DrAvalanche написа:bobo_13 написа:Защо не си подкрепяш отбора от твоя град????
Право на избор. Ти що подкрепяш Селтикс?
Първо или второ поколение в този град
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Raid написа:Темата е манипулативна, а въпросите са некоректно поставени: посочени са само два възможни отговора, не е дадена възможност за отделяне на мненията за двата отбора, използвано е размито понятие за определяне на периода.
Авторът на темата е роден за политик, тъй като показва най-необходимото качество за това, а именнно нискоинтелигентна манипулативност разчитаща от една страна на първосигналната омраза на част от феновете на несофийските отбори към Левски и ЦСКА и от друга страна на комплексираната носталгия на феновете на маргинализираното му отборче. Съжалявам, че така се налага да се изразя за някога големия отбор на Славия, който в последните години е превърнат в посмешище и е нарицателен за участие в корупция и манипулиране на футболни резултати. От тази гледна точка е доста странно точно фен на този отбор да повдига въпроса за уговорените мачове.
Най-притеснителното в тази тема е, че е пусната от модератор на форума, който носи отговорността да следи за спазването на правилата тук. Ще припомня на неуважаемия slavia_forever, който в случая се изявява не като модератор, а като обикновен потребител, че там присъстват т. 5 и т. 8. СЪщо така, съгласно указанията в правилата на форума се обръщам към останалите модератори за преглед на темата и преценка дали тя носи "интересна и полезна за останалите потребители информация" и дали това не е провокативна тема, която е "по един или дриг начин... насаждаща омраза между хората".
BRF написа:Както виждаш от както е регреса на ЦСКА и Левски,от тогава е и на националния отбор.В ЦСКА специално се е налагало желязна дисциплина и се е възпитавало в манталитет на победител!Къде може да стане това сега?В Литекс?Лудогорец?
Колкото до "псевдофеновете",аз съм един от тях по твоите описания!Мога да ти отговоря така![]()
![]()
bobo_13 написа:
Защо не си подкрепяш отбора от твоя град???? А чак да приключиш с бг футбола....че ти и сега сигурно ходиш на 1-2 мача на ЦСКА в годината...... Що не ходиш на мачове на Черноморец в Б група?
bobo_13 написа:Не знам дали е право на избор, но пича си е фен на Черноморец Бс и ходи на сбирките на феновете, ама иначе голям чорбар. Това е проблема на бг феновете, че всички са фенове пред компа. Ето го бил фен на Черноморец, ама видиш ли те там се изредиха една камара футболни клубове и човека станал чорбар, щот не е интересно. И в годината отиде на 1-2 мача на ЦСКА и голям фен, чак ще приключел с футбола ако ЦСКА фалира![]()
![]()
![]()
BRF написа:bobo_13 написа:
Защо не си подкрепяш отбора от твоя град???? А чак да приключиш с бг футбола....че ти и сега сигурно ходиш на 1-2 мача на ЦСКА в годината...... Що не ходиш на мачове на Черноморец в Б група?
Баси тъпия въпрос!Кой е отбора от мая град?Черноморец,Нефтохимик,Бургас?Като казвам,че ще приключа,значи ще приключа!Мислиш ли,че феновете на въпросния Черноморец гледат А група сега?
Какво значение има на колко мача съм бил?Това ли ме прави по-голям или по-малък фен на ЦСКА?Този сезон съм ходил на 10-12 мача(не знам колко точно,ако искаш да ти ги изброя),ти прецени колко голям фен съм по твоята скала
!
Защо не ходя на мачове на Черноморец в Б група?Ми те акулите не ходят,аз ли да ходя?Този сезон отидох на един техен мач с Локо ГО,бяха не повече от 100 човека!
bobo_13 написа:
Аз не виждам ЦСКА и Левски в последните 20-ина години да са изваждали от школата си големи таланти. Проблемът в българския футбол дойде след 1994 някъде....започнаха да се закриват спортните училища в градовете, отборите станаха частни, не можеха да си издържат школите, да се обучават треньори и т.н. Държавата спря финансирането на отборите(като изключим тези близки до партийни бизнесмени). Ние все още работи по остарели методики, дори нашите треньори "завършват" НСА или треньорската школа на БФС и това е . А там преподават едни достолепни разбирачи. Никой не се интересува от новостите, никой не налага стила в школите на мъжкия отбор. Няма пари и т.н.
Дори ако погледнеш отборът от САЩ 90% от титулярите са били изградени и утвърдени като футболисти в отбори различни от ЦСКА и Левски, да не говорим, че отдавна играеха по чужбина. Това да вземеш готов играч(след като го искат поне още някоко отбора), да му дадеш шанс 1 година и после да го продадеш...не ми се струва като създаване на футболист. Имахме 12-13 напълно равностойни футболисти от световна класа. Сега нашите най-големи таланти не помирисват европейски футбол, защото не са достатъчно добре подготвени и научени.
През комунизмът най-добрите играчи играеха в Левски и ЦСКА, но в останалите отбори имаше футболисти, които не им отстъпваха по нищо и бяха с класи над сегашните водещи играчи у нас.
НЕка да изкараме едни 4-5 години без Левски и ЦСКА в А група и да видим дали наистина ще се затрие футбола у нас? Всички говорят това, че ако ги няма тези 2 отбора видиш ли всичко свършва....дали?
bobo_13 написа:BRF написа:bobo_13 написа:
Баси тъпия въпрос!Кой е отбора от мая град?Черноморец,Нефтохимик,Бургас?Като казвам,че ще приключа,значи ще приключа!Мислиш ли,че феновете на въпросния Черноморец гледат А група сега?
Какво значение има на колко мача съм бил?Това ли ме прави по-голям или по-малък фен на ЦСКА?Този сезон съм ходил на 10-12 мача(не знам колко точно,ако искаш да ти ги изброя),ти прецени колко голям фен съм по твоята скала
!
Защо не ходя на мачове на Черноморец в Б група?Ми те акулите не ходят,аз ли да ходя?Този сезон отидох на един техен мач с Локо ГО,бяха не повече от 100 човека!
Ето значи ти доказваш моето твърдение по-горе, че ти си станал фен на ЦСКА, защото Черноморец не се знае къде точно е отбора и няма успехи. Това ми беше достатъчно. Дано ако ЦСКА фалира, Черноморец да дръпне нагоре, че да не се отказваш от бг футбола. Все пак на българският футбол му трябват фенове. КАто са били 100 човека, ти ще бъдеш 101-ия.
BRF написа:bobo_13 написа:
Аз не виждам ЦСКА и Левски в последните 20-ина години да са изваждали от школата си големи таланти. Проблемът в българския футбол дойде след 1994 някъде....започнаха да се закриват спортните училища в градовете, отборите станаха частни, не можеха да си издържат школите, да се обучават треньори и т.н. Държавата спря финансирането на отборите(като изключим тези близки до партийни бизнесмени). Ние все още работи по остарели методики, дори нашите треньори "завършват" НСА или треньорската школа на БФС и това е . А там преподават едни достолепни разбирачи. Никой не се интересува от новостите, никой не налага стила в школите на мъжкия отбор. Няма пари и т.н.
Дори ако погледнеш отборът от САЩ 90% от титулярите са били изградени и утвърдени като футболисти в отбори различни от ЦСКА и Левски, да не говорим, че отдавна играеха по чужбина. Това да вземеш готов играч(след като го искат поне още някоко отбора), да му дадеш шанс 1 година и после да го продадеш...не ми се струва като създаване на футболист. Имахме 12-13 напълно равностойни футболисти от световна класа. Сега нашите най-големи таланти не помирисват европейски футбол, защото не са достатъчно добре подготвени и научени.
През комунизмът най-добрите играчи играеха в Левски и ЦСКА, но в останалите отбори имаше футболисти, които не им отстъпваха по нищо и бяха с класи над сегашните водещи играчи у нас.
НЕка да изкараме едни 4-5 години без Левски и ЦСКА в А група и да видим дали наистина ще се затрие футбола у нас? Всички говорят това, че ако ги няма тези 2 отбора видиш ли всичко свършва....дали?
Ти си бил голям анализатор бе!Знаеш проблемите на българските фенове,проблемите на българския футбол!Футболистите от САЩ94 си бяха ЦСКА,Левски и Етър!Не ми говори,че били по една година и заминавали!Стоичков беше 5 години в ЦСКА,Любо(знам,че не участваше,но беше част от великия ни отбор) и Емо си бяха наши юноши!Сираков,Цветанов,Кременлиев,Хубчев,Янков имаха по няколко сезона в Левски,Лечков при нас,младия тогава Боримиров!Като прибавиш Балъков и Иво Йорданов-ето ти го отбора.Всички тия бяха възпитавани в духа на победители.
Ето ги и сегашните-всичко си имат(нали така твърдят всички)Какво ни е отбора в момента-сбирщина от Литекс и Лудогорец!Нали имат най-добрите бази,най-кадърните треньори,прекрасно възстановяване!Ама манталитет?Нямааааааааа!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта