Три клуба изгоряха с лиценза!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Три клуба изгоряха с лиценза!?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 14 май 2015 20:45

Критериите за лиценз в УЕФА и България се разминават.В Европа гледат задълженията и стадиона който си избрал за евротурнирите,но в родният шампионат БФС се връзва на дребни хитрини.Не един отбор домакинства на картофени ниви,свлачища или стадиони чиито козирки са опасни и всеки момент може да се срутят над зрителите.Трябва строги мерки преди да е станало нещо зловещо.Компромисите водят до компромиси и така се процедира от много време.Следя футбола от доста време и такива аномалии не съм виждал.От както Перукан детронира Батето българският футбол копае дъното.Отказване на професионални отбори по средата на първенството,смях с баражи,избор на стадион за финал на купата,комисии които се събират в ресторант на собственик за да решават наказанието му,а това че не сме помирисвали голямо първенство е точно от преврата.Конгреса взима решения,но там Левски,ЦСКА,Ботев или Лудогорец примерно са с 1 глас,заедно с Искра Черноочене,Черноломец Попово или Скрита сила Мъдрево.За по-малките клубове е достатъчно да се заделят 10 000 лв от самоиздържащата се федерация,за да вдигнат ръка на хранителната верига за нов мандат.Срам.Трябват крути мерки.Три клуба били под въпрос за вътрешното първенство.Глупости.Половината са за отнемане.Ако не могат да си заплащат задълженията към НАП,БФС, бивши футболисти или мениджъри,съблекалните им са съноретени,а тоалетните клоаки за какъв буй се водят професионалисти.Като нямаш пари не ходиш на почивка в петзвезден хотел,а търсиш евтина квартира или спиш на плажа.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 14 май 2015 20:48

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Критериите за лиценз в УЕФА и България се разминават.В Европа гледат задълженията и стадиона който си избрал за евротурнирите,но в родният шампионат БФС се връзва на дребни хитрини.Не един отбор домакинства на картофени ниви,свлачища или стадиони чиито козирки са опасни и всеки момент може да се срутят над зрителите.Трябва строги мерки преди да е станало нещо зловещо.Компромисите водят до компромиси и така се процедира от много време.Следя футбола от доста време и такива аномалии не съм виждал.От както Перукан детронира Батето българският футбол копае дъното.Отказване на професионални отбори по средата на първенството,смях с баражи,избор на стадион за финал на купата,комисии които се събират в ресторант на собственик за да решават наказанието му,а това че не сме помирисвали голямо първенство е точно от преврата.Конгреса взима решения,но там Левски,ЦСКА,Ботев или Лудогорец примерно са с 1 глас,заедно с Искра Черноочене,Черноломец Попово или Скрита сила Мъдрево.За по-малките клубове е достатъчно да се заделят 10 000 лв от самоиздържащата се федерация,за да вдигнат ръка на хранителната верига за нов мандат.Срам.Трябват крути мерки.Три клуба били под въпрос за вътрешното първенство.Глупости.Половината са за отнемане.Ако не могат да си заплащат задълженията към НАП,БФС, бивши футболисти или мениджъри,съблекалните им са съноретени,а тоалетните клоаки за какъв буй се водят професионалисти.Като нямаш пари не ходиш на почивка в петзвезден хотел,а търсиш евтина квартира или спиш на плажа.

Съгласен съм изцяло-само дето само 2-3 клуба трябва да имат лиценз за българското първенство и европа по твоята логика,а то тогава няма да има първенство и няма да трябва и фирмена телевизия да го отразява , а най-вече няма да трябва да има и БФС с кум комисиики и писарушки и кой ще позволи това.Перукан да не е луд-от къде ще цица парички за гюбеци.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 20:50

bobo_13 написа:
Мистри написа:Неква тиква дава съвети , Левски и ЦСКА да се учели от Домуса.
Ами дайте на всеки отбор по едно печелившо държавно предприятие, господин тиква.

Ми те имаха
Левски - Мтел и ЛевИнс, както и Балканбанк......онази много добре източена банка, която даде хиляди милионери
ЦСКА- имаше Кремиковци

Това, че не можаха да се справят, когато цялата държава и партии ги подкрепяха, а решиха да грабят с пълни шепи си е техен проблем

Чичо, освен Кремиковци, кое от посочените е ДЪРЖАВНО или било такова , като БМФ например, или просто си неумен? :lol:
В мащаба, който вас ви подкрепя правителство, в лицето на тиквоча, партията му,по време на т.н. пазарна икономика никой не е подкрепял двата софийски клуба.
Посочи ми един премиер, който се е "гушкал" със собственик на някой отбор на мач, освен ...антибиотик. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2015 20:55

bobo_13 написа:
Ами дайте на всеки отбор по едно печелившо държавно предприятие, господин тиква.

Ми те имаха
Левски - Мтел и ЛевИнс, както и Балканбанк......онази много добре източена банка, която даде хиляди милионери
ЦСКА- имаше Кремиковци

Това, че не можаха да се справят, когато цялата държава и партии ги подкрепяха, а решиха да грабят с пълни шепи си е техен проблем

:lol: :lol:
Не знаех, че Мтел и лев инс са държавни предприятия. Дори не знам защо намесваш лев инс.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 21:07

Eminem написа:
bobo_13 написа:

Ми те имаха
ЦСКА- имаше Кремиковци

:lol: :lol:
Не знаех, че Мтел и лев инс са държавни предприятия. Дори не знам защо намесваш лев инс.

Ами защото там са свикнали държавата и общината да им прави лев ин.
А те като частници да правят с държавни пари лев аут. :lol:
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2015 21:09

Мистри написа:
bobo_13 написа:

Ми те имаха
ЦСКА- имаше Кремиковци

Чичо, освен Кремиковци, кое от посочените е ДЪРЖАВНО или било такова , като БМФ например, или просто си неумен? :lol:
В мащаба, който вас ви подкрепя правителство, в лицето на тиквоча, партията му,по време на т.н. пазарна икономика никой не е подкрепял двата софийски клуба.
Посочи ми един премиер, който се е "гушкал" със собственик на някой отбор на мач, освен ...антибиотик. :lol:

По това време Кремиковци е собственост на Митал.БМВ е било държавно след това продадено. Нито едно от посочените
от теб като държавни не е такова.Всички помним собственика на М тел като собственик на Левски,също така,че доста
дълго време беше единствен на пазара заради Бакърджиев.Така,че не прекалявай.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 май 2015 21:11

Мистри написа:
bobo_13 написа:

Ми те имаха
ЦСКА- имаше Кремиковци

Под ДЪРЖАВНО се разбита още и частни компании с държавни бизнесмени приближени до държавата и управляващи техните активи. Мтел преди това беше Мобилтел, Лев Инс бесе ЗК Спартак и т.н. и 2-те компании имаха много близки до определени политици собственици. Нас никой не ни е подкрепял. Не знам кои сме "НИЕ".
Точно па Левски и ЦСКА да се оплакват от липса на държавна подкрепа...хахаха. Чорни, Батков, Балканбанк, Алексей Петров.......провери тези имена и тогава говори за не държавна подкрепа.
Или ако си чорбарче - Илия Павлов(лека му пръст), Томов, Черепа, Митал, Кремиковци, Манджуков, Инджов и т.н.

Умишлено или не, всички силни фирми, близки до държавата, през демократичните години са поставяни за спонсори на двата "гранда". Не знам за какво БМФ ми говориш и как парите от там отиват в Лц?

Самият ББ се изтапанчи и заяви, че ще помага на Левски ....http://***.eu/news140815.html, помогна за идването и на ВТБ(която е банката на КГБ)
А за ЦСКА няма смисъл да посочвам, защото на всеки мач има бивши премиери и министри или настоящи.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 21:14

petko.h.markov написа:
Мистри написа:
bobo_13 написа:

Ми те имаха
ЦСКА- имаше Кремиковци

По това време Кремиковци е собственост на Митал.БМВ е било държавно след това продадено. Нито едно от посочените
от теб като държавни не е такова.Всички помним собственика на М тел като собственик на Левски,също така,че доста
дълго време беше единствен на пазара заради Бакърджиев.Така,че не прекалявай.

Прав си.
БМВ не е било държавно, ама никога. :lol: както и Мтел де. :mrgreen:

БМФ обаче беше.
И ако си размърдаш малко мозъка, ще разбереш какво имам предвид.Не само да пишеш , за да отчетеш присъствие.
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2015 21:22

Когато БМФ е било държавно,никога е нямало нищо общо с Лудогорец.М-тел никога не е било държавно,но точно неговия
собственик стана собственик на Левски,а после и Чорни.До кога М-тел беше единствен оператор в България? Не регистрирам мнения,просто написаното не ти отърва.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 21:24

bobo_13 написа:
Мистри написа:
bobo_13 написа:

Ми те имаха
ЦСКА- имаше Кремиковци

Под ДЪРЖАВНО се разбита още и частни компании с държавни бизнесмени приближени до държавата и управляващи техните активи. Мтел преди това беше Мобилтел, Лев Инс бесе ЗК Спартак и т.н. и 2-те компании имаха много близки до определени политици собственици. Нас никой не ни е подкрепял. Не знам кои сме "НИЕ".
Точно па Левски и ЦСКА да се оплакват от липса на държавна подкрепа...хахаха. Чорни, Батков, Балканбанк, Алексей Петров.......провери тези имена и тогава говори за не държавна подкрепа.
Или ако си чорбарче - Илия Павлов(лека му пръст), Томов, Черепа, Митал, Кремиковци, Манджуков, Инджов и т.н.

Умишлено или не, всички силни фирми, близки до държавата, през демократичните години са поставяни за спонсори на двата "гранда". Не знам за какво БМФ ми говориш и как парите от там отиват в Лц?

Самият ББ се изтапанчи и заяви, че ще помага на Левски ....http://***.eu/news140815.html, помогна за идването и на ВТБ(която е банката на КГБ)
А за ЦСКА няма смисъл да посочвам, защото на всеки мач има бивши премиери и министри или настоящи.

Много си смешен.
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - България”