ФА не се интересува от тъпи анкети и избра Видич за номер 1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

RTL

ФА не се интересува от тъпи анкети и избра Видич за номер 1

Мнениеот RTL » 06 фев 2009 19:50

Футбол: Неманя Видич е играч на месец януари в Англия

06 февруари 2009 | 19:37 | Агенция "Фокус"
Манчестър. Сръбският защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич бе избран за играч номер 1 във Висшата лига за месец януари, предаде „Скай Спортс”. В същото време в същата класация, но за мениджър, триумфира треньорът на „червените дяволи” Алекс Фъргюсън. Видич показа забележителна форма в последните 4 седмици, при това в отсъствието на половината дефанзивни играчи в тима – Патрис Евра, Рафаел, Уес Браун, Джони Еванс и Рио Фърдинанд. Сърбинът бе титуляр във всяка една среща на тима през януари, като Юнайтед победи във всички без да допусне гол. Това е първа награда за него след близо 3 години в клуба.
Любопитното е, че в клубния сайт на Манчестър Юнайтед се провежда подобна анкета сред феновете. Там Видич е втори след Димитър Бербатов, но това е единствено заради гласуването на българските фенове, които обърнаха резултата в негова полза за броени часове.

beckhs23

Re: ФА не се интересува от тъпи анкети и избра Видич за номер 1

Мнениеот beckhs23 » 06 фев 2009 20:07

Агенция "Фокус" прецака Бербатов! :!: :!:

НЕМАНЯВИДИЧ
Контакти:

Мнениеот НЕМАНЯВИДИЧ » 06 фев 2009 20:13

Аз наистина съм номер 1 и обещавам,до края на сезона да стана голмайстор на отбора.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 06 фев 2009 20:22

НЕМАНЯВИДИЧ написа:Аз наистина съм номер 1 и обещавам,до края на сезона да стана голмайстор на отбора.

На србския национален или на Man Untd ???
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 06 фев 2009 20:26

Абе вие тъпи ли сте ? Това са съвсем различни анкети и класирания, а погледнете една от новите новини че БЕрбо е станал НАЙ-ПОЛЕЗЕН ИГРАЧ !!! ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
jivodar.kotarov
Контакти:

Мнениеот jivodar.kotarov » 06 фев 2009 20:37

Да бъдем честни,ние обърнахме резултата в анкетата.Аз лично гласувах за Бербо само 2 пъти,щото ми стана съвестно едно такова.Иначе можех да гласувам и повечко.Иначе двамата балканци от Ман.Юнайтед се представиха блестящо януари-единият беше почти непробиваем отзад в защита,а другият отпред решаваше мачове.А и изпълнението им на мача с Челси беше страхотно.Тези класации са нещо относително.Да са живи и здрави и нашият и сърбинът и да мачкат до края на сезона,а и не само.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 06 фев 2009 20:39

MaRTo1233 написа:Абе вие тъпи ли сте ? Това са съвсем различни анкети и класирания, а погледнете една от новите новини че БЕрбо е станал НАЙ-ПОЛЕЗЕН ИГРАЧ !!! ;)
Тези новини бербокритиците не ги четат
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Мнениеот Marto » 06 фев 2009 21:06

jivodar.kotarov написа:Да са живи и здрави и нашият и сърбинът и да мачкат до края на сезона,а и не само.

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 фев 2009 21:11

Не мога да разбера от къде идва злобата на някои хора към нашето момче, което се представя изключително силно за един от най-добрите отбори в света за момента.Бербатов се е разписал 5 пъти в последните 6 мача като 3 от головете му бяха решаващи за Ман Юн.Също така има 9 асистенции за отбора - най много във Висшата лига.Е фактите говорят само по себе си ;)

Върни се в “Футбол - България”