БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: БФС забранява да се побеждава Витоша Бистрица

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2015 15:22

Teo написа:
galina4 написа:Железни армейци! Вие, които сте футболното страшилище за цяла Европа, от "Витоша" Бистрица ли се уплашихте? Защо не сезирате БФС по казуса? Или поне направете поредната демонстрация с искането държавата да се намеси...

@ Точно ние настоявахме да има мач на всяка цена на Армията срещу отбора на 2.2.16.16... лаптопа се оправдаваше като обран ром :idea:
@ Било ни е страх от Витоша ХАХА... на Армията щяхме да ги разпорим на две :!:

Абе ей, наглеци такива страхливи, защо се отказахте да играете с тях за купата на тъпанарите тогава? :evil: Не ми излизай с оправданията на разтрепераното ви треньорче, че принцесите в червено били изморени и можело някоя от да се хване за епилираното краче ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 12 ное 2015 15:29

TristaNNN написа:
Teo написа:
galina4 написа:Железни армейци! Вие, които сте футболното страшилище за цяла Европа, от "Витоша" Бистрица ли се уплашихте? Защо не сезирате БФС по казуса? Или поне направете поредната демонстрация с искането държавата да се намеси...

@ Точно ние настоявахме да има мач на всяка цена на Армията срещу отбора на 2.2.16.16... лаптопа се оправдаваше като обран ром :idea:

Абе ей, наглеци такива страхливи, защо се отказахте да играете с тях за купата на тъпанарите тогава? :evil: Не ми излизай с оправданията на разтрепераното ви треньорче, че принцесите в червено били изморени и можело някоя от да се хване за епилираното краче ...

Не намесвай Божинов, темата е друга! :mrgreen:
Едно е да откажеш мач за купата на АЛ, съвсем друго е мач за първенство.
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2015 15:32

Hearts_on_Fire написа:
TristaNNN написа:
Teo написа:

Не намесвай Божинов, темата е друга! :mrgreen:
Едно е да откажеш мач за купата на АЛ, съвсем друго е мач за първенство.

Ама разбира се ... Значи, когато червените решават, че не им се играе с Витоша - всичко е наред. Ама ако Витоша реши, че не им се играе с червените - уууу,ааааа,,ггрууууу.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 12 ное 2015 15:34

TristaNNN написа:Ама разбира се ... Значи, когато червените решават, че не им се играе с Витоша - всичко е наред. Ама ако Витоша реши, че не им се играе с червените - уууу,ааааа,,ггрууууу.

Тъй, тъй, давай още!
TristaNNN написа:Какъв уайлд кард за феърплей бе човече? :o Та УЕФА като им отвори досието и ще се плесне по челото: то не беше мониторинг, то не бяха глоби, то не бяха дела за неплатени заплати ... уайлд кард за феърплей вика. :lol:

Ти това за сериозно ли го взе бе? То пък кво ли се чудя... :)
Много е яко когато неясно-сини се напъват в теми касаещи ЦСКА! Тъп до тъпия...бе не ти е работа!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2015 15:39

Hearts_on_Fire написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Ама разбира се ... Значи, когато червените решават, че не им се играе с Витоша - всичко е наред. Ама ако Витоша реши, че не им се играе с червените - уууу,ааааа,,ггрууууу.

Тъй, тъй, давай още!
TristaNNN написа:Какъв уайлд кард за феърплей бе човече? :o Та УЕФА като им отвори досието и ще се плесне по челото: то не беше мониторинг, то не бяха глоби, то не бяха дела за неплатени заплати ... уайлд кард за феърплей вика. :lol:
[/offtopic]
Ти това за сериозно ли го взе бе? То пък кво ли се чудя... :)

Е, човекът го беше написал в сериозен тон. :)
[offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 15:51

Ами как така ще побеждават отборчето на Боко.Толкова пари изсипа Боко в любимият Левски заради Перукан. Сега е ред на Перукан да връща услугата.Не може хем Шеф на БФС , а отбора в който е играл да е в В група заради борчове.Боко на Левски , Перукан на Витоша Б. ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 ное 2015 16:04

peliforewer написа:Гледам събрала се е цялата синя армада в темата,а бе аланкоолу вашите на първо място в А група вие сте тръгнали да се занимавате с аматьорите от В група,ама нали сте дребни душички.Един тук ни уверява че Лаптопа имал уважителна причина да не играе на Армията,да има,нежното му ушенце няма да може да понесе 90 мин. да чува ББПП и то точно преди изборите.Лаптоп ли си ,таблет ли си ако имаш достойнство щеше да дойдеш на Армията с отбора си и да се надиграваш с ЦСКА на терена,а не по канцелариите на БФС,ако имаш достойнство ще се извиниш на ръководство и футболисти на Ботев Ихтиман за безумията на феновете ви и ще ги поздравиш за победата,а не да търсиш начини да вземеш мача по втория начин.За всички от форума които много обичат правото и морала само ще спомена че преди месеци младежкия отбор на Лудогорец ползва футболист без права срещу Левски,но БФС не присъди служебна загуба на Лудогорец и с тези решителни точки те станаха шампиони за сметка на Литекс,а Гонзо усмихнат каза че знаел ама не реагирал,защото тарикат мъж не пискал,това ми е коментара за ЗАКОНИ,МОРАЛ И ПРАВИЛА в България и тяхното спазване от БФС.

А Вие какво правите при аматьорите с професионални играчи? Това поредната директива ли е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 12 ное 2015 16:07

Hearts_on_Fire написа:....
Много е яко когато неясно-сини се напъват в теми касаещи ЦСКА! Тъп до тъпия...бе не ти е работа!

Абре, ти наистина не знаеш къде се намираш.Темата касаела ЦСКА. :lol:
А наистина не знам какво повече се коментира.Нередовен играч.Всичко друго е в сферата на кошмари сънувани в парка на свободата. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 ное 2015 16:09

TristaNNN написа:
Teo написа:

Хаха комик :lol: ... ние играем за първенство, купа на България и за още една купа ли да играем бе, някаква си аматьорска купа?
@ Нормално е да си пазим футболистите... до преди няколко седмици играехме сряда/неделя... айде нема ли да идва пролетта и да се паднем с вас да ви изкъртиме бушоните :idea:
@ Христо Янев си върши работата перфектно и нямам никакви забележки... щом е така решил, така да бъде! А това, че вие скимтите ме боли фарО :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 ное 2015 16:11

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Гледам събрала се е цялата синя армада в темата,а бе аланкоолу вашите на първо място в А група вие сте тръгнали да се занимавате с аматьорите от В група,ама нали сте дребни душички.Един тук ни уверява че Лаптопа имал уважителна причина да не играе на Армията,да има,нежното му ушенце няма да може да понесе 90 мин. да чува ББПП и то точно преди изборите.Лаптоп ли си ,таблет ли си ако имаш достойнство щеше да дойдеш на Армията с отбора си и да се надиграваш с ЦСКА на терена,а не по канцелариите на БФС,ако имаш достойнство ще се извиниш на ръководство и футболисти на Ботев Ихтиман за безумията на феновете ви и ще ги поздравиш за победата,а не да търсиш начини да вземеш мача по втория начин.За всички от форума които много обичат правото и морала само ще спомена че преди месеци младежкия отбор на Лудогорец ползва футболист без права срещу Левски,но БФС не присъди служебна загуба на Лудогорец и с тези решителни точки те станаха шампиони за сметка на Литекс,а Гонзо усмихнат каза че знаел ама не реагирал,защото тарикат мъж не пискал,това ми е коментара за ЗАКОНИ,МОРАЛ И ПРАВИЛА в България и тяхното спазване от БФС.

А Вие какво правите при аматьорите с професионални играчи? Това поредната директива ли е?

Кой определя кои играчи са аматьори и кои професионални,щом сме в аматьорска група значи играчите ни са аматьори.Според теб някой трябва да забрани на Галчев,Цветанов,Бранеков и други футболисти да играят във В група ли,ами обади се на Васко Колев и пуснете донос,там сте много силни,Павката Колев от БФС веднага ще ви подкрепи,той също е по тази част.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - България”