Аз се чудя друго. Щом е такъв злодей, кибритлия, мутра и побойник защо не наби мен? А, сетих се! Вероятно се дължи на факта, че не ходя да снимам него или близките му без покана. Да ни имам и мутрите - бият само неканени фотографи, които се врат в личното им пространство! Друго си е да биеш наред, а не само по някакъв критерий.
И най-смешното е, че тук 8 страници се пънете да обяснявате колко лош бил Стоичков! Човекът е известен и редовно го гонят журналисти и фотографи. По мои спомени има право (и не само той) да реши кога да го снимат - него и дъщеря му на сватбата й, дори май е залегнало в закона, че никой няма право да те снима без твое съгласие, ако не бъркам. Защо го е бил? 2 причини: дружката му се е крила и е оставила него на бойното поле, докато се е инатяла да продължи да снима, а и всички знаем колко ни пази Родната полиция! Ако чака на тях снимките ще излязат в съответната медия, докато някой се сети да се намеси. Не всички имаме времето, парите и нервите на Слави Трифонов, че да съдим жълтите журналистчета. И не ми казвайте, че онези въобще не са очаквали да се стигне до бой и хич, ама хич не са упорствали нарочно, знаейки, че няма да видят много снимки от сватбата, но пък ще имат скандал за първа страница! Хайде да допуснем, че познавам тази сган и не живея в Еквадор, защото тук (във форума) съм чел какви ли не нелепици! Като нищо ще ми кажете, че журналисти от жълта медия в България никога, ама никога не са търсели скандали, а те някакси случайно ги застигат макар те да се съпротивляват всячески.