Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Бихте ли изказали мнението си за тази статия?

Мнениеот damyanov1963 » 09 юли 2015 16:44

dreben23 написа:То и ще се види! :lol: 8-) Поне ще се види, а за вашата печка "Чудо", само се чува! :)
За справки : Луис Педро вдигна още с първия си мач в Търгу Муреш трофей, а с печката "Чудо" кога? :)

За коя печка говориш, те са няколко, ако е от новата селекция не я знам, щото не съм се интересувал от нея, понеже предварително знам какви ще са резултатите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Scanspeak
Контакти:

Мнениеот Scanspeak » 09 юли 2015 16:49

Имаш някои странни твърдения. Лудогорец не успява с обединение на пари и мисъл, а с пари и БФС. "и"-то можеш да го заместиш и с "в". Нали ги видя като излязоха в Европа, минаха през Стяуа с някакъв бесен късмет, след това се мъчиха срещу един от най-слабите отбори на Ливърпул последните 15 години, Базел, който беше с разпродаден състав и без Мурат Якин им сипа 4-ка като на тренировка, а Реал Мадрид, освен че не са в най-силната си форма, в София дори не направиха тренировка. Най-важното за един анализатор, независимо в какъв сектор е, е да гледа обективно и безпристрастно на нещата, нещо, тотално избледняло в България, особено от футболна гледна точка през последните 4-5 години. Целта ми не е да ядосвам трите фена на отборчето тук във форума, а просто цитирам факти.
"Този коментар е спонсориран от Кен, кренвирши за всеки зелен"

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Бите ли казали мнението си за тази статия?

Мнениеот T&T » 09 юли 2015 17:13

icko65 написа:Подкрепям горното мнение и си мисля:Къде останаха "грандовете"?И въобще грандове ли са?

Левски и ЦСКА са бивши грандове на българския футбол и колкото по-бързо това бъде осъзнато от феновете и ръководителите им, толкова по-бързо ще се върнат отново на върха. Времената се променят и не може да се лежи на стари лаври.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 17:23

ticha i vladislav написа:
Red_Neck написа:
ticha i vladislav написа:Защо ги "грандосвас"още тези фалирали отбори?Комунизма отдавна умря,но явно е пуснал вечни корени в доста глави!

Най-успешните клубове ли са? - Да!
С най-много привъженици ли са? - Да!
Предизвикват ли най-голям интерес? - Да!
Значи са грандове .... толкоз. :)

Има ли други клубове с по-големи дългове от тях?-He!
Играят ли в Европа?-Не!
Станаха ли шампиони?-Не!
Взеха ли Купата на страната?-Не!
Играят ли дори в А група?-Не,само единия!
Значи не са грандове ...толкоз.Останалото е комунистическа гледна точка. Приемете го и ще спите по-спокойно!

Ривър плейт като изпадна от аржентинската примера дивизион,спря да бъде гранд от Аржентина ли :lol: ?Или както те,така и Бока не знам последните години дали въобще са били шампиони и не са грандове ли?Милан и Интер и те ли не са грандове?А Ливърпул?Ходи се мии и лягай!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юли 2015 18:14

BRF написа:
ticha i vladislav написа:
Red_Neck написа:
ticha i vladislav написа:Защо ги "грандосвас"още тези фалирали отбори?Комунизма отдавна умря,но явно е пуснал вечни корени в доста глави!

Най-успешните клубове ли са? - Да!
С най-много привъженици ли са? - Да!
Предизвикват ли най-голям интерес? - Да!
Значи са грандове .... толкоз. :)

Има ли други клубове с по-големи дългове от тях?-He!
Играят ли в Европа?-Не!
Станаха ли шампиони?-Не!
Взеха ли Купата на страната?-Не!
Играят ли дори в А група?-Не,само единия!
Значи не са грандове ...толкоз.Останалото е комунистическа гледна точка. Приемете го и ще спите по-спокойно!

Ривър плейт като изпадна от аржентинската примера дивизион,спря да бъде гранд от Аржентина ли :lol: ?Или както те,така и Бока не знам последните години дали въобще са били шампиони и не са грандове ли?Милан и Интер и те ли не са грандове?А Ливърпул?Ходи се мии и лягай!

Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юли 2015 18:40

kalata98 написа:Здравейте! На 17 години съм и бих желал ако може да си кажете мнението за статията, която написах (все пак се уча още). Приемам всякаква критика :)

Ето линк: http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... Z5P1ekcSM-

По отношение на чисто журналистическите качества на коментара ти, сигурно е най-добре да питаш други хора - учители, журналисти.
Аз лично не мога да открия грешки, но моето око не е професионално.
Така че критика няма.
По съдържанието на темата също няма как да търпиш критики, тъй като това е коментар, а коментарът изразява собствено виждане, на каквото всеки има право.
Не виждам някакви обидни квалификации, подигравки и т.н. За мен статията си е ОК.

Моето лично мнение по въпроса за детско-юношеския футбол малко се различава от твоето.
Не е достатъчно да се дава шанс на юношите. Трябва да има и кой да го използва този шанс.
Като гледаме как се представят юношите и младежите на национално ниво, не съм много убеден в качествата на това, което излиза от школите.
Това, в което съм 100% съгласен, е че школите в Левски и ЦСКА се неглижират от клубните ръководства.
Не се отделя достатъчен ресурс (а сега чувам, че в Левски щели тотално да режат парите за тяхната школа).
Има лоши практики - връзкарство и корупция. Вземат се и се пускат в мачовете деца, чиито родители са известни имена или плащат на треньорите или на директорите на школите. Останалите тичат за здраве и губят всякаква мотивация още от деца. Това е известно на всички, известно е отдавна и никой не се е заел да пресече тези измекярски истории.
Затова и не излиза никаква продукция. Не да започне да се дава шанс, а да започне истинска работа в школите още от детските групи.
Та те така.
Жив и здрав, само шестици!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2015 18:44

Готвача написа:Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?

Що трябва да се сравнявам с някой?Дай определение за ГРАНД в България!После виж дали ЦСКА отговаря на тези критерии!Не знам кой е спечелил ШЛ преди 2-3 години от тези отбори,ама Ривър бяха,са и ще бъдат ГРАНД на аржентинския футбол!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юли 2015 18:56

BRF написа:
Готвача написа:Извинявай,ама кой точно БГ отбор сравняваш с горе изброените от теб?Доколкото си спомням,между изброените от теб отбори има такъв печелил ШЛ преди 2-3 години.Няма как да не е гранд.Но тукашните ментета грандове?

Що трябва да се сравнявам с някой?Дай определение за ГРАНД в България!После виж дали ЦСКА отговаря на тези критерии!Не знам кой е спечелил ШЛ преди 2-3 години от тези отбори,ама Ривър бяха,са и ще бъдат ГРАНД на аржентинския футбол!

Интер с Моу,Ливърпул преди десетина години два поредни финала-един спечелен-един загубен.Ривърплейт имат мисля междуконтинентална купа и мисля две Либертадорес.Отговарят на определение за гранд.Какво точно международно футболно отличие е спечелил ЦСКА,че да е гранд?Стяуа-ДА,но ЦСКА...А за Левски да не става и дума,нали?Но реално погледнато по твоите критерии и Левски са гранд/но си е смях от всякъде,нали/.Но според общоприетите норми, Черно море в лицето на предшественика си Владислав е ИСТИНСКИ гранд,защото има международно отличие-КУПАТА НА БУКУРЕЩ 1925 година.Между другото,това е единствената международна купа спечелена от БГ отбор и то на техен терен.Ако комунистите не бяха разформировали варненският футбол и натикали ни в девета глуха,сега щяхме да имаме доста повече шампионски купи и купи на страната/вероятно/.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 юли 2015 19:07

Гранд не се става с 1-2 титли, ако ще и интергалактически да са. Поне не и гранд от международен мащаб. Зенит и ЦСКА (Москва) като взеха трофеи в ЕКТ да не станаха еврограндове? Не...

ЦСКА и Левски са грандове на ниво български футбол поради доминацията си десетилетия наред (в страната). Това - исторически. Качествено.. номер 1 е Лудогорец, но са сравнително ново явление и бих заменил думата Гранд с израза "доминиращ в момента" отбор.

На ниво ЕКТ исторически грандове са отбори като Милан, Ливърпул, Реал и Байерн (оставили дълготрайна и дълбока следа във футбола, като последните два са и настоящи, качествени грандове (като сила в момента) в Европа и света, тъй като освен другия фактор от много години са сред силните на континента.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 юли 2015 19:17

kalata98 написа:Здравейте! На 17 години съм и бих желал ако може да си кажете мнението за статията, която написах (все пак се уча още). Приемам всякаква критика :)

Ето линк: http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... Z5P1ekcSM-

Здравейте! Бихте ли копирали текста на статията в темата, че този линк ми бие на реклама.

Върни се в “Футбол - България”