doktora25 написа:PFC Litex написа:doktora25 написа:ТЕЗИ КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ Е НОРМАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТОЗИ КАНАЛ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ОБСЛУЖВАТ И ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ САМО И САМО ДА ЗАЩИТЯТ КРИВОРАЗБРАНИТЕ СИ ПРЕДСТАВИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ЗАРАДИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЕГОИЗЪМ!
СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!
Как точно един телевизионен канал застрашава националната сигурност за да бъдат определяни гледащите го, като национални предатели?
Национално предателство е да търпиш, толерираш, да не се възмущаваш и да не протестираш, когато алчни и самозабравили се престъпници искат да те стрижат като проста овца. Това че някои подчовеци поставят собствения си г*з на първо място пред всеобщото благо, вместо чисто и просто да потърпят 2-3 месеца и да слушат мачовете по радиото, докато това изчадие Диема Спорт фалира. Ама нека се покажем колко сме готини, колко сме модерни, колко пари имаме, колко хубаво нещо е пазарната свободия, а другите - кучета да ги ядат.
Докато има хора с такова мислене, докато пред офисите на Нова няма никой, докато пред Народното събрание няма разгневени тълпи след всеки приет антибългарски закон - никога няма да се оправим.[/quoteА
Абсолютно си прав, а не е и нужно да не гледат мачове, пак казвам стриймове винаги има в интернет, неудобството е че трябва да гледаш на компютъра. Но си прав, типично по български гуржото може всяка неделя да лежи под таралясника си пред блока ама диема спорт гледа на телевизора

Аз пък си карам прилична кола и си гледам през нета. Не знам защо някои ми развиват странни теории, ама имат право на мнение, щом искате да се чувствате европейци плащайте. То правилно бях чел един виц, че само в България може да се види човек с кола за 1000 лева и телефон за 1500. Няма такава държава