Зафето - треньор или рекетьор ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Зафето - треньор или рекетьор ???

Мнениеот bobonikolov » 01 сеп 2016 18:58

Beladona написа:
bobonikolov написа:Мале мале мале в тоя Цирк дю солей не се знае кой кум кой сват кой на булката брат. Браво бе. Уж го създадохте за да е всичко подредено, ясно и точно, а се оказва, че всичко е пълна енигма. Сдружение, което още юридически не съществува имало акции. Пълен смях. И на всичкото отгоре някакъв си Люсиен ги бил държал, докато се създаде самото сдружение :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и после щял да ги раздаде на 400-те фена. Ха сега някой да обясни как се държи нещо, което не съществува? Хора хора взеха ви за канарчета. Ебават се с вас по всякакъв начин ама на вас ви харесва. Ебати и мазохизма.

Дришата ви пердаши вас директно , без смазочни матриали , на нас взе да се присмива ????

Нищо ново за неадекватните ти писания .....

Хахах говори си говори не ми пречиш. Само ме разсмиваш. Мойте писания били неадекватни. Айде да ти припомня на теб "адекватния" каква глупост си писал преди 7 страници:
Тоя Люсиен е една временна пощенска кутия , където седят акциите ....тези дни като се регистрира съдебно Сдружението , акциите се прехвърлят на Сдружението и така всички членове на Сдружението стават собственици на ЦСКА !!!!

Пишеш за някакви акции. Така както си го написал излиза, че тоя Люсиен държи акции на сдружение, което още не съществува! Сдружение, което дори и да е създадено няма как да има акции, защото е ЮЛНЦ. Дори и да говориш за акциите на ФК-то, което използвано за да наеме стадиона пак няма как всички акции да са във въпросният Люсиен, просто защото в дружеството акционерите са няколко доколкото знам. Така, че тези небивалици ги разправяй на някой друг.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 19:15

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:A ФК ЦСКА 1948 ЕАД кога е регистриран и от КОЙ?

От Черепа , преди една година и преди месец и нещо Черепа го прехвърли на няколкото фена Мечков , Иванов , Коцев .....и др ...... Капиш ????

Аз много добре знам на кой е ФК ЦСКА 1948 ЕАД,за това и стоя настрани от проекта на Черепа.Гледам ,че и ти знаеш,ама това не ти пречи да ми задаваш един и същ въпрос на който колкото и пъти да ти отговарям,че този проект не е само на феновете ти отричаше.Знам,че теб такива неща не те спират и ще продължиш да се правиш,че не съм ти отговорил на въпроса,но да знаеш,че този ще го снимам и няма да си правя труд да пиша едно и също на един и същ въпрос,само ще ти пускам снимката за да ти припомня отговора си.Капиш???

Чакам да регнат Сдружението на феновете , да вземат акциите и тогава ше те видим кво ше се въртиш ,,,, сещаш ли се , а ????

Радо ???

???
Боркиш,този проект си е на Черепа и част от феновете които го поддържат.То за това са и тези простотии,за една загуба се маха треньор който се оказа,че работи на черно.Липсата на трудов договор,получаване пари под масата само и само да се укрият данъци.Това са неща все от ерата на Черепа.
П.П.
Иначе си добър.Не знам как го правиш,но караш хората да говорят лоши неща за ЦСКА (независимо кой).Както се пее в една песен "шапка ти свалям".
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Да бееее ,карам ги аз ....микрето поне е тиня неземна , то ги кара ....черепа нема ниииищо общо с тоя проект , нищичко ....помни го тва , че нема пак да ти повтарям ....в А окръжна се работи на доброволни начала ....кво иска туй Зафе , аз неам понятие ....чак па неустойки до Нова година .....бахарахахахааххаахах !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 19:17

bobonikolov написа:
Beladona написа:
bobonikolov написа:Мале мале мале в тоя Цирк дю солей не се знае кой кум кой сват кой на булката брат. Браво бе. Уж го създадохте за да е всичко подредено, ясно и точно, а се оказва, че всичко е пълна енигма. Сдружение, което още юридически не съществува имало акции. Пълен смях. И на всичкото отгоре някакъв си Люсиен ги бил държал, докато се създаде самото сдружение :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и после щял да ги раздаде на 400-те фена. Ха сега някой да обясни как се държи нещо, което не съществува? Хора хора взеха ви за канарчета. Ебават се с вас по всякакъв начин ама на вас ви харесва. Ебати и мазохизма.

Дришата ви пердаши вас директно , без смазочни матриали , на нас взе да се присмива ????

Хахах говори си говори не ми пречиш. Само ме разсмиваш. Мойте писания били неадекватни. Айде да ти припомня на теб "адекватния" каква глупост си писал преди 7 страници:
Тоя Люсиен е една временна пощенска кутия , където седят акциите ....тези дни като се регистрира съдебно Сдружението , акциите се прехвърлят на Сдружението и така всички членове на Сдружението стават собственици на ЦСКА !!!!

Пишеш за някакви акции. Така както си го написал излиза, че тоя Люсиен държи акции на сдружение, което още не съществува! Сдружение, което дори и да е създадено няма как да има акции, защото е ЮЛНЦ. Дори и да говориш за акциите на ФК-то, което използвано за да наеме стадиона пак няма как всички акции да са във въпросният Люсиен, просто защото в дружеството акционерите са няколко доколкото знам. Така, че тези небивалици ги разправяй на някой друг.

Доколкото знаеш ли ?????? Язе па знам , че е само Люсиен Иванов ......я да видим кой знае повеке ???? Ъ ????

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 сеп 2016 19:35

Beladona написа:
bobonikolov написа:
Beladona написа:

Доколкото знаеш ли ?????? Язе па знам , че е само Люсиен Иванов ......я да видим кой знае повеке ???? Ъ ????

Ми да ти припомня тогава какво си написал преди точно 1 страница а?. Че май вземаш да забравяш:
от Beladona на 01 Сеп 2016 13:32

GOLEADOR написа:
A ФК ЦСКА 1948 ЕАД кога е регистриран и от КОЙ?

От Черепа , преди една година и преди месец и нещо Черепа го прехвърли на няколкото фена Мечков , Иванов , Коцев .....и др ...... Капиш ????

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 19:44

bobonikolov написа:
Beladona написа:
bobonikolov написа:
Beladona написа:

Ми да ти припомня тогава какво си написал преди точно 1 страница а?. Че май вземаш да забравяш:
от Beladona на 01 Сеп 2016 13:32

GOLEADOR написа:
A ФК ЦСКА 1948 ЕАД кога е регистриран и от КОЙ?

Хахаабайахахаххаахаха ?!! Люската е май сам на Акциите , другите двама са в некви съвети , УС ли , НС ли .....

Имало е и само Очевидци ...и т.н. .... Това показа мояТа проверка ....

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 01 сеп 2016 19:53

Всичко болно и вредно се отдели от ЦСКА и си направи самозванско квартално клубче. Това е цялата истина и аз съм адски щастлив, че се случи. Сега виждаме как същите порочни личности и схеми, които дейно участваха в умъртвяването на старото АД, не могат да издържат и един месец, когато кравата, от която цоцат, е хилава (50 хиляди лева), а не тлъста (старото АД). Хвърлям пръст върху вас и ви се смея.

Беладоната да не се опитва да отговаря, щото е блокирана от около 4 месеца.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 сеп 2016 20:02

Altarf написа:Всичко болно и вредно се отдели от ЦСКА и си направи самозванско квартално клубче. Това е цялата истина и аз съм адски щастлив, че се случи. Сега виждаме как същите порочни личности и схеми, които дейно участваха в умъртвяването на старото АД, не могат да издържат и един месец, когато кравата, от която цоцат, е хилава (50 хиляди лева), а не тлъста (старото АД). Хвърлям пръст върху вас и ви се смея.

Беладоната да не се опитва да отговаря, щото е блокирана от около 4 месеца.

Аз ще разпръсна праха ви в река Осъм , припознавачи порочни и нечистоплътни !!!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 сеп 2016 12:18

чеки, че тука пак е интересно:

Бившият треньор на ЦСКА 1948 Адалберт Зафиров коментира пред БЛИЦ СПОРТ информациите, че е задържал екипите и топките на отбора, тъй като от клуба отказали да му платят обезщетение от 5000 лева заради освобождаването от поста. Както е известно, Зафето беше заменен от Валентин Илиев, а като причина за смяната беше посочено разминаване в концепциите за развитие на отбора.

„Не мислех, че може да има толкова подли и долни хора. Тези топки не са на ЦСКА 1948. Те са на синдика на старото дружество. Даже тя вече си ги взе. Това бяха 20 топки, с които тренирахме и играехме контролите. Две от тях изчезнаха по време на тренировките. При удари излизаха от терена и отиваха в храсталаците или по улиците на съседните квартали. Там сигурно някое дете или човек ги е намерил и ги е прибрал. Аз не може едновременно да водя тренировки и да гоня топките. Една от тях струва 170 лева. Синдикът сега търси тези пари. Казах на управата, че тези топки трябва да се платят, а на тях им се видяха много парите“, разкри Адалберт Зафиров.

„Понеже не назначиха домакин, топките и екипите бяха при мен. Аз изпълнявах и тази роля. Перях екипите вкъщи. Сам купувах препарат. Останалите пособия, с които водехме тренировките също са при мен, защото са си мои. Никакви 5000 лева не съм искал. Нито една стотинка не съм искал за мен. Дори за препарата, с който перях екипите не съм искал. Не знам от кого идва тази атака срещу мен. Някой от Управителния съвет го е казал. Не знам кой е, но не може да се постъпва толкова долно и подло“, допълни бившият треньор на ЦСКА 1948

Ко стана ?
Зафето не си е взел топките :) Новото 1948 вече дължи едни 3 400 лв. за топки на синдика :))
1948 било на феновете ? Донке, ти като си фенка: що не знаеш какво се случва ми 10 страници храчиш по Зафиров, че откраднал топките ? Човека заслужава да одиш да му купуш едно веро, че неговото го е поарчил вече от толкоз пране !!!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 02 сеп 2016 12:22

Тая карикатура продължава да пише небивалици

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 сеп 2016 12:24

k_oleto написа:
Ко стана ?
Зафето не си е взел топките :) Новото 1948 вече дължи едни 3 400 лв. за топки на синдика :))
1948 било на феновете ? Донке, ти като си фенка: що не знаеш какво се случва ми 10 страници храчиш по Зафиров, че откраднал топките ? Човека заслужава да одиш да му купуш едно веро, че неговото го е поарчил вече от толкоз пране !!!
[center]Излиза че баба Дора е отдала под наем имущество на АД -то на клуб-клуб.....има ли това право ?[/center]

Върни се в “Футбол - България”