Beladona написа:bobonikolov написа:Мале мале мале в тоя Цирк дю солей не се знае кой кум кой сват кой на булката брат. Браво бе. Уж го създадохте за да е всичко подредено, ясно и точно, а се оказва, че всичко е пълна енигма. Сдружение, което още юридически не съществува имало акции. Пълен смях. И на всичкото отгоре някакъв си Люсиен ги бил държал, докато се създаде самото сдружение![]()
![]()
![]()
![]()
и после щял да ги раздаде на 400-те фена. Ха сега някой да обясни как се държи нещо, което не съществува? Хора хора взеха ви за канарчета. Ебават се с вас по всякакъв начин ама на вас ви харесва. Ебати и мазохизма.
Дришата ви пердаши вас директно , без смазочни матриали , на нас взе да се присмива ????
Нищо ново за неадекватните ти писания .....
Хахах говори си говори не ми пречиш. Само ме разсмиваш. Мойте писания били неадекватни. Айде да ти припомня на теб "адекватния" каква глупост си писал преди 7 страници:
Тоя Люсиен е една временна пощенска кутия , където седят акциите ....тези дни като се регистрира съдебно Сдружението , акциите се прехвърлят на Сдружението и така всички членове на Сдружението стават собственици на ЦСКА !!!!
Пишеш за някакви акции. Така както си го написал излиза, че тоя Люсиен държи акции на сдружение, което още не съществува! Сдружение, което дори и да е създадено няма как да има акции, защото е ЮЛНЦ. Дори и да говориш за акциите на ФК-то, което използвано за да наеме стадиона пак няма как всички акции да са във въпросният Люсиен, просто защото в дружеството акционерите са няколко доколкото знам. Така, че тези небивалици ги разправяй на някой друг.
[/offtopic]