БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица

Мнениеот peliforewer » 12 ное 2015 16:19

Мистри написа:
Hearts_on_Fire написа:....
Много е яко когато неясно-сини се напъват в теми касаещи ЦСКА! Тъп до тъпия...бе не ти е работа!

Абре, ти наистина не знаеш къде се намираш.Темата касаела ЦСКА. :lol:
А наистина не знам какво повече се коментира.Нередовен играч.Всичко друго е в сферата на кошмари сънувани в парка на свободата. :lol:

....Спортно-техническата комисия към БФС не наказа Лудогорец за използването на нередовен футболист. Както БЛИЦ вече разкри, при победата на дублиращия отбор на шампионите с 4:0 над "Левски" игра бразилецът Габриел Коста. В дубъла обаче нямат право да се подвизават чужденци под 21 години, а Коста е именно такъв. За Лудогорец обаче не последва служебна загуба, а СТК прехвърли топката на Дисциплинарната комисия.

Решението на СТК:

За извършено нарушение от ПФК „Лудогорец 1945”, пускане в игра на състезател непозволен от Наредбата за U-21 в срещата ПФК „Левски” – ПФК „Лудогорец 1945” от първенството на U-21, СТК при БФС спира правата на делегата на срещата, сезира ДК при БФС да наложи имуществена санкция на ПФК „Лудогорец 1945” и предлага на Треньорската комисия да вземе отношение за действията на треньора. http://www.blitz.bg/sport/article/276440
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 ное 2015 16:19

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Гледам събрала се е цялата синя армада в темата,а бе аланкоолу вашите на първо място в А група вие сте тръгнали да се занимавате с аматьорите от В група,ама нали сте дребни душички.Един тук ни уверява че Лаптопа имал уважителна причина да не играе на Армията,да има,нежното му ушенце няма да може да понесе 90 мин. да чува ББПП и то точно преди изборите.Лаптоп ли си ,таблет ли си ако имаш достойнство щеше да дойдеш на Армията с отбора си и да се надиграваш с ЦСКА на терена,а не по канцелариите на БФС,ако имаш достойнство ще се извиниш на ръководство и футболисти на Ботев Ихтиман за безумията на феновете ви и ще ги поздравиш за победата,а не да търсиш начини да вземеш мача по втория начин.За всички от форума които много обичат правото и морала само ще спомена че преди месеци младежкия отбор на Лудогорец ползва футболист без права срещу Левски,но БФС не присъди служебна загуба на Лудогорец и с тези решителни точки те станаха шампиони за сметка на Литекс,а Гонзо усмихнат каза че знаел ама не реагирал,защото тарикат мъж не пискал,това ми е коментара за ЗАКОНИ,МОРАЛ И ПРАВИЛА в България и тяхното спазване от БФС.

А Вие какво правите при аматьорите с професионални играчи? Това поредната директива ли е?

Кой определя кои играчи са аматьори и кои професионални,щом сме в аматьорска група значи играчите ни са аматьори.Според теб някой трябва да забрани на Галчев,Цветанов,Бранеков и други футболисти да играят във В група ли,ами обади се на Васко Колев и пуснете донос,там сте много силни,Павката Колев от БФС веднага ще ви подкрепи,той също е по тази част.

Знаеш ли, така се дръвчехте и преди няколко месеца, с "Пътя към титлата" , а виж докъде стигнахте.
Да не стане напролет да има пак "кой ми покафени белите гащи"? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 ное 2015 16:20

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Гледам събрала се е цялата синя армада в темата,а бе аланкоолу вашите на първо място в А група вие сте тръгнали да се занимавате с аматьорите от В група,ама нали сте дребни душички.Един тук ни уверява че Лаптопа имал уважителна причина да не играе на Армията,да има,нежното му ушенце няма да може да понесе 90 мин. да чува ББПП и то точно преди изборите.Лаптоп ли си ,таблет ли си ако имаш достойнство щеше да дойдеш на Армията с отбора си и да се надиграваш с ЦСКА на терена,а не по канцелариите на БФС,ако имаш достойнство ще се извиниш на ръководство и футболисти на Ботев Ихтиман за безумията на феновете ви и ще ги поздравиш за победата,а не да търсиш начини да вземеш мача по втория начин.За всички от форума които много обичат правото и морала само ще спомена че преди месеци младежкия отбор на Лудогорец ползва футболист без права срещу Левски,но БФС не присъди служебна загуба на Лудогорец и с тези решителни точки те станаха шампиони за сметка на Литекс,а Гонзо усмихнат каза че знаел ама не реагирал,защото тарикат мъж не пискал,това ми е коментара за ЗАКОНИ,МОРАЛ И ПРАВИЛА в България и тяхното спазване от БФС.

А Вие какво правите при аматьорите с професионални играчи? Това поредната директива ли е?

Кой определя кои играчи са аматьори и кои професионални,щом сме в аматьорска група значи играчите ни са аматьори.Според теб някой трябва да забрани на Галчев,Цветанов,Бранеков и други футболисти да играят във В група ли,ами обади се на Васко Колев и пуснете донос,там сте много силни,Павката Колев от БФС веднага ще ви подкрепи,той също е по тази част.

Защо ние да сме доносници? Вашите "родители" от БКП създадоха ДС.
А вашият Ангел Рангелов още по тяхно време каза - "За да си в ЦСКА, трябва да си мижитурка, натегач, или доносник" :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 16:35

Ами защото всички ДС бяха Левскари :lol: :lol: :lol: И откога Гонзовица е спряла да писка ?! Стойчо като цял сезон ги тупаше като брашнен чувал Гонзовица след всеки мач ореваваше цялата държава.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 ное 2015 16:49

iliev72 написа:Ами защото всички ДС бяха Левскари :lol: :lol: :lol: И откога Гонзовица е спряла да писка ?! Стойчо като цял сезон ги тупаше като брашнен чувал Гонзовица след всеки мач ореваваше цялата държава.

http://www.blitz.bg/article/3850
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 ное 2015 16:50

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Защо ние да сме доносници? Вашите "родители" от БКП създадоха ДС.
А вашият Ангел Рангелов още по тяхно време каза - "За да си в ЦСКА, трябва да си мижитурка, натегач, или доносник" :)

Моите родители не са от БКП и отдавна са на едно по-добро място,аз също никога съм нямал допир с БКП и ДС,но ваши хора /журналист на име Колев/"натопиха" навремето Михтарски пред УЕФА,преди десетина месеца Васил Колев прати донос срещу Буш до Шефилд Юнайтед.А от "натегачите" от ЦСКА излязоха най-известните български футболисти,играли в реномирани европейски отбори и станали известни по цял свят,дай боже и сега да имаме такива "натегачи".
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 16:56

damyanov1963 написа:
iliev72 написа:Ами защото всички ДС бяха Левскари :lol: :lol: :lol: И откога Гонзовица е спряла да писка ?! Стойчо като цял сезон ги тупаше като брашнен чувал Гонзовица след всеки мач ореваваше цялата държава.

:lol: :lol: :lol: Блиц :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 12 ное 2015 16:59

RealMCF написа:Зорът е "Витоша" (Бистрица) да не губи точки, за да влезе догодина отборчето на Тиквоний І в "Б" ФГ, тъй като помакът от Микре купува "фенове" на ЦСКА да го подкрепят в идеята да преименува "Литекс" в някакъв вид "ЦСКА" още през зимата!

Нещо, което напълно пасва в стила на Микренския бизнесмен. На пресконференцията си на стадион "Народна армия" Микренския привидно прие, че армейската общност е против любимия му проект "ЦСКА-Литекс". Но действията му досега подсказват, че хич не го е еня за хала на намиращото се в изкуствена кома ПФК ЦСКА АД. И затова тихо се придвижва към целта си. Що се отнася до безгръбначните и безпринципни армейски фенове, само мисълта, че догодина биха играли в "А" група и евентуално в някой Евротурнир ще ги накара да се прегърнат и целуна с оранжевото отборче, което го унижи преди време с 8 : О. И колкото и да им присяда, ще преглътнат някакси този корави залък както и унижението да станат поделение на ловчанлии. :mrgreen:
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 ное 2015 17:00

iliev72 написа:
damyanov1963 написа:

:lol: :lol: :lol: Блиц :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Даа, няма вече ДС и ЦСКА е във В група :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 ное 2015 17:34

peliforewer написа:...но ваши хора /журналист на име Колев/"натопиха" навремето Михтарски пред УЕФА...

Право на отговор - из едно интервю на Васил Колев преди 1 година:
Интервюиращ: - Наскоро главният редактор на БЛИЦ - Румен Илиев, който е отявлен фен на ЦСКА и с който бяхте колеги преди години в "Меридиан Мач", те защити, заявявайки, че истината е друга...
В.К.: - Ами друга е. Като привърженик на Левски щях да се гордея, ако съм причинил нещо такова на големия враг, но не съм свикнал да лъжа и да си приписвам заслуги. Казвам го в рамките на шегата. Истината е, че тогава бях кореспондент на „Гадзета дело Спорт”. Преди мача непрекъснато се пишеше дали Михтарски е картотекиран или не. Двамата пратеници ме питаха последно дали ще играе и аз им казах, че е картотекиран. На самия мач бях в Сектор „Б” с моя приятел и колега Жоро Драгоев от „Диема” и две момичета. Оставих ги и отидох да видя какво правят моите хора от „Гадзета дело Спорт” и дали всичко е наред, защото тогава нямаше мобилни телефони и лаптопи. Беше полувремето. Единият от тях, Салваторе Ло Прести, легенда на италианската журналистика и човекът, който е буквално институция в Ювентус, ми каза: „Този мач няма смисъл, Ювентус ще го спечели служебно заради Михтарски”. Просто Ювентус не си даваше зор в онзи мач, защото знаеше, че печели служебно. А това не бе малко, все пак бе първи мач в Европа след световното, на което Италия игра финал. Написах това в „Меридиан Мач”, което лесно може да се провери. После бъдещият ми колега Георги Атанасов си съчини тази героична история за някакъв Поп Кръстьо и я пласира в „24 часа”. Тя трябваше да замаже гафа на администрацията на ЦСКА. Не се казваше име, но се подразбираше кой е. Някакъв човек го написа после в един вестник на ЦСКА и когато му казах, че го осъдя, за което, се молеше това да не се случи. Всъщност хем се молеше, хем агресивно ми държеше сметка за Михтарски. Самият Георги Атанасов ме помоли да не правя нищо по въпроса. Но легендата си е легенда, много хора вярват в нея. Нищо не мога да направя. Не съм се пъчил, че имам хеттрик срещу ЦСКА без да се събличам по екип, ако беше вярно все щях да съм го сторил." :lol: :lol: :lol:

http://www.fanface.bg/interview/item/10 ... D0%B8.html

Както се казва в такива случаи - дума срещу дума... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 ное 2015 17:37, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”