Кой е най-специалния момент, като фен на любимия отбор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Кой е най-специалния момент, като фен на любимия отбор?

Мнениеот amoros » 07 юни 2015 19:09

Естествено че завърши 4:3 а не 4:0 мача,но победата на Байерн си е факт.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2015 19:16

amoros написа:Естествено че завърши 4:3 а не 4:0 мача,но победата на Байерн си е факт.

Тя си е факт, но защо го използваш да заблуждаваш младите, че сте ги били с 4:0, като дори и не сте ги повели с толкова?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 юни 2015 19:33

damyanov1963 написа:
dafquezz написа:
NOMER14 написа:
dafquezz написа:Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца :)

Съжалявам, но този резултат бе анулиран заради нередовен състезател.. Всички знаеха, че Михтарски нямаше право да играе в този мач, но го пуснаха напук.

Много ми е дремело като съм бил на 6 за картотеки и подобни глупости :lol:
Аз видях с очите си как бихме Юве. Че бил анулиран резултата разбрах години по-късно :lol:

Добре, че си бил толкова малък, та не разбра как на реванша ви биха с 5:1 :lol:

Разбрах, само че точно по същото време един друг резултат повече ме трогна, чак ревах :lol:
Ти като левскар сигурно се сещаш за какво говоря :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2015 19:45

dafquezz написа:
damyanov1963 написа:
dafquezz написа:
NOMER14 написа:
dafquezz написа:Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца :)

Съжалявам, но този резултат бе анулиран заради нередовен състезател.. Всички знаеха, че Михтарски нямаше право да играе в този мач, но го пуснаха напук.

Аз видях с очите си как бихме Юве. Че бил анулиран резултата разбрах години по-късно :lol:

Разбрах, само че точно по същото време един друг резултат повече ме трогна, чак ревах :lol:

Много добре се сещам, нали загубите на Левски винаги са били по важни за вас от победите на ЦСКА, та чак и до рев от щастие ви докарват :)
Интересно какво си правил обаче една седмица след това, когато загубилият Левски, който те докара до рев от щастие ви би със 7:1 :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 юни 2015 20:18

damyanov1963 написа:
dafquezz написа:
damyanov1963 написа:
dafquezz написа:
NOMER14 написа:

Много добре се сещам, нали загубите на Левски винаги са били по важни за вас от победите на ЦСКА, та чак и до рев от щастие ви докарват :)
Интересно какво си правил обаче една седмица след това, когато загубилият Левски, който те докара до рев от щастие ви би със 7:1 :lol:

Имах предвид че ревах като ни размазахте със 7:1... :) и ме трогна повече от резултата срещу Юве на реванша

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2015 21:29

Няма специален момент. След толкова години с агитката напред-назад спомените са безчет. Не е само мачът, всяко пътуване- с влак, с кола, с автобус, микробус( имаше и едно с товарен влак) си е отделно изживяване. Компания, случки, ташак, инциденти и много смях... това е необяснимо за странични хора, които не са го изживели. Винаги е различно, и винаги интересно. Та миналата събота на плажа при Нептун в Бургас- 11.00 ч сутринта, спокойно и свежо. Сядаме да се преоблечем и влезем в морето-до нас две момичета с двама пича, викам си-бургазлии. Да бе, даа.
Левскарчета. Дошли от майната си, и ние така, на някакво чуждо място-водени от една любов. Помолихме ги да ни снимат, тръгнахме и викам: ми то е време за пиене вече! Едната мацка отговаря: време е , ама тия тука се офлянкват...
Влизаме в случайно намерено и забутано по сокаците ресторантче, и там наши! Дошли с надежда, с вяра, и с...любов. Това е положението, останалото са приказки. Дадохме сърцата си на стадиона, дадохме цялата си любов-не беше достатъчно. Загубихме...
Но споменът остава за цял живот. Когато пак се наложи, живи и здрави, пак ще отидем. И още много пъти. Докрай!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2015 22:12

CSKA_1948_ написа:
damyanov1963 написа:
CSKA_1948_ написа:Ах, колко жалко е да си левскар! Цял живот само тези резултати са ви в главата, понеже друго НЯМАТЕ!
Освен 6-те поредни срещу Левски(особено тези, в които им шибнахме по 3 гола и гола в последната секунда на Крачунов), никога няма да забравя гола на Вальо и победата над Ливърпул, победата над Динамо М, гола на Мишел Платини срещу Фулъм, победата над Рапид и още и още...

Вие първи започнахте с мачовете си с/у Левски. Освен това ние показахме и моменти от международни мачове. Сега, ако ще изброяваме всичките победи на Левски в Европа, както ти се опитваш да правиш с тези на ЦСКА и то с мачове за които само си слушал, понеже не си бил роден...

Много ти знае патката кога съм роден... ;) Ти не си стъпвал на стадион от 20г., обаче си видял ние как се изнасяме преди края на мача... Yeah, right! :lol:

Колега, не само аз съм виждал как се изнасяте. Ако не ти се гледа целия клип, гледай от 14 минута какво става ;)
https://www.youtube.com/watch?v=fLoHapTdDJE
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 юни 2015 22:16

Доста ярки спомени ми е оставило посещението ми на първия по сериозен мач на ЦСКА - срещу Блекбърн. Макар да бях в сектор В, това нямаше значение тъй като целият стадион бе един врящ вулкан. Има и други спомени.
През 2005 помня на едно гостуване в Ловеч в един голям дъжд как Вальо Илиев с плонж ни донесе титлата. И разбира се заведението в което гледахме Ливърпул-ЦСКА от Анфийлд, чрез една арабска телевизия.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 07 юни 2015 22:30

mironi88 написа:Доста ярки спомени ми е оставило посещението ми на първия по сериозен мач на ЦСКА - срещу Блекбърн. Макар да бях в сектор В, това нямаше значение тъй като целият стадион бе един врящ вулкан. Има и други спомени.
През 2005 помня на едно гостуване в Ловеч в един голям дъжд как Вальо Илиев с плонж ни донесе титлата. И разбира се заведението в което гледахме Ливърпул-ЦСКА от Анфийлд, чрез една арабска телевизия.

С баща ми бяхме в сектор Б на тоя мач, нямаше други билети останали :oops:

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 07 юни 2015 23:14

Как Лафчис извади отбора си за купата на България.
http://www.vbox7.com/play:d40dca69ba

Върни се в “Футбол - България”