аязмото разполага с всички необходими условия за финалната среща - ново осветление, добре поддържан терен, достатъчен капацитет от седящи места и най-вече уникална атмосфера!".

"Убеден съм, че стадион „Берое“ ще бъде пълен и атмосферата ще бъде подобаваща за финал. Стара Загора се намира в центъра на България, което ще допринесе за възможността много фенове на футбола да видят на живо предстоящия двубой", пише още старозагорският кмет.

Дано , дано , дано ....
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Стара Загора иска финала за Купата на България

Мнениеот ЕМИЛ » 17 апр 2012 19:41

подкрепям предложението

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 17 апр 2012 19:56

Bartolomej написа:

Дано , дано , дано ....

Защо си писал дано да е в Стара Загора? В Бургас е най красивия стадион в България и за града ни ще е хубаво все по често да приема такива финали.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 апр 2012 19:59

От една друга тема:
MoNteSo написа:Не мога да си обясня как въобще се коментира варианта Стара Загора. Нищо лично към жителите на града, нищо лично и към стадиона им, но по какъв начин ще се осигури охраната при наличието на само една трибуна ? И не ми оспорвайте, че ония два три реда от другата страна могат да минат за трибуна, да не говориме, че до колкото ми е известно входа за сектор А е един !? "Сектора" за гости въобще не го броя.. не виждам коя от двете агитки ще се навие да се набие там, при положение, че другите ще са в сектор А.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 апр 2012 20:02

Където и да е мача - Стара Загора или Бургас се надявам местните хора които ще посетят този финал да подкрепят Локомотив Пловдив. Мисля, че заради историята, традициите и верните фенове, черно-белите заслужават да ликуват с купата. Дай Боже. Амин :)
Изображение

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 апр 2012 20:03

MoNteSo написа:От една друга тема:
MoNteSo написа:Не мога да си обясня как въобще се коментира варианта Стара Загора. Нищо лично към жителите на града, нищо лично и към стадиона им, но по какъв начин ще се осигури охраната при наличието на само една трибуна ? И не ми оспорвайте, че ония два три реда от другата страна могат да минат за трибуна, да не говориме, че до колкото ми е известно входа за сектор А е един !? "Сектора" за гости въобще не го броя.. не виждам коя от двете агитки ще се навие да се набие там, при положение, че другите ще са в сектор А.

Еми ,лесно.Локото в А сектор ,а другите се очкава да бъдат един реис и за тва в сектора под таблото .Колко е просто :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 апр 2012 20:06

Верно на Локото им е по-близо Стара Загора,но на мен като бургазлия ще ми е приятно финала да е в Бургас...
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 17 апр 2012 20:10

в стара загора точно никога няма да се напълни стадиона. от двата вариянта бургас е много по-удачния. стадиона наистина е хубав, но и той няма да е пълен разбира се
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 апр 2012 20:11

MoNteSo написа:От една друга тема:

Левски и Литекс като играха финала двете публики си бяха запределени перфектно .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2012 20:19

Бе така или иначе страхотната атмосфера ще я направят феновете от Пловдив . Нелогично е някой да очаква жителите на Стара Загора да направят невероятно шоу .
Защо искам ли Дизел , ами нека се види , колко несъстоятелни са ни стадионите в България и как за сметка на едни интереси се пренебрегва от десетилетие най-хубавия и футболен стадион в България.
А че Стара Загора е най-близо и за двата клуба също не е за пренебрегване .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Футбол - България”