БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=263099
Владимир Гаджев наказан за два мача
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: смешни наказания за Йовов и Старокин
Аз искам на Йовов до живот да го накажат!
Надявах се Йовов да го накажат поне за 3-4 мача, ама явно пак ще ни къса нервите съвсем скоро
-
- Контакти:
Първи са с 6 точки преднина всички за тях играят те само реват!!!Футболът е игра за мъже,а мъжете не ревът!!!Какво ми пука,че Йовов е наказан за 1 мач,ако питаш мене той и Гаджев за цял сезон да ги накажат пак няма да ми пука.
Пхаха ДК са на кале, но и не се учудвам, през пролетният полусезон наказват само с по един мач, а при Йовов си е рецидив, защото в мача за купата срещу Локо Пд., отново получи директен червен картон за същото нещо и беше наказан тогава отново с 1 мач.

И е лоша новина, че наказанията са по-малки? Някои ще кажат, че БФС помага на ЦСКА по този начин, защото се вижда колко полезен е Йовов на Левски. 

captain_drifuss написа:БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
Логиката е, че единият е искал да се почеше, но докато си е вдигал ръката е закачил другия, който пък си е мислел, че ще го галят и се е подложил. Това е!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
За директен червен картон наказанието трябва да е 3 мача , а за два жълти картона - 1. Поне така е нявсякъде в другите първенства. Единствено в България дават наказания , както си решат на момента , без да спазват предварително написани правила.
captain_drifuss написа:БФС пак се показа като майка за едни и мащеха за други! може ли някой да ми обясни как Присо получи два мача за червения си картон срещу Локо (да оставим на страна другите 5, които са си чиста лудост), а Йовов и Голубович днес получават по 1 само за техния кютек!?! къде е логиката?! БФС са сини подлоги, там е!
Ти пък не се ли радваш?На Йовов му трябва по-голяма почивка.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
БФС прави мечешка услуга на Левски но всъшност се опитва да се подмаже на феновете им и да ги противопостави на тези на ЦСКА просто се страхуват в един момент да не би феновете да открият корена на злото Най голямото зло и за едните и за другите както и за целият футбол в България е в БФС
Върни се в “Футбол - България”