Стоилов-национален селекционер
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Стоилов-национален селекционер
Замислих се нещо...България трябва да играе мачове срещу Ирландия ,Италия и Грузия.Поглеждайки треньорите на тези три отбора и успехите на тези треньори- Трапатони ,Липи и Купер се зачудих.Дали Стоилов е готов да се противопостави на тези трима наистина много добри треньори??????
- smash_the_reds
Re: Стоилов-национален селекционер
щом за първи път ги виждаш значи не си завършил още основното си образование .
- smash_the_reds
Прочети първо какво написах и после пиши простотиите си-,,ги виждам,,-кои са те?
я виждам-темата-3лице,ж.род,ед.ч.
вишист

я виждам-темата-3лице,ж.род,ед.ч.
вишист

Човек не се замисляй повече! Няма смисъл!
Ти ако се замислиш за това какви играчи имаме ние и какви италианците съвсем ще ти стане лошо.
Там е работата, че нищо не се знае, ако Мъри и Наско успеят да мотивират играчите така както го правеха в Левски, не мисля, че треньорите на другите отбори ще могат да направят кой знае какво.
Ако Бербатов играе така както играе в Ман Юн и както игра срещу Беларус /по-скоро на инат, но това няма значение/ и ако тези зад него си скъсат задника да бягат, Ектор Купер и другите, които изреждаш само ще гледат на парцали.
Не мисля, че в момента чужденец би свършил по-добра работа, говоря точно за тези квалификации, иначе в дългосрочен план предполагам, че може да се опита, но дали и чужденец ще бъде оставен да работи повече от 2,3 години ако няма успехи?
Ти ако се замислиш за това какви играчи имаме ние и какви италианците съвсем ще ти стане лошо.
Там е работата, че нищо не се знае, ако Мъри и Наско успеят да мотивират играчите така както го правеха в Левски, не мисля, че треньорите на другите отбори ще могат да направят кой знае какво.
Ако Бербатов играе така както играе в Ман Юн и както игра срещу Беларус /по-скоро на инат, но това няма значение/ и ако тези зад него си скъсат задника да бягат, Ектор Купер и другите, които изреждаш само ще гледат на парцали.
Не мисля, че в момента чужденец би свършил по-добра работа, говоря точно за тези квалификации, иначе в дългосрочен план предполагам, че може да се опита, но дали и чужденец ще бъде оставен да работи повече от 2,3 години ако няма успехи?
Върни се в “Футбол - България”