"Изненадата Неделев"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mark1926
Контакти:

Re: "Изненадата Неделев"

Мнениеот mark1926 » 20 юли 2015 19:43

urkoto написа:Свидетелите на Христолов да си спомнят как обясняваха как Тошко Гугъла бил по-добър от Миланов. За времето, в което Миланов стана шампион и вице-шампион на Русия + двуцифрено число мачове в ШЛ, техния кумир Тошко Гугъла изкара немски ИТ сертификат засвидетелстващ напредналото му ниво на боравене с гугъл транслейт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Каква съдба, наистина... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Урец, осъзнай се, това не е тема за Тошенцето Неделев според жълтите, а за потребител номер едно на Гонг, дори Аз съм с повече успехи от Тошко :lol: ...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 20 юли 2015 20:16

urkoto написа:Свидетелите на Христолов да си спомнят как обясняваха как Тошко Гугъла бил по-добър от Миланов. За времето, в което Миланов стана шампион и вице-шампион на Русия + двуцифрено число мачове в ШЛ, техния кумир Тошко Гугъла изкара немски ИТ сертификат засвидетелстващ напредналото му ниво на боравене с гугъл транслейт :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И тва всичко го казва някъв напълно неизвестен форумен евнух, чиято единствена радост е да показва сгърченото си самочувствие и жалкото си съществуване, сипейки жлъч и завист в нета :o

До сега се смеех на теб и на другия с "успехите в нета" , обаче вече съм убеден, че състоянието ви не е за смях :oops:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 20 юли 2015 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 юли 2015 20:29

Тия двамата са за "Комиците" :lol: Толкова не съм се смял от последната тема на Марко :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 20 юли 2015 20:35

mark1926 написа:дори Аз съм с повече успехи от Тошко :lol: ...

Така е, никой не може да ти отнеме титлата Чикиджия Номер Едно в Галактиката,факт!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юли 2015 20:44

Plovdivskia Grand написа:Успех на Тошко Неделев, а всички доказани илитерати във форума да......са живи и здрави :lol: :lol: :lol: !

Успех на Тошко, а ти, дано да знаеш какво е илитерат 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 юли 2015 20:49

mark1926 написа:

Урец, осъзнай се, това не е тема за Тошенцето Неделев според жълтите, а за потребител номер едно на Гонг, дори Аз съм с повече успехи от Тошко :lol: ...

Какъв е критерия за потребител и кой ти го даде,Погледни за какъв период от време колко мнения имаш и колко са за твоят отбор и колко за жАлтия.Престани с тези самохвалбестия.Не се ли надскачаш смърфче.

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 20 юли 2015 21:21

Ти да не си започнал вече да го вдигаш, че и се шегуваш с хората? :o
Я кажи, колко чужди езици владееш и в коя страна си се доказал?
Те германците са го казали " Das Leben ist zu kurz um Deutsch zu lernen" , но ще се доверим на доказани капацитети като теб! ;)
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Sirene

Мнениеот Sirene » 20 юли 2015 21:26

потУреца може и да научи език, но самолета няма да го вдигне никога :lol:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 20 юли 2015 22:13

Неделев засенчен от двама анонимника от Гонг- БЕЗЦЕННО...

Sirene

Мнениеот Sirene » 20 юли 2015 22:31

Я виж на лаутарската нива как ги засенчва Тошето 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e27foyIuldk[/youtube]

Върни се в “Футбол - България”