Отсъстващият президент.... !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Отсъстващият президент.... !!!

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:28

peliforewer написа:
Tommi написа:
peliforewer написа:Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Още ли не сте разбрали, че комунизмът свърши и никой не ви е длъжен за нищо? :roll: Какво по-точно трябва да направи Боби Михйлов в един частен клуб? Може би да плати дълговете и да напише стратегията за развитие? Не става така, имате си собственици и ръководители, които да си решават проблемите както намерят за добре.

На нас никой не ни е длъжен,винаги ние сме били длъжни,длъжни бяхме да си плащаме наеми за базите,единствени,длъжни бяхме да спонсорираме БФС със стотици хиляди лева глоби за щяло и нещяло,длъжни сме да търпим удари отвсякъде защото Томов извади на светло заплатите на футболистите и държавата вместо да го награди,се мъчи как да затрие ЦСКА,сега сме длъжни да ни няма по телевизията защото едни хора се страхуват че ще станат за смях барабар с измислените си отбори,длъжни сме да спазваме законите и да плащаме за измислени футболисти и техните нагли агенти,длъжни сме да търпим наказания дори и в приятелски срещи,единствени.Мога още много неща да изброявам ,но мисля че това за сега стига.Тази статия не съм я пуснал във форума заради ЦСКА,а заради жестоките истини казани за президента на БФС,срамно е че Боби Михайлов не стъпва по българските стадиони,срамно е че едни и същи казуси се решават според това за кой отбор и собственик се отнасят,срамно е че има хора които повече от двадесет години са се окопали в БФС и печелят добри пари ,а техните деца и роднини също са нареждат един по един на яслата,това са важните неща споменати в статията,а ти и още 2-3 комплексари,само чакате да прочетете в някой коментар ЦСКА и налазвате и си пишете едни и същи глупости,вече ЦСКА е във В група не пречи на "професионалистите",но явно на вас ви бърка някъде.Заради такива първосигнални отворковци намалих до миниум писането си в този форум защото прецених че споренето с подобни индивиди е губене на време и не ти носи нищо позитивно.

Ейййй, ти я наеми, бе!!!
999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 пъти ви го казаха и ваши, че несте платили и 1 ( една ) стотинка, ама лумпените повтарят мантрите на ГА!
Готов съм да се извиня за това което пиша в момента, в който някой от вас ми покаже документ за един платен наем...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 15 авг 2015 14:30

Captain Stottlemeyer написа:
kremi82 написа:Понеже не ми се чете тази "статия" (от първите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?

Червен рев от кочината... 8-)
"Боби Михайлов: Направихме компромис с оставането на ЦСКА в "А" група..." (годината е 2012)

http://www.sportal.bg/news.php?news=387890

Сега пак им е виновен!... :lol:

Е как да не е виновен ?!? Ако не изпълняват условията, не им е мястото в А група. Какво значение има как се казва клуба, било то да е цска, левски, черно море итн итн. Това е проблема на БФС, направиш ли един път компромис, това ще ти тежи като воденичен камък до като си на тази позиция, затова трябва да се действа безкомпромисно. Както и лицензионната комисия, така и съдийската, всички са едни и същи. Дайте сега "да се снишим", пък дано мине по бързо и така до следващия път. Как може в чужбина , отбори ставали шампиони на англия, италия, франция сега да кретат в дивизиите заради лошо управление, а тук трябва да се толерират клубовете ?

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 15 авг 2015 14:31

1palq4o1 написа:
KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:
Мистри написа:
ceBep написа:Стига с този комунизъм карикатури сини, не виждате ли че футбола ни се разпада, отбори като ЦСКА и Локо СФ бяха захвърлени в аматьорския футбол с лека ръка, Локо ПД са пред отказване, а останалите клубове са на последно издихание и едва връзват двата края. Националния ни отбор е вече в една урна с най-жалките в Европа, а клубовете ни отпадат още преди да ни е започнало първенството. А тоя ми говори за комунизъм и си разчесва пръстите по клавиатурата с разни безсмислици.

Перукан ли ви купуваше носърчетата на кило и с големи заплати?Загрижил се за националния.Колко играча дадохте в последните години?
С лека ръка били изхвърлени.Че вас ви жалеха СЕДЕМ години . :mrgreen:
Сега е ваш ред за жалейка. Па почерпете по едно жито . :lol:

Мистрал, стига си повтарял едно и също като развален светофар!Ако при нас е било на килограми, то при вас е тонове.Даже имаше преди време статия колко много футболисти и треньори имате сменени за няколко години.Е там бяхте ПЪРВИ.А вие колко национали сте дали?Един Гаджев, който е там само, за да си намери отбор!Гледайте си обора!

Закриха ли ни като вас - не са. Търси си виновниците във вашата къщичка.

Не забравяйте, че вие винаги сте след нас!Пък и нас не са ни закрили.Имаме ли мач, имаме ли точки имаме.

И аз пак да си питам-след Нова година ще ви има ли?
Много е възможно и до тогава да ви няма, а през Януари е на 99% сигурно, че ще се разпаднете, ама аз да ти обяснявам неща от ВАШАТА кухня...

Що да ги няма?
ФК ЦСКА АД е готово за "А" Софийска.
ЦСКА София АД на Божков чака на полусъединител.
Милко и Морко и те имат ЦСКА АД без дългове
Леджеата на сън да го бутнеш и той е готов с неговото АД ЦСКА.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:33

Неутрален написа:
Tommi написа:
peliforewer написа:Необяснимо е къде беше Борислав Михайлов, когато най-титулувания клубен отбор стигна до ръба на оцеляването. Търси ли той най-добрия изход за българския футбол заедно с всички юристи на БФС и УЕФА, оповести ли публично кой вариант за излизане от кризата футболният съюз ще приеме за легитимен? Защото случаят с ЦСКА не е частен, той разтърси българския футбол из основи, а вторичните трусове, които предстоят, може да се окажат далеч по-разрушителни.

Още ли не сте разбрали, че комунизмът свърши и никой не ви е длъжен за нищо? :roll: Какво по-точно трябва да направи Боби Михйлов в един частен клуб? Може би да плати дълговете и да напише стратегията за развитие? Не става така, имате си собственици и ръководители, които да си решават проблемите както намерят за добре.

За да не бъда обвинен в пристрастия, ще кажа само едно, колкото ми пука за ЦСКА, толкова и за левски, Славия, Локо СФ итн. Прав си че комунизма свърши , но само на хартия. До колкото знам, Левски също има задължения. Какво е по различното там и защо не последва съдбата на цска ?
Аз съм с две ръце за, когато не се спазват законите, незабавно да има реакция на държавата и в случая цска трябваше отдавна да е там където е , че и по надолу може би. Но с какво е по различен Левски питам ??? Има нещо по интересно, когато Лупи разкри заплатите, които са публична тайна, Тара на много вой наддаде , защо ли ??? Да върнем още малко по назад лентата, в златните времена на Левски , визирам парите на Чорни, Гонзо е взимал заплата изразяваща се в 7 цифри. Дали са плащани данъци на държавата ??? А това че Перуката не става и за чеп за зеле, е ясно на всички. Лошото е че ДПС и там е пуснало пипалата (к.костадинов), така че скоро няма да има оправия, разбира се не само дпс е проблема. Перуци какво обеща когато махнаха батето : 1. Класиране на нац. отбор на голям форум 2. Изграждане на нов стадион и база ; 3. Ще върнем публиката по стадионите ; 4. Ще развиваме ДЮШ итн итн итн. Какво е изпълнил до тук ????? Топки !

Първо да върнем лентата още малко назад...беше тъмнина, и рече Бог ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА...
И сега да ти отговоря с какво е различен "Левски"- с това, че сме си обезпечили плащанията и си обслужваме задълженията и за това търсим СВОБОДНИ АГЕНТИ!!!И за това още сме в "А" група, а не с розовите във "Въъъъъъъъх" група
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 15 авг 2015 14:38

Добре,че го има тоя сайт за да се види колко скарани с реалноста хора има на тоя свят. Aко повечето умеехте дa вниквaте в чуждите постове, и дa рaзбирaте кaкво ви пише тоя отсрещa, нямaше дa сте нaдрaскaл и половинaтa от идиотските си коментaри по-горе. Ще ми посочи ли някой къде някой е ревал че са ни били изхвърлили, натирели и че някой му е виновно БФС че разни мутри си правеха пишки на наш гръб ? Явно за повечето от вас тук е нормално половината ни елитни отбори да са изправени пред фалит, стадионите да се разпадат, терените да са ниви, трибуните да са празни, школите да не работят, а нивото на футбола да ни е сред най-слабите на континента. Това е жалката реалност, а вие си говорете за жирафи, носорози и миещи мечки.
Последна промяна от ceBep на 15 авг 2015 14:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:38

Onze_dOr написа:Ебаси вица, "Левски" се управлявал правилно и разсрочил задълженията, ахахахха
Лично ДП 10 + Боко Тиквата, инструктират държавните институции, как да се процедира с "ФК 14" и ЦСКА... и това няма нищо общо с "адв." Ангелов.
Този адвокат дали е обявил в НАП, доходи от 5-6-10 млн. лв. годишно, та му харизват едни 2-3 млн. за спонсорство на Подуянци?!? Мислете бе го***** откъде толкова пари в адвокат?!

п.п. Дамянов, и "Левски14", не си плаща! ГБС още през 2013 г. надигнаха глас за едни 3,8 млн. лв...... обаче Тиквуний I се завърна, и нещата много удобно бяха потулени, "намери се" друг кандидат да строи на вересия, и те така. ****** на всяка власт!
https://youtu.be/fpkFuA-v948

Я сега си докажи твърденията с документи и веднага се съгласявам с теб!
ГБС обявиха, че имат да взимат пари, НООООООО добавиха, че имат и план за взимане на тези пари в годините-точно това означава управляваш правилно финансите си...и от едната и от другата страна, ама панчаревци какво ли разбират освен от кОсена на сЕно за гувядата!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:41

matador1 написа:Не знам защо си мислите, че някой е длъжен да поддържа бележитите емпблематични клубове по цялата карта на страната. Спортът е в частната дейност. Тя трябва сама да си го поддържа. Аман от комунистически манталитети и капацитети.

Спартак Варна е екс-емблематичен клуб, ама като някой кой да го храни си крета из зоните.
Спартак Пловдив също е екс-емблема, ама като няма пари ще седи по зони и В групи.
Марек Дупница също.
Добруджа Добрич също.
Черноморец Бургас и Нафтата също.

И кои ли не още, които са се прославяли тук и там през годините по различни начини, но като нямат достатъчно активни фенове и като няма хора с пари, които да ги поддържат се случва това, което им се случва... Държавата изобщо не е длъжда ги спасява и спонсорира. След като градовете, от които произхождат са заспали, няма да играят на всичко ниво. Не може всичк отбори, които се считат за емблеми да играят в А група и евротурнирите.

Няамш си представа колко си прав!!!!
Железничарите го разбраха и сега се мъчат да направят нещо, ама розовите пеперуди все още живеят с 30 години назад и си мислят, че все друг трябва да плащат, а те, горките само да папкат!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2015 14:46

Неутрален написа:Тоmmi, явно не четеш внимателно !!!! Пробвай от начало и по бавно, за да няма нужда да обяснявам какво съм писал. Първо цска НЕ Е МОЙ клуб !!! Не ме итнересува на кой е , нито сините нито оранжевите нито лилавите итн клубове. За какво съм "вечно онеправдан" ??? Това което ти си мислиш, си е твоя работа но не ми вкарвай думи в изреченията които ни най малко не съм искал да ги кажа. Разкриването на заплатите е гооляяяям проблем. И то не само в Левски , ама почти всички клубове с малки изключения. Понеже явно не искаш да отговориш, ще питам отново : ГОнзо взимал ли е заплата над 1 милион в годините преди трансфера му в Рен ??? Плащани ли са данъци на държавата ??? Това питам, защо същата тази държава гони едните за неплащане на задълженията , а не гони други за УКРИВАНЕ НА ДОХОДИ !!!!! Не се правете на луди на сила. Как така футболистите карат коли за по 100 К евра , а пък взимат по 3-4 хиляди заплата ??? Много явни несъответствия в начина на живот и декларираните доходи. А за цска , щом до тук са я докарали проблема си е техен, да се орпавят. Даже се чудя дали не трябваше още едно стъпало на долу да слязат но това е друга тема. Иначе за стадионите също не си прав ! Държавата трябва да бъде майка за всички, а не мащеха за някой. Или всички плащат или всички не плащат, не знам защо някой трябва да получава безвъзмездно помощи, а други да се оправят сами. Даже последния пример счупи тъпомера с трибуната за милиони в Разград, но това също е тема за друг разговор.

Никъде не съм написал, че ЦСКА е твой клуб и че си вечно онеправдан. Затова не аз, а ти не ми вкарвай думи в изреченията. Ако си обърка профилите, това не е мой проблем. Айде със здраве.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 авг 2015 14:47

Неутрален написа:
Captain Stottlemeyer написа:
kremi82 написа:Понеже не ми се чете тази "статия" (от първите няколко реда ми прилича на бълвоч и помия), някой с две-три думи ще каже ли за кво иде реч?

Червен рев от кочината... 8-)
"Боби Михайлов: Направихме компромис с оставането на ЦСКА в "А" група..." (годината е 2012)

http://www.sportal.bg/news.php?news=387890

Сега пак им е виновен!... :lol:

Е как да не е виновен ?!? Ако не изпълняват условията, не им е мястото в А група. Какво значение има как се казва клуба, било то да е цска, левски, черно море итн итн. Това е проблема на БФС, направиш ли един път компромис, това ще ти тежи като воденичен камък до като си на тази позиция, затова трябва да се действа безкомпромисно. Както и лицензионната комисия, така и съдийската, всички са едни и същи. Дайте сега "да се снишим", пък дано мине по бързо и така до следващия път. Как може в чужбина , отбори ставали шампиони на англия, италия, франция сега да кретат в дивизиите заради лошо управление, а тук трябва да се толерират клубовете ?

Аве пич, от самолет ти личи , че си "натурален". :lol: Овоня форума.
То не бяха имена на клубове и държави с малки букви, то не бяха "прозрения" кой взимал по милион/ какво/, ама все У канчето на Левски гледаш, а копанята на онези, че е празна и все зурли бутат в чиниите на другите не виждаш.Овъртя се .
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 авг 2015 14:47

Libera написа:Много са жалки сините - четат абсолютно истини и веднага рев за комунисти (което е малко странно предвид на какъв отбор са фенове). Бас ловя, че ако бяха изхвърлили Левскито във В група сега щеше да има 100 теми анти-БФС, но НЕЕЕЕ, трябва да защитаваме БФС и да казваме на черното - бяло, а защо не и розово! Смешни сте на Герена, но като гледам пак сте 5-6 място накрая. Иначе червените е ясно, че всички други са им виновни - там точно като в Левски имат навика да са Господ във футбола и никой да не може да им каже нищо. Така беше 45 години, така си остана по мутренските години и когато дойде време да плащаш се чудиш как може някой да е толкова нагъл, че да иска да плащаш натрупаната от теб сметка! Та ние сме марка, ние сме милиони, от къде на къде след като се наядем трябва да си плащаме сметката? Къде го има това? Има го и е добре да свиквате заедно с другото отборче на всички власти - вече няма привилегии за вас, защото сте никои, нямате пари да си купувате титли както Чорни правеше с Левски, нямате партия да ви дава най-добрите футболисти като ги краде от другите. Това са реалностите - сега силните са други, тези с многото пари, с кренвиршите и трибуните мУци и може само да си злобеете и да ви е яд на тях, защото вие никога няма да стигнете до там, ако ще да се пишете не отбори на народа, а на галактиката. Иначе Михайлов, че е маумуна и не става за нищо е ясно на всички, но най-малко той е виновен, че псевдо-грандовете, галениците на партии, милиции и всякакви комунисти вече са в кенефа, където им е мястото!

Тъпоъгълник, ти май не четеш преди да пишеш, ама по-вероятно е да си достатъчно прост за да не можеш да осмислиш написаното до тук-нормално, все пак си от Враца!!
Единственото за което сме на едно мнение с розовите е, че "синьото" БФС трябва да се измете из дъно!!!Всеки си има аргументи, обаче защо това трябва да се случи.

Върни се в “Футбол - България”