Старши треньорът на Банско 1951 Воин Войнов подаде оставка, предаде БТА. Той се е срещнал по обяд с изпълнителния директор на клуба Красимир Горанов и е посочил като мотив за оставката лични причини. Не може обаче да се отрече, че отборът на Банско тръгна изключително слабо в пролетния дял от шампионата на западната "Б" футболна група и след равенството у дома с Малеш-Вихрен и загубата от Септември (Симитли) се чуха и първите викове от трибуните за оставка на треньора.
Временно отборът ще бъде воден от досегашния помощник на Войнов - Валентин Лазаров, който има голям опит като старши треньор начело на Металург (Перник) и Пирин (Гоце Делчев), а и разполага с необходими пролиценз.
Старши треньорът на Банско 1951 Воин Войнов подаде оставка
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: И Войн си замина
Воин Войнов: Не умея да садя картофи, ще остана във футбола
Подалият оставка днес треньор на Банско Воин Войнов подкрепи думите на изпълнителния директор Красимир Горанов, че напуска по собствено желание.
„ Загубата от Септември (Симитли) не е причината да си тръгна. Тя само допълнително преля чашата да взема това решение. Причината да напусна са „семейно-лични” проблеми.Оставам с най-добри чувства към публиката в Банско, ръководството и екипа с който работех досега. Пожелавам успех на отбора и вярвам, че Банско ще бъде фактор в „Б” група”, коментира Войнов.Относно бъдещите си планове опитният специалист сподели, че не умее друго и ще остане във футбола.„ На този етап искам да си почина. Аз не умея да садя картофи. Цял живот съм се занимавал с футбол и мисля да остана в треньорската професия”, добави Войнов, който в сряда ще си вземе довиждане с отбора на Банско и ще пожелае успех на футболистите.

„ Загубата от Септември (Симитли) не е причината да си тръгна. Тя само допълнително преля чашата да взема това решение. Причината да напусна са „семейно-лични” проблеми.Оставам с най-добри чувства към публиката в Банско, ръководството и екипа с който работех досега. Пожелавам успех на отбора и вярвам, че Банско ще бъде фактор в „Б” група”, коментира Войнов.Относно бъдещите си планове опитният специалист сподели, че не умее друго и ще остане във футбола.„ На този етап искам да си почина. Аз не умея да садя картофи. Цял живот съм се занимавал с футбол и мисля да остана в треньорската професия”, добави Войнов, който в сряда ще си вземе довиждане с отбора на Банско и ще пожелае успех на футболистите.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
Добър треньор, но трябва да се дава път на младите. Футболът много се промени в последните години...
Ако разполагаш с достатъчно пари, не влизай тук - http://realmoneyforyou.alle.bg/
Братовчеда му каза да садим картофи, а той какво се оказа... не можел да го прави... Сега без работа и без картофи ... защо бе братчеде!?
Върни се в “Футбол - България”