Що е то уважение и има ли почва у нас?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Що е то уважение и има ли почва у нас?

Мнениеот russia » 13 мар 2012 01:23

Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Що е то уважение и има ли почва у нас?

Мнениеот Alex » 13 мар 2012 01:34

Не, няма... Гонзо е пълен селтак, както и Тройчо е малоумен... целия ни футбол е такъв (и повярвай ми, ако сега ги пренесеш с 30-40 години назад, ще хранят тогавашните "Вече легенди" по същия начин, както и сега се хранят по между си).... а от всичко губят децата, дето копират поведение. отговорих ти - темата може да я заключвате :DDDD

само нз що го обсъждаме тва във форума на Арсенал.... фен съм им от дете ама ква е връзката :PPP
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 мар 2012 01:45

Защо тази тема се обсъжда във форума за Арсенал? Иначе, Стойчо Младенов е човекът, който е един от първите, който даде началото на насаждане на омраза и злоба между клубовете и феновете. Не беше ли той първият, който каза нещо за "титлата на говеждия стадион"? Аз поне не съм чул от Батков или Гонзо да говорят по такъв селяндурски начин за противника. Стойчо беше първият, защото е изпълнен с омраза и липса на уважение към съперника.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 мар 2012 01:52

dodo7271 написа:Защо тази тема се обсъжда във форума за Арсенал? Иначе, Стойчо Младенов е човекът, който е един от първите, който даде началото на насаждане на омраза и злоба между клубовете и феновете. Не беше ли той първият, който каза нещо за "титлата на говеждия стадион"? Аз поне не съм чул от Батков или Гонзо да говорят по такъв селяндурски начин за противника. Стойчо беше първият, защото е изпълнен с омраза и липса на уважение към съперника.

От Гонзо и Батков не си(може и така да е, не им следя медийните изяви)....а за Наско Сираков какво ще кажеш тогава...остави, че сега храни и сини и червени и пембени...още помня като беше шеф в Левски и двата отбора играеха в евротурнирите(мисля че Купата на Уефа) в един ден и по едно и също време(може и да бъркам, но максимум да са били един след друг мачовете)...и беше на гости в някаква телевизия, да дава мнение и пожела успех на футболистите на Левски и репортера го попита "А на ЦСКА няма ли да пожелаете успех, все пак са български отбор" и той каза "Не, к'во да им пожелавам не тея"...Че те като ръководителите и собствениците на клубовете не се уважават или поне не показват неприязанта си един към друг пред всички зрители, какво да очакваме от феновете или футболистите...аз лично уважавам всичките си приятели Левскари, защото всеки си има право на избор кой отбор да подкрепя...естествено има заяждане в нормите на нормалната фенска и спортна злоба, но това не бива да прераства в простотията която демонстрират отговорните лица и на двата отбора едни към други...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

venom

Мнениеот venom » 13 мар 2012 01:52

Тези избухвания от страна на футболисти и треньори по време на мач ги има навсякъде. Пример са мелетата на Реал - Барса, обаче това не изключва уважението. На Реал миналата година какво ли им е било
след като паднаха с 5:0, после загубиха на свой терен 0:2 и бяха отстранени от ШЛ, най-накрая успяха да бият Барса за купата и вместо радости след една седмица трябваше да направят шпалир на Барселона на Сантиаго Бернабеу за спечелената титла, обаче го направиха. Това значи да уважаваш противника, а не само на приказки.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 мар 2012 02:10

Gil-galad написа:
dodo7271 написа:Защо тази тема се обсъжда във форума за Арсенал? Иначе, Стойчо Младенов е човекът, който е един от първите, който даде началото на насаждане на омраза и злоба между клубовете и феновете. Не беше ли той първият, който каза нещо за "титлата на говеждия стадион"? Аз поне не съм чул от Батков или Гонзо да говорят по такъв селяндурски начин за противника. Стойчо беше първият, защото е изпълнен с омраза и липса на уважение към съперника.

От Гонзо и Батков не си(може и така да е, не им следя медийните изяви)....а за Наско Сираков какво ще кажеш тогава...остави, че сега храни и сини и червени и пембени...още помня като беше шеф в Левски и двата отбора играеха в евротурнирите(мисля че Купата на Уефа) в един ден и по едно и също време(може и да бъркам, но максимум да са били един след друг мачовете)...и беше на гости в някаква телевизия, да дава мнение и пожела успех на футболистите на Левски и репортера го попита "А на ЦСКА няма ли да пожелаете успех, все пак са български отбор" и той каза "Не, к'во да им пожелавам не тея"...Че те като ръководителите и собствениците на клубовете не се уважават или поне не показват неприязанта си един към друг пред всички зрители, какво да очакваме от феновете или футболистите...аз лично уважавам всичките си приятели Левскари, защото всеки си има право на избор кой отбор да подкрепя...естествено има заяждане в нормите на нормалната фенска и спортна злоба, но това не бива да прераства в простотията която демонстрират отговорните лица и на двата отбора едни към други...

Каквото и да е казал Сираков, не е говорил за "свинския стадион". Но по-важното е, че Стойчо беше първият. Именно от него тръгна тази истерия и нечовешка злоба в отношенията между Левски и ЦСКА. Но всеки по-възрастен запалянко в България знае защо е така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2012 02:21

russia написа:Стойчо Младенов в "Пред банята": "Уважавам Левски на Гунди и Вуцов, сегашният Левски няма култура и възпитание!"

Аз Гунди нямах шанс да го гледам, за съжаление, тъй като съм се родил няколко месеца след смъртта му, но се придържам към мнението на Стойчо и дори бих прибавил имената на Барзов, М.Вълчев, Р.Гочев и други на чийто футбол в дербитата с ЦСКА съм се възхищавал в средата на 80-те години. Докато сегашното отношение се насажда главно от собственика, а доскоро и от спортно-техн.директор, което естествено рефлектира върху поведението на футболисти и фенове. Е, няма как да изискваш от публиката по време на мач да се държи по европейски цивилизовано, докато ти в същото време сипеш ругатни във всички посоки за да изтъкнеш съмнително ниво на интелигентност и остроумие! Към Иво Тонев и Николай Костов нямам забележки, тъй като си личи че са друга порода хора, т.е. не са закърмени със "синята идея", която един Господ знае каква е! В тоя ред на мисли, когато започнат след мач треньорите да показват уважение ръкостискайки се, а президентите ограничат медийните си изяви до абсолютен минимум и се заемат единствено с управленчески решения и финансиране, то тогава ЕВЕНТУАЛНО може да тръгнем в правилна посока! Поне откъм отношение едни към други!

Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.
Стойчо е боклук, като човек.Дано не е боклук, като треньор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 мар 2012 02:23

Alex написа:Не, няма... Гонзо е пълен селтак, както и Тройчо е малоумен... целия ни футбол е такъв (и повярвай ми, ако сега ги пренесеш с 30-40 години назад, ще хранят тогавашните "Вече легенди" по същия начин, както и сега се хранят по между си).... а от всичко губят децата, дето копират поведение. отговорих ти - темата може да я заключвате :DDDD

само нз що го обсъждаме тва във форума на Арсенал.... фен съм им от дете ама ква е връзката :PPP

Доста интересно изказване. Значи хем се изказваш по темата за уважението м/у съперниците, хем наричаш треньора на съперника "Тройчо"... Само на мен ли нещо не ми се връзва? :? :? :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 мар 2012 02:37

Недоглеждане или недоспиване...няма значение, грешката е моя за мястото на темата, за което се извинявам! :oops:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

venom

Мнениеот venom » 13 мар 2012 02:41

Кашчей написа:Стойчо да говори за култура и възпитание?!?
Отделно е това, че той не е играл нито с Гунди, нито с Вуцов, нито с Меци или със Соколето.Не е играл и с Жеков и Денев, с Цецо Атанасов и Димата Якимов.
Стойчо е боклук, като човек.Дано не е боклук, като треньор!

Ейййй! Боклук бил като човек? Ти цял живот наблюдаваш как той се отнася му към неговите близки и приятели и затова може да ти се има пълно доверие, а аз си мислех, че си изграждаш мнението на база изявите му по телевизията, в които той се гаври с хората, които се гаврят с него. :roll:

Върни се в “Футбол - България”