http://sport.burgas24.bg/337323.html
Феновете на Нефтохимик обявиха, че започват подписка в подкрепа на каузата "Подкрепи ПФК Нефтохимик да играе мачовете си на стадион Лазур!".
"Във връзка със ситуацията около домакинствата на футболен клуб "Нефтохимик" Бургас, който в продължение на 3 години домакинства на стадиона в кв. "Долно Езерово" и желанието на всички привърженици, ръководство, футболисти, както и не малка част от редовите фенове на футбола да набюдават футболните успехи на изконният за нас стадион в кв. "Лазур" клуба на привържениците на Нефтохимик,подкрепен от фракцията "Зелени бойци" ще предприемем мерки за окончателното решение на този наболял проблем и първото действие да се допитаме до мнението на бургаската общественост", се казва в писмото на привържаниците на Нефтохимик.
"Ние сме убедени, че ще получим широка подкрепа, която окончателно да убеди отговорните лица, както и собственикът на стадиона, че ПФК Нефтохимик трябва да играе своите домакински мачове на стадион Лазур, да радва своите многобройни фенове, да носи футболна слава на град Бургас, но всичко това да бъде при разумни параметри с оглед на настоящето положение на футболният клуб.
Въз основа на гореизложеното обявяваме,че:
- на всеки домакински мач на отбора ще бъде изложена специална маса за събиране на подписи.
- в периода от 24.03.2012г. до 21.04.2012 г. ще бъде разположена и една маса на ул. "Богориди" /над Часовника/ за тази цел", заявяват още те.
Феновете на Нефтохимик започват подписка за домакинство на Л
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Феновете на Нефтохимик започват подписка за домакинство на Л
Elland написа:http://sport.burgas24.bg/337323.html
Феновете на Нефтохимик обявиха, че започват подписка в подкрепа на каузата "Подкрепи ПФК Нефтохимик да играе мачовете си на стадион Лазур!".
"Във връзка със ситуацията около домакинствата на футболен клуб "Нефтохимик" Бургас, който в продължение на 3 години домакинства на стадиона в кв. "Долно Езерово" и желанието на всички привърженици, ръководство, футболисти, както и не малка част от редовите фенове на футбола да набюдават футболните успехи на изконният за нас стадион в кв. "Лазур" клуба на привържениците на Нефтохимик,подкрепен от фракцията "Зелени бойци" ще предприемем мерки за окончателното решение на този наболял проблем и първото действие да се допитаме до мнението на бургаската общественост", се казва в писмото на привържаниците на Нефтохимик.
"Ние сме убедени, че ще получим широка подкрепа, която окончателно да убеди отговорните лица, както и собственикът на стадиона, че ПФК Нефтохимик трябва да играе своите домакински мачове на стадион Лазур, да радва своите многобройни фенове, да носи футболна слава на град Бургас, но всичко това да бъде при разумни параметри с оглед на настоящето положение на футболният клуб.
- на всеки домакински мач на отбора ще бъде изложена специална маса за събиране на подписи.
- в периода от 24.03.2012г. до 21.04.2012 г. ще бъде разположена и една маса на ул. "Богориди" /над Часовника/ за тази цел", заявяват още те.
Аз съм повече от ЗА! И мисля, че и всички нормални фенове на "Черноморец" също ще се съгласят! Бургас заслужава да има два добри отбора и да радва хората на града!!! И Милан и Интер играят на един стадион в Милано!!!
- Sofia 1929
- Контакти:
Бил съм на мач на стадион Черноморец, сигурен съм, че феновете на Черноморец чувстват този стадион като свой дом. Незнам каква е ситуацията в Бургас, но Нефтохимик не заслужава да играе извън града - в Долно Езерово. Успех им желая!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Sofia 1929 написа:Бил съм на мач на стадион Черноморец, сигурен съм, че феновете на Черноморец чувстват този стадион като свой дом. Незнам каква е ситуацията в Бургас, но Нефтохимик не заслужава да играе извън града - в Долно Езерово. Успех им желая!
Ако наистина те интересува, порови в нета за няколко лица : Ивайло Дражев, Йоан Костадинов, Порточанов и........Събев разбира се!!!!!! Това са хората, които за пари развалиха и разделиха бургазлии! Не са отборите виновни! Точно, ИМЕННО тези хора го направиха!
-
- Контакти:
Феновете на ПСФК Черноморец също трябва да се подпищат, дори с двете си ръце, ако са хора разбира се. Няма по-нормално нещо от това Нефтохимик да играе на "Лазур"!
-
- Контакти:
kartago написа:Sofia 1929 написа:Бил съм на мач на стадион Черноморец, сигурен съм, че феновете на Черноморец чувстват този стадион като свой дом. Незнам каква е ситуацията в Бургас, но Нефтохимик не заслужава да играе извън града - в Долно Езерово. Успех им желая!
Ако наистина те интересува, порови в нета за няколко лица : Ивайло Дражев, Йоан Костадинов, Порточанов и........Събев разбира се!!!!!! Това са хората, които за пари развалиха и разделиха бургазлии! Не са отборите виновни! Точно, ИМЕННО тези хора го направиха!
Петьо, снощи, без да знаем, че ще излезе тази подписка, ние обсъждахме същия въпрос. Миро, каза, че цената от 150 000 лева за сезон е паднала през 120 000(която аз знаех) по времето на вероятния кипърец, до 100 000 в момента. Мисля, че Ваньо - Дизела ( много готин пич, но болен, в добрия смисъл на думата, до наивност на тема Нефтохимик) каза, че в момента цената е 80 000. От друга страна Петьо заяви, че в момента в Нафтата въобще няма пари (собственикът почти се е отказал от бъдеща издръжка) и ако не се появи нов кандидат за собственик, ситуацията е безнадеждна. Така че, много трудно, според мен, ще се договорят, а каквито и подписки да се правят, това е частна собственост и надали някой може да влияе по този начин. Резултат може да има само при разумни отстъпки от двете страни и при положение, че наемателят разчита на някакви пари.
kartago написа:Elland написа:http://sport.burgas24.bg/337323.html
Аз съм повече от ЗА! И мисля, че и всички нормални фенове на "Черноморец" също ще се съгласят! Бургас заслужава да има два добри отбора и да радва хората на града!!! И Милан и Интер играят на един стадион в Милано!!!
И не само Милан и Интер,и Ювентус и Торино,Байерн и Мюнхен 1860 и доста други деляха един стадион,но разликата между тях и сегашната ситуация е,че изброените отбори си плащат или плащаха наем за спортните съоражения.Така или иначе никой не е спирал Нефтохимик да играе на Лазур,спират ги техните собственици,които не могат да си позволят наема/както писаха колегите 80000 лева на сезон / на стадиона.Нека изказалите се фенове на Локо да кажат колко пари платиха,за да играят на доста по-лоши съоражения.Черноморец поне на книга плаща за съоражението,защо Нефтохимик не трябва да плаща

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
-
- Контакти:
Стига сте приказвали празни приказки без да сте запознати. Събев иска на сезон 500 хиляди за използването на стадиона и на кампуса за тренировки което е адски много за един наем на стадион. А пък никъде го няма това отбор който е играл сумати години на този стадион сега да трябва да плаща за да играе на него.
kartago написа:Sofia 1929 написа:Бил съм на мач на стадион Черноморец, сигурен съм, че феновете на Черноморец чувстват този стадион като свой дом. Незнам каква е ситуацията в Бургас, но Нефтохимик не заслужава да играе извън града - в Долно Езерово. Успех им желая!
Брех да не повярваш...
Жалко обаче, че все още търпите това...
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Върни се в “Футбол - България”