След 25 години "Дунав" отново е в А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: След 25 години "Дунав" отново е в А група
Честити на русенци,но ако не играят на собствения си стадион то участието им в А гр ще е една безсмислица.
-
ticha i vladislav
- Контакти:
Честито на Дунав!Хубав 3 лентов път,хубави хора-доста останаха след следването си във Варна ,няма проходи!Икономическата логика винаги побеждава-както вместо Русе избраха Разград за средище на района през късния комунизъм и после всичко се върна,така и сега с влизането на Дунав в А група.Същото е положението и при Ловеч и Спартак Плевен.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Честито на Дунав!Успех!
Честито на Дунав!
Дано направят сносен отбор и да са поне в "златната среда" в А група.
Дано направят сносен отбор и да са поне в "златната среда" в А група.

След като държавата ми отказа достъпа до ЦСКА ще опитам с Дунав. Дано там олигархичната руско-българска политика не е намесена и не ме спрат да изградя един стойностен клуб, който да е на върха на българското първенство.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Честито на русенци! Дано се задържат много дълго време в елита.
Браво Дунав,браво Русе. Чакаме яките дербита на Североизтока и борбата за 1-то място. Честито. Направете як отбор.Поне градът и феновете ви заслужават да сте сред най-добрите.
Защо се подценява отбора на Доростол Силистра? Да не би да имат по-малко традиции в БГ футбола? Отбори като Дунав под път и над път, то не бяха Хасково,Любимец, Беласица,Черноморец Бургас-София и т.н.
Не виждам как ще избегнат изпадането заради финансовите проблеми.
Не виждам как ще избегнат изпадането заради финансовите проблеми.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- marco_bailey
- Контакти:
Честито, град Русе заслужава отбор в "А" група!
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg
По стечение на обстоятелствата живея в Русе и стискам палци на Дунав. Обаче помня преди 4-5 години Дунав нарочно не влезе с демонстративни загуби в последните кръгове. Сега ми се струва,че е обратното и въобще класирането от Б в А група ми се вижда малко изкуствена работа. А ако някой скочи и ми опонира,ще кажа,че изкуствените работи се разбират,като се види цялото ниво на футбола какво е . Няма по-точен индикатор за това. И мисля,че нещата се повтарят- Любимец,Хасково,Монтана(Пирин ще се спаси само заради Литекс),сега е ред на Дунав.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Върни се в “Футбол - България”