След 25 години "Дунав" отново е в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Re: След 25 години "Дунав" отново е в А група

Мнениеот FilevV » 16 май 2016 18:56

Русе заслужават да имат отбор в Агр. Желая успех на Дунав :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 май 2016 23:48

Аз съм виждал Дунав в А група- 90/91. :P Шампион стана Етър тогава. Даже това е един от първите ми сезони, имам и преди това още няколко. На 8-9 годинки съм бил кат бяхте А РПФГ. :)
Честито, дано мислиш повече за собствения отбор, отколкото за ЦСКА. Честито и на другите русенци. Гледам имате хубави играчи и то с доста опит.
[offtopic]Абе върти ми се некакво 2:2 между Дунав и ЦСКА, ама не мога се сетя и кога и за какво беше тоя мач. :lol: Ехей, аз един милион мачове имам ако не и повече годишно изгледани, хубаво, че и толкова помним. Ама аз си зяпам футболчето от много малко чаве и живота си го провалям с футбола и заради футбола. Ама не ми пука грам. Трябваше да кандидатствам в некакви Гинеси, всички рекорди счупени със сигурност досега! 25 години бре, не 19. Недейте се издава, че не сте гледали Дунав в А група. Но това 2:2 така и не мога да се сетя за какво идеше реч. Помня го само като резултат. Ама не си пазя статистиките и първенствата от едно време. Всички тетрадки и календарници ги изписвах с футболни резултати и голмайстори. Ама всеки си е башка луд! :lol: :mrgreen: :)[/offtopic]

Имаше един мизрен в-к "Футбол" с неколко листа и си го купувахме едно време. Пазех си и представянията на отборите и т.н. ама всичко е заминало вече в кош.Тогава не бяхме чували и за интернето. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 17 май 2016 08:31

Браво и успех!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 май 2016 11:28

В Русе се случват и яки мъгли,в една такава през 80-те Дунав скалпира Цска,30000 на стадиона 3-1 за русенци,незабравим мач,ЦСка с големите си имена и капитана Г.Димитров който беше изгонен по някое време.Така че отборите внимавайте за русенската мъгла.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 май 2016 03:36

dreben23 написа:Аз съм виждал Дунав в А група- 90/91. :P Шампион стана Етър тогава. Даже това е един от първите ми сезони, имам и преди това още няколко. На 8-9 годинки съм бил кат бяхте А РПФГ. :)

Аз бях по-голям, спомням си на 24 (или май 25) май 1991 Дунав гостуваше на Левски, аз бях на Герена да ги гледам. Много гадно време, валеше ту дъжд, ту мокър сняг, Левски не се бореха за нищо, тай година завършиха шести, а Дунав имаше шанс за спасение и треньор им беше Добромир Жечев. Левски изиграха мача на кръв, особено Пламен Николов даде най-доброто от себе си, бой, ритане, накрая съдията даде дузпа, вратарят на Дунав я хвана, съдията накара да я пребият, щото играч на Левски бил влязъл в наказателното поле, после още повече бой и ритане... Накрая Левски би незаслужено с 2:0 и треньорската кариера на Жечев приключи скоропостижно, след това не се сещам да е водил отбор от А група. Може да са искали да му отмъстят за оная историческа седмица предната година, с Антверпен през седмицата и 0:5 с ЦСКА през уикенда. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 18 май 2016 20:47

dreben23 написа:Аз съм виждал Дунав в А група- 90/91. :P Шампион стана Етър тогава. Даже това е един от първите ми сезони, имам и преди това още няколко. На 8-9 годинки съм бил кат бяхте А РПФГ. :)
Честито, дано мислиш повече за собствения отбор, отколкото за ЦСКА. Честито и на другите русенци. Гледам имате хубави играчи и то с доста опит.
[offtopic]Абе върти ми се некакво 2:2 между Дунав и ЦСКА, ама не мога се сетя и кога и за какво беше тоя мач. :lol: Ехей, аз един милион мачове имам ако не и повече годишно изгледани, хубаво, че и толкова помним. Ама аз си зяпам футболчето от много малко чаве и живота си го провалям с футбола и заради футбола. Ама не ми пука грам. Трябваше да кандидатствам в некакви Гинеси, всички рекорди счупени със сигурност досега! 25 години бре, не 19. Недейте се издава, че не сте гледали Дунав в А група. Но това 2:2 така и не мога да се сетя за какво идеше реч. Помня го само като резултат. Ама не си пазя статистиките и първенствата от едно време. Всички тетрадки и календарници ги изписвах с футболни резултати и голмайстори. Ама всеки си е башка луд! :lol: :mrgreen: :)[/offtopic]

Имаше един мизрен в-к "Футбол" с неколко листа и си го купувахме едно време. Пазех си и представянията на отборите и т.н. ама всичко е заминало вече в кош.Тогава не бяхме чували и за интернето. :lol:

Ако се връщаш назад във времето вземи тетрадките и залагай.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 22:13

Кашчей написа:Дали ще бъде нещо по-различно от "Монтана", "Пирин", "Любимец", "Хасково"-а дано, ама надали, колкото и да не ми се иска да го мисля това. "Бащиците" на Русе заебаха женския баскетбол, за сметка на футбола-дали си е струвало ще знаем след една година. Сега само мога да поздравя феновете на отбора със завръщането, така дълго чакано. Някои дори не са гледали русенски отбор в А група.

„Дунав“ си осигури място в А-група след равенство 2:2 в Разлог и загуба 1:2 на Поморие в Симитли.

Кашчей,като припозна този Дунав за наследник на оригинала не се ли замисли за кредиторите ви,или тях кучета ги яли?
Припознавач си,а се опитваш да четеш морал във форума на ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 22:21

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Дали ще бъде нещо по-различно от "Монтана", "Пирин", "Любимец", "Хасково"-а дано, ама надали, колкото и да не ми се иска да го мисля това. "Бащиците" на Русе заебаха женския баскетбол, за сметка на футбола-дали си е струвало ще знаем след една година. Сега само мога да поздравя феновете на отбора със завръщането, така дълго чакано. Някои дори не са гледали русенски отбор в А група.

„Дунав“ си осигури място в А-група след равенство 2:2 в Разлог и загуба 1:2 на Поморие в Симитли.

Кашчей,като припозна този Дунав за наследник на оригинала не се ли замисли за кредиторите ви,или тях кучета ги яли?

Нещо друго имаш ли да кажеш? Като си чел в сайта, видя ли някъде някой Дунав да е дошъл отвън на Русе, да е започнал веднага да играе в А група? да усещаш някаква разлика, а?! Надали-ти си с толкова закърняло мислене, че трудно усещаш разликата между топлийка и ковашки пирон, камо ли такава!
Аз питам ли те, след като през 1985-а разформироваха ЦСКА ти за кой отбор викаш сега?!
А сега, кръгом и към вратата от тази тема! Отивай да припознаваш Чавдар Етрополе!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 22:31

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Нещо друго имаш ли да кажеш? Като си чел в сайта, видя ли някъде някой Дунав да е дошъл отвън на Русе, да е започнал веднага да играе в А група? да усещаш някаква разлика, а?! Надали-ти си с толкова закърняло мислене, че трудно усещаш разликата между топлийка и ковашки пирон, камо ли такава!
Аз питам ли те, след като през 1985-а разформироваха ЦСКА ти за кой отбор викаш сега?!
А сега, кръгом и към вратата от тази тема! Отивай да припознаваш Чавдар Етрополе!

Като ти изкараха кирливите ризи на припознавач почна по друг начин да се държиш,що така?Колко поста пусна във форума на ЦСКА с призив да си платим дълговете,а в същото време си траеш за тези на Дунав?Нали твърдеше,че ако фалираме губим историята си,как така сега пускаш тема,че "
След 25 години "Дунав" отново е в А група"?
Двуличник,това си ти,бях се обзаложил,че и сакото ти е с две лица,сега съм сигурен,че съм бил прав.Обличай го и бягай да сереш в темата за ЦСКА и не забравяй да го обърнеш,двуличник!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 22:35

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Като ти изкараха кирливите ризи на припознавач почна по друг начин да се държиш,що така?Колко поста пусна във форума на ЦСКА с призив да си платим дълговете,а в същото време си траеш за тези на Дунав?Нали твърдеше,че ако фалираме губим историята си,как така сега пускаш тема,че "
След 25 години "Дунав" отново е в А група"?
Двуличник,това си ти,бях се обзаложил,че и сакото ти е с две лица,сега съм сигурен,че съм бил прав.Обличай го и бягай да сереш в темата за ЦСКА и не забравяй да го обърнеш,двуличник!

Казах ти: Кръгом, и вън от темата, защото ти дори не можеш да спориш нормално! Отивай да припознаваш Чавдар от Етрополе за ЦСКА от София!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”