Набедени величия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Набедени величия

Мнениеот djd » 03 юни 2015 16:56

Сега вече като прочетох и текста под заглавието :lol: , а и коментарите после, не се сещам да имаме такова величие.
Споменатите Брито и Ибрахимата не могат са минат за такива, колкото и да снижим критериите. Нашите величия са други и те наистина са големи футболисти. Няма да ги изреждам. Всички ги знаят.
Единственият от тях, който от време на време ми е късал нервите с пропуски, е Емо Костадинов. Но качествата му са много по-големи от тези пропуски. Заради гола срещу Франция забравям за по-слабите му прояви.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 юни 2015 17:05

За Гонзо и Камбуров говорят фактите и само пълен идиот и завистник би казал, че не стават.
[center]Levski & Lazio[/center]

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 03 юни 2015 17:05

djd написа: Заради гола срещу Франция

ГоловеТЕ :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 юни 2015 17:10

redchampions написа:
djd написа: Заради гола срещу Франция

ГоловеТЕ :)

Прав си. И първият гол беше много важен - почти веднага след техния.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 юни 2015 17:24

djd написа:Сега вече като прочетох и текста под заглавието :lol: , а и коментарите после, не се сещам да имаме такова величие.
Споменатите Брито и Ибрахимата не могат са минат за такива, колкото и да снижим критериите. Нашите величия са други и те наистина са големи футболисти. Няма да ги изреждам. Всички ги знаят.
Единственият от тях, който от време на време ми е късал нервите с пропуски, е Емо Костадинов. Но качествата му са много по-големи от тези пропуски. Заради гола срещу Франция забравям за по-слабите му прояви.

Аз мисля, че при Костадинов е обратното. Той си беше добър играч, а вие го набедихте за некадърник, докато играеше при вас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юни 2015 18:03

Ся ще ви шокирам - Димитър Бербатов (ЦСКА), ама пък точно обратното - те не му даваха шанс, вместо него налагаха бездарния Асен Букарев, който по това време го харесвах от немай как, но после си смени вярата нещо! :) Но това се промени след като излезе да играе в чужбина Берба и отиде в любимия отбор в Германия- съвпадение, от Леверкузен нататък се промениха нещата.
Имало е и други ментета със сигурност, но аз съм гледал твърде много футбол и лошите работи съм ги изхвърлил от съзнанието си. :lol: Роналдо и Меси определено са псевдозвезди, които някой упорито налага в целия свят, а аз ви казвам, че не са нищо особено и двамата в сравнение със звезди от миналото, които съм имал честта да гледам. :) Лошото при тях е, че ги налагат и съперниците като стоят за конусчета да си гонят рекордите милите! :lol:

Може би Силвен Вилтор (Арсенал) на моменти ми късаше доста нервите, а последно май ми ги е късал Артета, говоря за сериозното късане, когато съм теглил майни. От Валенсия Шкодран Мустафи, но към него имам грях, защото вторият полусезон беше ни вторият най-добър защитник, ама вече му се извиних де. :cry:

Но като първи избор ще номинирам целият отбор на ЦСКА през 2015-та с куп треньори, собственици, ама мен ми е ясно, че не играят умишлено. :oops: Нищо, да се сърдят сега само на себе си като ги разкараме един по един!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 юни 2015 19:01

damyanov1963 написа:
djd написа:Сега вече като прочетох и текста под заглавието :lol: , а и коментарите после, не се сещам да имаме такова величие.

Аз мисля, че при Костадинов е обратното. Той си беше добър играч, а вие го набедихте за некадърник, докато играеше при вас.

Не съм казал "некадърник". Порто нямаше изобщо да го вземат, камо ли да играе там 4-5 години, ако беше некадърник.
Просто ме ядосваше с пропуските си.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 03 юни 2015 19:28

damyanov1963 написа:
veselinsk написа:По-надценени играчи от Гонзо и тоя дето ми е на снимка последните години не е имало.

А Тошко Неделев?

Като му дойде времето на Тошко Неделев да спира с футбола ще му направим една равносметка и тогава ще го съдим 8-)
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юни 2015 19:54

Недейте плю Емо, че ми е идолът и найш къв хейт може да отнесеш, няма да може да му се види и края! Шегувам се... :) имаше нещо подобно наистина от страна на феновете, но аз си го обичах винаги, винаги съм го обичал повече от Стоичков и Лечков, и Пенев. :P А в периода му в Байерн особено си беше номер едно Коща! Тъпо е малко за единствения българин вкарвал гол на европейски финал, да се лъжат малките деца, че е бил набеден, не е вярно, иначе няма да стигне финала! :) В Порто също си беше на добро ниво, хич не е набеден бате Емо. :) Вече като беше ръководството е набеден ръководител, ама кат играч копче не може да му се каже! Де да имахме сега такива "набедени" играчи като бате Емо да ни класират на световни първенства, един нямаше да хейтва от нас, а щяхме да сме щастливи! :) Ама нямаме, освен бате Бербо. :)

Е едно време клубовете не бяха АД-та и фирми за международен трафик на хора и си имахме всичко! :lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 03 юни 2015 20:05

Всички "млади таланти" са силно надценени.Една от младежките гарнитури тръгна за титла с лидер Велков от Славия но май три загуби навъртяха първата от Германия.Краев много суперлативи но в мача с Черно море освен с пропуск от няколко метра с глава с друго не го запомних.Десподов има качества но и той избухва с хубав пробив и гол и после гледа мача от близо.Здравко Лазаров до близо 40 години надбягваше младите защитници.

Върни се в “Футбол - България”