ОСТАВКА МЪРИ И СИРАКОВ
МАХАЙТЕ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ, ЗАРАДИ ВАС ВЕЧЕ ТОТАЛНО НЯМАМЕ ШАНС ЗА КЛАСИРАНЕ, КОГА ЩЕ ВИДИМ ЧУЖДЕНЕЦ ОТ РАНГА НА ГАЗАЕВ, КОЙТО МОЖЕ ДА НИ КЛАСИРА, СЛЕДВАЩИЯ, КОЙТО ЩЕ ИЗТЪРШПИМ СЛЕД СТОИЛОВ СИГУРНО Е ТРОЙЧО МЛАДЕНОВ ИЛИ ВЕЛЕВ
ОТСЕГА ОСТАВКА. ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ НИ ПРЪСНИ С ТЕЗИ ПОВИКАНИТЕ ОТ МЪРИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ С ТЕЗИ ИГРАЧИ НЕ СТАВА, ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЧИТА НА ПОВЕЧЕ НОВИ ИМЕНА
И НЕ СЪМ ГОВЕДО ИЛИ ЧОРБА
МЪРИ СТОИЛОВ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
МЪРИ СТОИЛОВ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
Последна промяна от stenly на 06 фев 2009 13:57, променено общо 1 път.
Причина: Не прекалявай с големите букви!
Причина: Не прекалявай с големите букви!
Re: МЪРИ СТОИЛОВ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
nai dobre mlakni i maxni tazi tema 

RTL написа:ОСТАВКА МЪРИ И СИРАКОВ
МАХАЙТЕ СЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ, ЗАРАДИ ВАС ВЕЧЕ ТОТАЛНО НЯМАМЕ ШАНС ЗА КЛАСИРАНЕ, ........
... за няма и седмица според теб Мъри тотално закопа шансовете ни за класиране, които бяха изключително големи и реални преди идването му.... аз така ти разбирам мнението....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Кефи ме как като търпяхме сума пъти да се извъртят бабериците на чорбата (Марков и Тройчо) и никой не мрънкаше, а сега левскар става треньор на национала и още отпреди първия мач се плюе. Май се вижда чия злоба към другия е по-силна от любовта към себе си 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- a boy named goo
- Контакти:
Аз също не бях очарован от назначаването му за треньор, но въпреки това трябва да му бъде даден шанс да покаже какво може. Факт е, че поне според мен направи грешки с викането на някой футболисти, но нека първо да минат няколко мача, има време за критики, нали все пак по думите на Борилсав Михайлов нямаме шансове за класиране, така че нищо не губим 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- a boy named goo
- Контакти:
veseo написа:Кефи ме как като търпяхме сума пъти да се извъртят бабериците на чорбата (Марков и Тройчо) и никой не мрънкаше, а сега левскар става треньор на национала и още отпреди първия мач се плюе. Май се вижда чия злоба към другия е по-силна от любовта към себе си
Както виждаш, човека пуснал темата е написал, че не е "чорба". Между другото не е редно от няколко мнения, да правиш заключение за всички фенове на ЦСКА.

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Айде оставете човека, да изиграем един мач под негово ръководство пък тогава да видим какво е положението. Само плюете човека. Сряда 11.02.2009г. 21.30 тогава ще видим какво е положението.
RTL, за Наско и аз съм съгласен, но е глупаво да говорим за оставки в момента не мислиш ли?
Дано Мъри си върши работата, извиканите за тази контрола са най-добрите с 2-3 изключения, а все пак е просто проверка..

Сега ще им се даде поредната възможност да покажат и докажат своята непреодолима некадърност.
-
- Контакти:
Da go ostavim. I az ne sam saglasen vremeto shte pokaje
Върни се в “Футбол - България”